Results 31 to 38 of 38
Thread: ΧΑΛΙΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ....
-
03-01-2012, 17:43 #31
με τον μαριο εχω μιλησει κ φυσικα μου ειπε οτι θα ερθει μαζι μου...η σχολη μου ειπε οτι απο τη στιγμη που σε δεχεται το πανεπιστημιο σου δινει κ δουλεια...τωρα δν ξερω κατα ποσο ισχυει...το θεμα ειναι οτι οι σπουδες στην αγγλια ειναι 3,5 χρονια...εγω τωρα σπουδαζω εδω ελλαδα...αυτο το χρονο παιρνω το πτυχιο μου στη νοσηλευτικη χειρουργειου αλλα ηθελα να συνεχισω και να κανω μια ειδικοτητα στη μαιευτικη κ οπως ειπα η σχολη μου δινει πτυχιο μονο βοηθου μαιας..αν θελεις μαιας συνεχιζεις στην αγγλια...και δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα σε δεχτουνε στην αγγλια γτ δν ειμαι και η μοναδικη που θα κανω αιτηση...οι γονεις μου το ξερουν κ θα ειναι χαρουμενοι αν καταφερω να παω μου ειπανε..αλλα επισης ειπανε "μην τυχον παρεις τον μαριο κ στην αγγλια κ εχουμε αλλα μετα.." οποτε αν θα παμε αγγλια παλι κρυφα θα το κανουμε αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε σε αλλη χωρα δν θα ειναι τοσοο ευκολο να το μαθουνε...απο την αλλη αν επιλεξω να παω μαζι του ιταλια εκει θα φυγω και δν προκειται να τους πω που θα παω κ ετσι δν θα ειναι ευκολο να το μαθουν..ακομα κ αν το μαθουν δηλαδη αντε να με βρουν σε ολοκληρη ιταλια...αλλα πραγματικα δν ξερω τι να κανω...απο τη μια δν ξερω τι με περιμενει στην αγγλια κ δν εχουμε κανεναν εκει ουτε εγω ουτε αυτος κ απο την αλλη στην ιταλια εχει τους θειους του κ εχει σιγουρη δουλεια,σιγουρη στεγη κτλ υπαρχει τελοσπαντων μια Α σιγουρια απο την 0 που υπαρχει στην αγγλια..Ή λοιπον μενω με το πτυχιο της νοσηλευτικης κ παω ιταλια κ ολα καλα ή συνεχιζω αγγλια κ δν ξερω τι μας περιμενει...
- 03-01-2012, 17:58 #32
Μαλιστα.. Η δικη μου αποψη ειναι να πατε Αγγλια... Για τους εξης λογους:
α) Στην Αγγλια θα συνεχισεις τις σπουδες σου κατι που το θελεις πολυ φανταζομαι και γενικα ειναι πολυ καλο...
β) Οι γονεις σου θα εφησυχασθουν, αρκει να μην καταλαβουν οτι θα ναι μαζι σου... Οποτε θα εισαι κομπλε...
γ) Αν κατι παει στραβα με τον Μαριο (κατι που απευχομαι φυσικα) τοτε εσυ θα εισαι σε καλυτερη κατασταση απο το να εχεις παει Ιταλια μαζι του.
Και μετα απο 3μιση χρονια, αν ολα εχουν παει καλα, θα εισαι κοτζαμ κοπελα και κανεις οτι θες, ανεξαρτητα απο το αν θα αρεσει στους γονεις σου η οχι..
Απλα να εχεις παντα και ενα plan B οπως το λεμε, σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα...
03-01-2012, 18:00 #33
κοτζαμ κοπελα εννοωντας οτι θα εισαι σχεδον 25 χρονων... Θα εχεις τελειωσει με τις σπουδες σου και δεν θα περιμενεις απο καμια μαμα και απο κανεναν μπαμπα να σου πει τι να κανεις...
03-01-2012, 18:00 #34
03-01-2012, 18:10 #35
Αν δεν σε δεχτουν Αγγλια, που ειναι και το χειροτερο σεναριο, τοτε θα εχεις αλλο ενα δειλλιμα... Η να πας Ιταλια με τον Μαριο, που ενεχει καποιο ρισκο, η να τα παρατησεις και να μεινεις Ελλαδα χωρις τον Μαριο, μιας και οι γονεις σου οπως λες δεν προκειται να τον δεχτουν.. Ζυγιζε τα πραγματα, και αν το θελει και ο Μαριος τοτε πηγαινε μαζι του.. Θα εχει καποιο ρισκο αυτο, και καποιες πιθανοτητες αποτυχιας, αλλα μπορει να αξιζει τον κοπο... Αν αγαπιεστε ολα θα πανε καλα... Και οπως λες Ιταλια θα εχετε καπου να στηριχτητε... Εχε την Ιταλια σαν το back up plan... Σε περιπωση δηλαδη που δεν πας Αγγλια...
Δεν ξερω εμενα αυτη ειναι η αποψη μου... Δεν ξερω αν ακουγεται επιπολαιη αλλα εγω μαλλον ετσι θα επραττα...
03-01-2012, 18:19 #36
Mαντυ φυγε οσο μπορεις πιο γρηγορα.
Δεν ειναι δυνατον να κανουν κουμαντο στην ζωη σου αλλοι.Πηγαινε βρες μια δουλεια και ολα τα αλλα θα ερθουν.
03-01-2012, 19:11 #37
..συμφωνώ με τις από πανω...:)
Κάνε τα πάντα να φύγεις από κει.
04-01-2012, 00:20 #38
εχετε απολυτο δικιο...το ξερω οτι θα πληγωθουν πολυ οι γονεις μου που θα φυγω ετσι κ χωρις να πω κ που παω(εκτος βεβαια αν παω αγγλια)..θα θεωρησουν οτι εβαλα εκεινον πανω απο αυτους..αλλα αφου εκεινοι το θελησαν ετσι τι να κανω..αν τον δεχοντουσαν θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα..εγω για αυτον τον ανθρωπο ειμαι σιγουρη οτι τον θελω διπλα μου..μπορει να μην σκεφτομαι τις συνεπειες αλλα αυτη τη στιγμη ετσι νιωθω....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία