Εγω για τον νομο Καλαματας ξερω!! Φυσικα κ το χαλκιδικιωτικο ειναι καλο, αλλα σαν το καλαματιανο δν εχει!! :p :p
Printable View
Αυτο δεν ειναι καπνος...
Γιαυτο παντα στριφτο με καπνο μαλμπορο και καλαματιανο "καπνο" χαχαχαχαχαχαχα
Εγω παντως παιδες καπνιζω καπνο εδω και 5 χρονια. Το τσιγαρο δε μπορω πλεον να το καπνισω .... Οσο για τον βιολογικο καπνο τον χυμα ,καλυτερα να καπνισω γρασιδι παρα αυτο το φυκι....
Τι γρασιδια καπνιζεις ποντιε? Βρισκεις καλη ποιοτητα εννοω, γιατι πλεον συνηθως βρισκεις αλβανικο ποτισμενο με ενα σωρο φυτοφαρμακα, σπανια βρισκεις καθαρο ελληνικο, φουντα καλαματιανη η δν ξερω γω τι αλλο, ασε π ειναι κ πιο ακριβο!! :p
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειναι αχρηστος...
Αλλα επειδη εδω στα μερη μου παιζει πααααρα πολυ χυμα...
Να ξερεις οτι παιζει και ρολο ο προμηθευτης και ποσο καλα θα ειναι "αποθηκευμενος" ο καπνος αυτο το διαστημα...
Θελει συγκεκριμενη θερμοκρασια και συγκεκριμενη υγρασια...
Θελει ψαξιμο αλλιως καλυτερα να το μασησεις... :P
Κατι δραμινους τσολιαδες if you know what I mean
Ρε σεις γιατι οταν πινεις τετοιο μετα πεινας παρα πολυ κ σαβουριαζεις ο,τι βρεις?? :O
Μα στα πουλανε για καθαρα κ ειναι γυφτικα! Σ λεει ο αλλος με ενα ταλιρακι σ εχω το καλυτερο, κ το πινεις κ βρωμαει! Ενας φιλος μ ειχε παει σε κατι σαν συνεδρια σχετικα με την καλλιεργεια του τετοιου κ μ ειχε φερει κ ηταν το κατι αλλο! Αλλα ξερεις, για να φτουραει η παραγωγη κ να βγαζουν λεφτα οι να μην πω