Σημερα ειναι καλα αλλα αύριο ή μεθαύριο θα ειναι , αν το έκανε μια δυο θα το ξανακάνει .
Printable View
δεν 8α το κανει κουκλα μου, απλα ο τυπος βλεπει οτι νοιαζεσαι και εισαι ευαισ8ητη και με τις απειλες σε κραταει δεδομενη. Στην τελικη και εγωιστικα να το δεις, για να μην αυτοκτονησει αυτος, 8α σκοτωσει ψυχολογικα εσενα?? και μονο το γεγονος οτι σε εβαλε να του υποσχε8εις οτι 8α κανεις οτι 8ελει για ενα μηνα, δειχνει ποσο πολυ σε σεβεται και σ'αγαπαει. Μακρια απο τετοιους αν8ρωπους. Ο τυπος εχει ψυχολογικα, οχι εσυ.μην κα8εσαι και χαραμιζεσαι.. δν ξερω ποσο προχωρησε η συζητηση αλλα εγω απανταω στο αρχικο 8εμα..
καλα καλε πας καλααα????
σε απειλει για κατι ασημαντο!!!
ποιες αγαπες κ κουραφεξαλα μας λες?
ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας!!!
πανε μιλα στους γονεις του κ δειξε οσα σου γραφει κ μετα μην ξαναμιλησεις μαζι του..τον μπελα σου βρισκεις κ την ηρεμια σου χανεις..κ οσο για τις αυτοκτονιες?μια κλοτσια στα τετοια αν του εριχνες τον πονο δεν θα τον αντεχε..οχι κ να κοψει τις φλεβες του..μην ακουω μαλακιες..ελεος..μερικοι αντρες οποιαδηποτε ηλικια κ να χουν σαν 5χρονα φαιρονται
Κοπελια φυγε... Μη φοβασαι τιποτα μιλα στην οικογενεια σου!!! Ο τυπας δεν ειναι καλα..... Οι σχεσεις είναι να μας κανουν χαρουμενους οχι να κλαιμε... Αι στειλτον στη μανα του να κανει μαγκιες αλλου!!!!!! Πολλες γυναικες εχουν τυχει εναν τετοιον.. θα δεις οταν θα φυγει απο τη ζωη σου θα ηρεμησεις
sorry για την παρεμβαση, αλλα σου γραφουν ολοι σε 3 σελιδες ''φυγε'' και ''φυγε''......και εσυ συνεχιζεις
κατα την γνωμη μου, εισαι αξια της μοιρας σου και για να το πω πιο ωμα, τετοιες σαν κ σενα δινουν δικαιωματα σε ρεμαλια αντρες να εκμεταλευονται το γυναικειο φυλο. αν εχεις εστω δα αυτοεκτιμηση (οση μπορεις να χεις) σκεψου πως αν σε αυτη την ηλικια εισαι ζυμαρι του καθενος τι θα επακολουθησει. αν νμζεις ετσι ειναι ο ερωτας γελιεσαι. και αν νμζεις πως αυτος θα αυτοκτονισει παλι γελιεσαι.
πες τα ρε μπροκεν!
συγνωμη και παλι που αργισα να απαντησω.
ειδα τις απαντησεις σας και μπορω να πω οτι ςεχετε δικιο σημειο,αλλα δεν ηταν ετσι το αγορι μου παντα .για ενα μηνα ειχε φρικαρει που εκανα αυτο που εκανα με εναν αλλο οταν ειχαμε χωρισει.τωφρα εχει ηρεμισει αρκετα.το θεμα ειναι οτι τον αγαπω και βλεπω και αγαπη απο την μερια το.ζηλευει αλλα τι να κανω...
οσο για το χωρισμο και να θελω δεν μπορω να τον χωρισω.
ευχαριστω πολυ
Geia sou fili mou frozen_heart.Eimai kainourgios edw kai eftia3a to account mono kai mono gia enan logo gia aytin edw tin anartisi.Mou fanike arketa gelia stin arxi kathws tin diabaza mou thimise senario apo ''anime''(iapwnika kinoumena sxedia).Prwtou arxisw kai tekmiriwsw tis apopsis mou pano se ayto to thema thelw na mathw ti ilikia exei to agori sou.Elpizw na min einai poli arga kai na beis na deis tin dikia mou anartisi wste na mou apantiseis. :)
einai 19 xronon
Thelw episis na se rwtisw kai kati akoma...egrapses pio pano oti kai na itheles na ton xwriseis dn mporeis.Egw tha sou kanei mia polu apli erwtisi kai thelw na mou apantiseis me ena ''Nai''h ena ''Oxi''.. theleis na ton xwriseis?
Εγώ πάλι νομίζω ότι η frozen_heart μας δουλεύει. Και αν δε μας δουλεύει, είναι άξια της μοίρας της όπως λέει η broken_doll.
Ε μα, δεν μπορώ να ακούω αηδίες!
ρε κοριτσακι μου,θα πονεσεις μια εβδομαδα,ενα μηνα,ενα χρονο,αλλα οχι για παντα,ολο αυτο που ζεις ειναι τελειως αρρωστο και ψυχοφθορο κι εχε το τον νου σου γιατι κι εσυ εχεις προβλημα.η αντιδραση σου δειχνει ελληψη αυτοπεποιθησης και αυτοτιμωρια
παρε την δυναμη και τελειωσε το,αυτος που λυπαται ειναι ο λυπουμενος να το ξερεις αυτο
τι φοβασαι δεν μπορω να καταλαβω,ειναι 19 χρονων και αυτα που σου κανει ουτε τα εξαχρονα δεν τα κανουνε,απο κει και περα δυο εκδοχες υπαρχουνε,η μια ειναι να εχει προβλημα και να ειναι επικυνδινος και η αλλη και ποιο στανταρ να εχει βρει και να τα κανει,ξερεις ποσοι αντρες ψαχνουνε τετοια θυματα σαν εσενα?αν αυτο σου αρεσει κατσε εκει να τον ανεχεσαι..
αυτος μετα μπορει να τα λεει και στους φιλους του και να γελανε μαζι σου