Άοπλο θα το χαρακτήριζα.
Printable View
Άοπλο θα το χαρακτήριζα.
Instant θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Όχι! Αλλά ήμουν ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, μ' αρκετά προβλήματα. Αρχικά εκείνος μου ζήτησε να προχωρήσουμε, αλλά δεν ένιωθα έτοιμη για κάτι τέτοιο, την στιγμή, που δεν είχα ξεκαθαρίσει με τον άλλον.
Καλη μου!!!! Πόσο με νιώθεις!! Οσο για αυτο που λες (δηλ περι συναισθηματων απο την πλευρα του), επιφυλασσομαι.... Ειναι οικειος με ολους τους φοιτητες-τριες και συνεπως αποκλειω το ενδεχομενο να νιωθει κατι αντιστοιχο. Περα του οτι οπως προανεφερα ειναι και παντρεμενος (γνωριζει κιολας οτι ειμαι δεσμευμενη)... Προσδοκια??? Αχ μου βαζεις δυσκολα.... Παντως με τιποτα δε θα ηθελα να επωφεληθω ως προς το κομματι της σχολης..
Για να ειμαι ειλικρινης γοητεια οτι την εχει την εχει , εγω τουλαχιστον την αντιλαμβανομαι ετσι και με το παραπανω... Αν τον γνωριζα υπο αλλες συνθηκες?? Δε ξερω αν θα με τραβουσε την προσοχη, ίσως η θέση του ήταν τέτοια που όπως και να είχε θα τον προσεχα. Μεγάλες κουβέντες πάντως δε λέω. Δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γινόταν υπο αλλες συνθήκες..
G.C. και Μαρκέλα, είστε πολύ κοντα!!!! Τελικά δεν είμαι η μόνη με ανάλογα θέματα και χαίρομαι που το διαπιστώνω! Μαρκέλα δε κατάλαβα, το πράγμα ψηνόταν και εσύ το πάγωσες;Σου είχε εκφραστεί;
G.C. Για την δική σου περίπτωση, μιλάμε πάντα για καθηγητή, έτσι???
Ασημένια μου, θάθελα να ρίξεις ματιά στο post της ίδιας κατηγορίας " Γνώμη για την συμπεριφορά του" για να δεις κάτι ανάλογο, με αφορμή το δικό σου post. Τα πράγματα εξελίσσονται λίγο σκληρά, αλλά αξίζει. Περιμένω άποψη
Μαρκελα το ειδα.... ενταξει χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξη μιλαμε για ενα δραμα... Καμια σχεση ομως η περιπτωση μου με την δικη της... (να πω ευτυχως?)
Τι να πω, αν ειναι ετσι οπως τα λεει η κοπελα, αψυχολογητος ο ανθρωπος..