Πώς θα το...χαρακτηριζατε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Άοπλο θα το χαρακτήριζα.

Senior Member
    Instant θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Το τέλος ήταν και για μένα τραγικό. Απλά είναι πρόσφατο και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Δεν έχω δεχτεί ότι είναι και οριστικό. Θα μου πάρει χρόνο.. Ξέρεις πως γίνεται μ' αυτά. Να σκεφτείς, βλακεία μου τώρα, ακόμα ελπίζω, κατηγορώ τον εαυτό μου, από την μια ότι δεν έκανα σωστούς χειρισμούς, κι απ' την άλλη ότι ξέπεσα, αλλά πλέον έως εδώ. Είναι το θέμα της δεοντολογίας από την μεριά του, που δεν του επιτρέπει να δώσει ευκαιρία ή να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Πολύπλοκο θα σου φαίνεται G.C. μου. Εκείνος δεν μπορεί λόγω ιδιότητας, να κάνει για παράδειγμα τηλ/να, να στέλνει μηνύματα ή mail με την ίδια ευκολία, που το κάνουμε εμείς. Αν το κάνει θα είναι στο εντελώς τυπικό. Αυτό για το οποίο όμως είμαι σίγουρη, είναι πως, ότι εξακολουθώ να νιώθω είναι κι αμοιβαίο. Ξέρουμε εμείς οι γυναίκες! Έτσι δεν είναι;
    Είχατε σχέση κανονική; Οι γυναίκες ξέρουν ναι, πολλές φορές και λόγω διαίσθησης αλλά πέφτουμε και έξω καμιά φορά και καλό είναι να προσέχουμε.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Όχι! Αλλά ήμουν ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, μ' αρκετά προβλήματα. Αρχικά εκείνος μου ζήτησε να προχωρήσουμε, αλλά δεν ένιωθα έτοιμη για κάτι τέτοιο, την στιγμή, που δεν είχα ξεκαθαρίσει με τον άλλον.

Member
    Καλη μου!!!! Πόσο με νιώθεις!! Οσο για αυτο που λες (δηλ περι συναισθηματων απο την πλευρα του), επιφυλασσομαι.... Ειναι οικειος με ολους τους φοιτητες-τριες και συνεπως αποκλειω το ενδεχομενο να νιωθει κατι αντιστοιχο. Περα του οτι οπως προανεφερα ειναι και παντρεμενος (γνωριζει κιολας οτι ειμαι δεσμευμενη)... Προσδοκια??? Αχ μου βαζεις δυσκολα.... Παντως με τιποτα δε θα ηθελα να επωφεληθω ως προς το κομματι της σχολης..

Member
    Για να ειμαι ειλικρινης γοητεια οτι την εχει την εχει , εγω τουλαχιστον την αντιλαμβανομαι ετσι και με το παραπανω... Αν τον γνωριζα υπο αλλες συνθηκες?? Δε ξερω αν θα με τραβουσε την προσοχη, ίσως η θέση του ήταν τέτοια που όπως και να είχε θα τον προσεχα. Μεγάλες κουβέντες πάντως δε λέω. Δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γινόταν υπο αλλες συνθήκες..

Member
    G.C. και Μαρκέλα, είστε πολύ κοντα!!!! Τελικά δεν είμαι η μόνη με ανάλογα θέματα και χαίρομαι που το διαπιστώνω! Μαρκέλα δε κατάλαβα, το πράγμα ψηνόταν και εσύ το πάγωσες;Σου είχε εκφραστεί;
    G.C. Για την δική σου περίπτωση, μιλάμε πάντα για καθηγητή, έτσι???

Senior Member
    Ασημένια μου, θάθελα να ρίξεις ματιά στο post της ίδιας κατηγορίας " Γνώμη για την συμπεριφορά του" για να δεις κάτι ανάλογο, με αφορμή το δικό σου post. Τα πράγματα εξελίσσονται λίγο σκληρά, αλλά αξίζει. Περιμένω άποψη

Member
    Μαρκελα το ειδα.... ενταξει χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξη μιλαμε για ενα δραμα... Καμια σχεση ομως η περιπτωση μου με την δικη της... (να πω ευτυχως?)
    Τι να πω, αν ειναι ετσι οπως τα λεει η κοπελα, αψυχολογητος ο ανθρωπος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by asimenia22 View Post
    G.C. και Μαρκέλα, είστε πολύ κοντα!!!! Τελικά δεν είμαι η μόνη με ανάλογα θέματα και χαίρομαι που το διαπιστώνω! Μαρκέλα δε κατάλαβα, το πράγμα ψηνόταν και εσύ το πάγωσες;Σου είχε εκφραστεί;
    G.C. Για την δική σου περίπτωση, μιλάμε πάντα για καθηγητή, έτσι???
    ναι καθηγητή

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ναι καθηγητή
    E μπραβο τοτε στο θαρρος-θρασος του να συμπεριφερεται ετσι... Αν δε γινομαι αδιακριτη, ειχατε σχεση κανονικα δηλαδη?
    Και δε φοβηθηκε με αυτα που σου εκανε στη συνεχεια? Δε σου δημιουργησε προβλημα με τη σχολη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by asimenia22 View Post
    E μπραβο τοτε στο θαρρος-θρασος του να συμπεριφερεται ετσι... Αν δε γινομαι αδιακριτη, ειχατε σχεση κανονικα δηλαδη?
    Και δε φοβηθηκε με αυτα που σου εκανε στη συνεχεια? Δε σου δημιουργησε προβλημα με τη σχολη?
    όχι θάρρος αλλά θράσος και άκρατο κομπλεξισμό που με παραπέμπει σε προσωπικότητα με διαταραχές μου κάνει. Δεν ξέρω αν φοβήθηκε ή όχι και δεν με ενδιαφέρει πλέον. Οχι, δεν είχαμε σχέση κανονική και δεν ήμουν φοιτήτρια του.

Page 3 of 3 FirstFirst 123