Βασικά είναι καιρός να βρεί το μάστωρά της!
Διώξ\' τη εσύ φίλε!!! Μη της δώσεις τη χαρά της χιλόπιτας!
Εκεί μπορεί να ταρακουνηθεί κιόλας και τα χάσει τη μπάλα μέσα απο τα πόδια της!
Printable View
Βασικά είναι καιρός να βρεί το μάστωρά της!
Διώξ\' τη εσύ φίλε!!! Μη της δώσεις τη χαρά της χιλόπιτας!
Εκεί μπορεί να ταρακουνηθεί κιόλας και τα χάσει τη μπάλα μέσα απο τα πόδια της!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!Quote:
Originally posted by numerevis
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ.ΤΕΛΟΣ.Quote:
Originally posted by ΜΟΝΟΣ
μιλησα σημερα μ\'εναν φιλο και μου ειπε οτι θα παει λαρισα την τεταρτη και αν θελω να παω μαζι του και να μ\'αφησει λαμια.δεν ξερει αυτος οτι εκοψα μαζι της.σκεφτομαι να παω εξω απο το σπιτι της και να την περιμενω με μια ανθοδεσμη να βγει..να της την δωσω,να της πω ευχαριστω(ειρωνικα) και να φυγω..ριξτε καμια ιδεα,βασικα θελω πολυ να την δω...
αν ομως βγει με τον αλλον...:o
ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαωμα να παιζει με τα συναισθηματα των αλλων!!!!!!!!
Αν θελει να περασει την ωρα της ας παει σε κανα μπαρ. Καποιον θα τσιμπησει!
Quote:
αλλαγη η κοπελα αυτη με εστειλε...μου ειπε οτι αποφασισε να κοψουμε...και εγω θα της εξομολογηθω αυτα που νιωθω για μια ακομη φορα για να παρω την ιδια ανταποκριση;δεν νομιζω οτι θα μου κανει καλο.Quote:
Originally posted by allagi
Συγνώμη μάλλον δε στο είπα καλά. Νομίζω ότι δεν πρέπει να καταπίνεις τις αρνητικές σου κριτικές σχετικά με το ότι ακόμα θέλεις να τη δεις και να σαι μαζί της. Εδώ εννοώ ότι δεν πρέπει να πιέζεις τα συναισθήματα σου και επίσης δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σοτ κάπως γιατί αισθάνεσαι έτσι.Quote:
νιωθω επισης πολυ χαλια που τοσο καιρο μ\'επαιζε και δεν ειχα την δυναμη να το κανω ουτε μια φορα γιατι φοβομουν μην την χασω...πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που να παιζουν με τις καρδιες και τα συναισθηματα των ανθρωπων;
στριφογυρνανε τα λογια που μου ελεγε την τελευταια μερα που μιλησαμε,οτι με αγαπαει,με θελει και οτι θα της λειψω....θελω να την παρω και να της πω οτι δεν μπορω να ζησω μακρια της..ξερω τωρα θα πειτε τι μαλ....ειναι αυτος..αλλα ετσι νιωθω γι\'αυτην φιλοι μου.
Φυσικά και δε πρέπει να ξέρει πως αισθάνεσαι.
Γενικά θεωρώ ότι η κοπέλα παίζει και δεν έχει να χάσει και τίποτα. Γι αυτό πρώτα θα ήταν καλό να στηριχτείς στα πόδια σου για να καταφέρεις να δεχτείς και περαιτέρω να ξεκαθερήσεις από αυτή την κατάσταση.
...Απόρριψη μου ακούγεται. Και ανησυχία. Πρώτα προσπάθησε να ηρεμήσεις με το να αισθανθείς τι καλό ή τι κακό σου δίνει αυτή η \"σχέση\". Προσπάθησε να αντιληφθείς την κατάσταση σα να σαι από έξω (σα να βλέπεις μία ταινία) και σε παρακαώ μη αισθάνεσαι άσχημα όταν θέλεις να της εξομολογηθείς όλα αυτά τα ωραία!
Κατάλαβε λίγο την κατάσταση και πένθησε, δεν κάνει κακό, για να μπορέσεις να καθαρίσεις από τα συναισθήματα σου. Μη τα πνίγεις, εκτονώσου, κάνε πράγματα για να εκτονωθείς!
Και πίστεψε πιο πολύ στον εαυτό σου και στις πράξεις σου. Δεν είναι εύκολο.
ψαχνω αλλους τροπους να μιλησω στην καρδια της....