Results 31 to 45 of 47
Thread: Καταθλιψη, απελπισια κ γιορτες
-
26-12-2011, 19:10 #31
Με χει παρει πολυ απο κατω σημερα.. οσο παω κ χειροτερευω.. δεν εχω διαθεση για τιποτα κ ολα μου φαινονται ματαια κ κενα... με παιρνανε χτες τηλ να μου ευχηθουν χρονια πολλα κ μεσα μου σκεφτομουν "που τα ειδες?" εκλεισα τα κινητα μου να μην με βρισκει κανεις.. θα παρω αυριο τηλ τη γιατρο μου να της πω πως νιωθω.. κωστα δεν υπαρχουν τροποι να φυγει κανεις ευκολα κ γρηγορα.. αν υπηρχαν πιστεψε με ολοι σχεδον θα αυτοκτονουσαμε.. αλλα ο,τι κ να κανεις θα καταληξει σε αποπειρα, δλδ θα σε σωσουνε, ασε που μπορει να εχεις μετα κ αλλα παρελκομενα αμα επιλεξεις καναν extreme τροπο.. κ τοτε ειναι που νιωθεις αποτυχημενος x2... θα πω την γιατρο μου να μου δωσει κανενα πιο δυνατο antidepressant.. μονο αυτο με σωζει πλεον.. απο δω το παω απο κει το παω παλι στα χαπια καταληγω... μεσα σε ολα εκανα κ ενα ωραιοτατο βουλιμικο, εφαγα 2 πιατα γιουφκαδες, ενα πιατο γεμιση μουγατσας κρεμα, 2 muffins, 4 μελομακαρονα κ μια μπανανα, κ απο πανω ηπια πορτοκλαδα με γαλα για να ανακατευτουν κ να βγουν κ ετσι οπως βγαιναν το ευχαριστιομουν κ δεν ενιωθα τιποτα αλλο, μονο να αδειασζω απο τροφη κ συναισθηματα.. (σορρυ αν σας αηδιασα..
)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 26-12-2011, 19:41 #32
α ναι. εχω καταντησει και βουλιμικη επιπλεον. χτες το εκανα κι εγω επειδη εφαγα αρκετα λογω χριστουγεννων. νιωθω φαλαινα. ελπιζω να σακατευτει το στομαχι μου και να πεθανω ακαριαια.
26-12-2011, 20:30 #33
εμενα εχει ηδη σακατευτει με τοσα καθαρτικα που παιρνω συνεχεια κ τους εμετους που εκανα επι 1 χρονο+ βαλε.. εγω θελω να πεθανω αλλα δεν πεθαινω γαμωτο.. οταν ημουν μικρη ειχα χωσει ενα φασολι μεσα στην μυτη μου κ με καταλαβαν οι γονεις μου κ με σωσανε, με βαλανε να το φυσηξω κ βγηκε κ αιμα μαζι.. αμα το ρουφουσα τελειως θα πηγαινε στους πνευμονες κ θα πεθαινα απο αναπνευστικη αποφραξη... κακο σκυλι ψοφο δεν εχει που λενε... παντως προσεχε το αυτο με τους εμετους, μπορει να παθει προβλημα ο οισοφαγος σου αμα το κανεις συχνα..
26-12-2011, 20:33 #34
lacrymosa κανεις ενα μεγαλο λαθος και αυτο ειναι να σκεφτεσαι την αυτοκαταστροφη σου..προσωπικα δεν με ξερεις δεν σε ξερω
δεν ξερω τι εχεις περασει στην ζωη σου,δεν μπορω να νιωσω τον πονο που νιωθεις
ομως...
