Originally Posted by
hippo
marina38, ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση στις απορίες μου, και αν θες, σου έχω μία ακόμη!
"Η συζήτηση που περιέγραψες σαφώς και ήταν χειριστική, διότι ένα από τα χαρακτηριστικά της χειριστικής συμπεριφοράς είναι να αλλάζω θέμα όταν βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης η συμπεριφορά μου."
Πώς θα απαντούσε κάποιος όμως αν του έριχναν ευθύνες?Γιατί ξεκίνησα τη συζήτηση, έχοντας παράπονο απο αυτόν.Πράγμα που έχει ξανασυμβεί. Έχει συμβεί να του λέω
"παίζεις πολλές ώρες πόκερ και νιώθω μόνη μου και πως δεν μου δίνεις προσοχή"ή
"οι φίλοι σου είναι τόσες ώρες εδώ μέσα που δεν το νιώθω οικείο το σπίτι" ή
"δεν βγαίνουμε και ρουτινιάζουμε"..
Το γενικό πλαίσιο απάντησής του, ήταν πως εγώ δεν κάνω ή δεν προτείνω κάτι.Τέλος πάντων, αυτά τα παραπάνω φρόντισα να τα ακούσω και να ΚΑΝΩ ότι μπορώ, αν και στο να βγούμε, μάλλον βγαίνω όσο χρειάζομαι μόνη μου, γιατί δεν μπορώ να κοπανιέμαι κάτω για να πάμε ένα ποτό.Αν ο άλλος δεν έχει διάθεση και από μόνος του, δεν μπορώ να τον σέρνω.Γενικά μου φαίνονται επουσιώδη πλέον μπροστά σε αυτό που σας περιέγραψα.
Δεν έχω καμία διάθεση να τον κατηγορήσω, δεν οδηγεί πουθενά.
Θα ήθελα να ακούσω τί μπορώ να κάνω απο εδώ και πέρα...Και τί να περιμένω αν είναι χειριστικός, ήαν θα μπορούσες marina38 να με βοηθήσεις να κατανοήσω το "προφίλ" του χειριστικού