με τον μαριο εχω μιλησει κ φυσικα μου ειπε οτι θα ερθει μαζι μου...η σχολη μου ειπε οτι απο τη στιγμη που σε δεχεται το πανεπιστημιο σου δινει κ δουλεια...τωρα δν ξερω κατα ποσο ισχυει...το θεμα ειναι οτι οι σπουδες στην αγγλια ειναι 3,5 χρονια...εγω τωρα σπουδαζω εδω ελλαδα...αυτο το χρονο παιρνω το πτυχιο μου στη νοσηλευτικη χειρουργειου αλλα ηθελα να συνεχισω και να κανω μια ειδικοτητα στη μαιευτικη κ οπως ειπα η σχολη μου δινει πτυχιο μονο βοηθου μαιας..αν θελεις μαιας συνεχιζεις στην αγγλια...και δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα σε δεχτουνε στην αγγλια γτ δν ειμαι και η μοναδικη που θα κανω αιτηση...οι γονεις μου το ξερουν κ θα ειναι χαρουμενοι αν καταφερω να παω μου ειπανε..αλλα επισης ειπανε "μην τυχον παρεις τον μαριο κ στην αγγλια κ εχουμε αλλα μετα.." οποτε αν θα παμε αγγλια παλι κρυφα θα το κανουμε αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε σε αλλη χωρα δν θα ειναι τοσοο ευκολο να το μαθουνε...απο την αλλη αν επιλεξω να παω μαζι του ιταλια εκει θα φυγω και δν προκειται να τους πω που θα παω κ ετσι δν θα ειναι ευκολο να το μαθουν..ακομα κ αν το μαθουν δηλαδη αντε να με βρουν σε ολοκληρη ιταλια...αλλα πραγματικα δν ξερω τι να κανω...απο τη μια δν ξερω τι με περιμενει στην αγγλια κ δν εχουμε κανεναν εκει ουτε εγω ουτε αυτος κ απο την αλλη στην ιταλια εχει τους θειους του κ εχει σιγουρη δουλεια,σιγουρη στεγη κτλ υπαρχει τελοσπαντων μια Α σιγουρια απο την 0 που υπαρχει στην αγγλια..Ή λοιπον μενω με το πτυχιο της νοσηλευτικης κ παω ιταλια κ ολα καλα ή συνεχιζω αγγλια κ δν ξερω τι μας περιμενει...