Βλεπω μια καρδια ευαισθητη,οι περισσοτεροι δεν το δεχονται και θελουν να διωξουν την "ευαισθησια τους" επειδη δεν θελουν να πονανε
εχεις πολυ δυναμη παντως και στο αναγνωριζω γιατι μεσα στις λεξεις που γραφεις εχεις εναν τροπο να αντιμετωπιζεις αυτα που δεν γουσταρεις
μην τα βαζεις ολα μεσα στην καρδια σου και πιστεψε με
πως αν η στεναχωρια που περνας μετατραπει καποια στιγμη σε χαμογελο θα δημιουργησεις εναν καινουργιο κοσμο
26-12-2011, 21:04 #35
καθαρτικα γιατι παιρνεις?
απο μικρη γιατι ηθελες να αυτοκτονησεις? απο που πηγαζουν τα ψυχολογικα προβληματα σου?
τελος δεν εχεις κανεναν γκομενο να ξεδινεις?
26-12-2011, 21:15 #36
chemistry μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες, πιστευω οτι εχεις δικιο... ισως δεν πρεπει να τα παιρνω ολα τοις μετρητοις κ να αφηνω κ χωρο για τον εαυτο μου.. ισως το λαθος μου να ειναι οτι προσπαθω να πνιξω την ευαισθησια μου κ να φανω σκληρη κ ακαμπτη.. ισως πρεπει τελικα να αφησω ελευθερο τον ευατο μου να εκφραστει οπως νιωθει κ να βιωσει σε ολη την ενταση κ το περιεχομενο τα συναισθηματα...
ανεμελη καθαρτικα παιρνω οταν κανω βουλιμικο για να βγουν απο μεσα μου αυτα που εφαγα.. αν κ οταν ειχα παει στο νοσοκομειο με κατσαδιασαν ασχημα γι αυτο.. εχω ηδη ηλεκτρολυτικες διαταραχες.. δεν ξερω απο που πηγαζει αυτο το μισος για τον εαυτο μου κ αυτη η αυτοκατασροφικοτητα.. ενω αλλους ανθρωπους τους αγαπαω οσο δεν παει, τον ευατο μου τον μισω οσο τιποτα αλλο.. γκομενο δεν εχω" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
26-12-2011, 21:30 #37
Lacrymosa την ευαισθησια μην την πνιξεις δεν θα σου κανει καλο αυτο,δειξε ευαισθησια με λιγα λογια επιλεκτικα
και οχι ολοκληρωτικα.Με μετρο,εσυ θα το καθορισεις αυτο αναλογα με το πως νιωθεις!
Στο λεω γιατι χωρις ευαισθησια δεν απομενουν πολλα πραγματα..Καποια στιγμη θα σου ζητησουν ατομα πληγωμενα δεν ξερω και εγω τι μια συμβουλη
θα πρεπει να μιλησεις απο την καρδια ( αυτο κανει η ευαισθησια πηγαζει μεσα απο την καρδια )..
Σκληρη να εισαι σε ατομα που νομιζουν οτι μπορει να σε λυγισουν
Σκληρη να εισαι σε καταστασεις που σε ριχνουν
Αγαπητη να εισαι εκει που αξιζει να εισαι
Υπαρχουν πολλα λογια σε αυτον τον κοσμο και παρεπιπτοντος lacrymosa ειναι αρκετοι οι ηθοποιοι που ενα "ονειρο" δικο σου να ξερουν με το λεγειν να το "υλοποιησουν"
Εσυ θα ξεχωρισεις ομως...
Το ψευτικο απο το...
Αληθινο................
26-12-2011, 21:42 #38
chemistry μιλας πολυ ποιητικα κ αλληγορικα! Μ αρεσει αυτο! Ναι, πρεπει να δειχνουμε επιλεκτικη ευαισθησια κ επιλεκτικη σκληροτητα, αναλογα με τους ανθρωπους κ τις καταστασεις που εχουμε απεναντι μας! Αλλες φορες να θετουμε σε λειτουργια το λογικο κομματι της συνειδησης, κ αλλες φορες το θυμοειδες (συναισθηματικο) ωστε με την εσωτερικη αλληλοσυγκρουση αυτη να επιτυγχανεται μια αρμονικη ισορροπια! Ετσι το βλεπω εγω! Η αισθητηριακη αντιληψη πολλες φορες θα μας προδωσει, αλλα δεν πρεπει να εγκαταλειπουμε την προσπαθεια
26-12-2011, 21:58 #39
Ενταξει τα συναισθηματα και εγω και εσυ και ολοι μας μερικες φορες υπερεκτιμαμε το οτι μπορουμε να τα κουμανταρουμε και την παταμε,με αποτελεσμα να στεναχωρηθουμε...
