Originally Posted by
Lacrymosa
Με χει παρει πολυ απο κατω σημερα.. οσο παω κ χειροτερευω.. δεν εχω διαθεση για τιποτα κ ολα μου φαινονται ματαια κ κενα... με παιρνανε χτες τηλ να μου ευχηθουν χρονια πολλα κ μεσα μου σκεφτομουν "που τα ειδες?" εκλεισα τα κινητα μου να μην με βρισκει κανεις.. θα παρω αυριο τηλ τη γιατρο μου να της πω πως νιωθω.. κωστα δεν υπαρχουν τροποι να φυγει κανεις ευκολα κ γρηγορα.. αν υπηρχαν πιστεψε με ολοι σχεδον θα αυτοκτονουσαμε.. αλλα ο,τι κ να κανεις θα καταληξει σε αποπειρα, δλδ θα σε σωσουνε, ασε που μπορει να εχεις μετα κ αλλα παρελκομενα αμα επιλεξεις καναν extreme τροπο.. κ τοτε ειναι που νιωθεις αποτυχημενος x2... θα πω την γιατρο μου να μου δωσει κανενα πιο δυνατο antidepressant.. μονο αυτο με σωζει πλεον.. απο δω το παω απο κει το παω παλι στα χαπια καταληγω... μεσα σε ολα εκανα κ ενα ωραιοτατο βουλιμικο, εφαγα 2 πιατα γιουφκαδες, ενα πιατο γεμιση μουγατσας κρεμα, 2 muffins, 4 μελομακαρονα κ μια μπανανα, κ απο πανω ηπια πορτοκλαδα με γαλα για να ανακατευτουν κ να βγουν κ ετσι οπως βγαιναν το ευχαριστιομουν κ δεν ενιωθα τιποτα αλλο, μονο να αδειασζω απο τροφη κ συναισθηματα.. (σορρυ αν σας αηδιασα..:( )