αλλα δεν πειραζει,οι καταστασεις που βιωνει ο καθενας πιστευω οτι τον κανει πιο δυνατο,αναλογα βεβαια αν εχει δει που εχει κανει το λαθος...Αλλιως η στεναχωρια γινεται πληγη που δυσκολα κλεινει ακομα και με τον καιρο που λενε ειναι ο καλυτερος γιατρος.
Εχεις την δυναμη να εισαι μια χαρα Lacrymosa επιλογη σου ειναι να εισαι καλα!
γιατι ομως μπερδευεσαι τοσο πολυ???
27-12-2011, 03:49 #40
δεν ξερω γιατι μπερδευομαι τοσο γαμωτο κ ψαχνω μια ακρη που δεν θα ειναι αρκετη αλλα παντα κανω μια υπερβαση κ προκυπτει κατι διαφορετικο απ αυτο που ειχα στο μυαλο μου οσο κ αν το θες οσο κ αν το προσπαθεις παντα κατι δεν θα επαρκει για σενα δεν ξερω αμα εχω τη δυναμη να ειμαι καλα κ αμα ειναι επιλογη μου μπερδευτηκα χειροτερα τωρα
27-12-2011, 06:03 #41
δεν μπορω να διανοηθω οτι εισαι σε αυτη την κατασταση χωρις λογο. χωρις καποιο τραυμα, χωρις να ειχες καποια ασχημη εμπειρια.
27-12-2011, 14:14 #42
Lacrymosa η ακρη παντα θα ειναι ακρη,δεν εχει σημασια αν θα ειναι αρκετη η αν δεν θα ειναι..Σημασια τι εχεις ομως μεσα σε ολο αυτο το μπερδεμα σου
οτι ακομα και στην φαση που περνας ψαχνεσαι να γινεις καλυτερα και αυτο ειναι παρα πολυ καλο,οσες φορες και αν εχεις ψαξει μια λυσει να ξεκλειδωσεις την πορτα τις ψυχολογιας σου
και δεν εβρισκες το κλειδι...προσπαθησε ακομα περισσοτερο ισως καποια στιγμη ανοιξει διχως το κλειδι
απλα να ξερεις κατι lacrymosa πολλες φορες θελουμε να κανουμε καποιες αλλαγες και σκεφτομαστε πως " ετσι θα την κανω την αλλαγη " ομως τις περισσοτερες τα σχεδια μας ερχονται ντουμπα
ετσι ειναι η ζωη .. δεν σου χαριζει τπτ πρεπει να παλεψεις για να εχεις
27-12-2011, 16:22 #43
σιγουρα δεν ειμαι αναιτια, τραυματα ψυχολογικα εχω παρα πολλα κ υπαρχουν ορισμενα που δεν μπορω να ξεπερασω κ ουτε θα ξεπερασω με τπτ ποτε κ καταφευγω σε αλλες μεθοδους για να πνιγω τα συναισθηματα μου κ να ξεχνιεμαι αλλα ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο καταστρεφομαι ολη μου η ζωη μια ασχημη εμπειρια κ αποτυχια ειναι μακαρι να μπορουσα να πεθανω ακομη κ τωρα
28-12-2011, 01:49 #44
φτωχια, ενδοοικογενειακη βια,ερωτικη απογοητευση,θανατος κοντινου προσωπου,μοναξια. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μπορει να οδηγησει σε καταθλιψη. μηπως εσυ ειχες λιγο απο ολα?
28-12-2011, 01:51 #45