χρειαζομαι βοηθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Μεσα απο το ιντερνετ δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε και πολυ.
    Κανε αυτο που σου λενε και οι υπολοιποι χωρισε τον.Δεν προκειται να αυτοκτονησει,αυτα τα λεει απλα για να σε μεταχειριζεται οπως θελει και να του κανεις τα χατιρια.
    Αν συνεχισει να σε απειλει υπαρχει και η αστυνομια.

Junior Member
    θελω να αυτοκτονησω,εχω σιχαθει τι ζωη μου,μου λεει οτι θελει να κανουμε σεξ,δεν θελω φοβαμε,αλλα αυτος λεει οτι ειμαι δουλα του και αν αρνηθω θα αυτοκτονησει.σας παρακαλω τι να κανω?να παρω την αστυνομια?τι να κανω δεν αντεχω αλλο,θα παω να παιθανω.ακομα και στο σχολειο προσευχομαι

Senior Member
    Ηρεμησε κοπελα μου, δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα, απλα τα αντιμετωπιζεις πρωτη φορα. Μην επιτρεπεις να σε εκβιαζουν. Και να αυτοκτονησει δεν θα εχεις καμια ευθυνη. Μην το σκεφτεσαι καθολου, πρεπει να προασπιζεις τον εαυτο σου.

Junior Member
    θα παω να αυτοκτονησω γιατι δεν μπορω αλλο,ειναι ο μονος τροπος να βρω την ελευθερια μου,αν αυτοκτονησει αυτος ή θα πεσω στα ναρκωτικα ή θα παιθανω απο τη θλιψη.με βριζει ρε σεις.δεν μπορω αλλλο.θελω να μιλησω στους γονεις μου αλλα θα τα κανω χειροτερα

Senior Member
    Γιατι να ειναι ο μονος τροπος? Πιστευεις πραγματικα πως εισαι δουλα του?

Junior Member
    οχι δεν ειμαι δουλα κανενος,αλλα τι θα κανω αφου μου λεει οτι θα αυτοκτονησει :'(

Senior Member
    είναι emo?

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen_heart View Post
    οχι δεν ειμαι δουλα κανενος,αλλα τι θα κανω αφου μου λεει οτι θα αυτοκτονησει :'(
    βαλε τα ορια σου και να αμυνεσαι εκει, μην κανεις καμια υποχωριση πισω απο την γραμμη που θα τραβηξεις
    Last edited by Aeon; 27-10-2014 at 17:03.

Senior Member
    Γεια σου frozen_heart , Πρώτα από όλα ήθελα να μου εξηγήσεις αν θες , τον λόγο που είσαι χάλια και συνέχει κλαις. Νιώθεις ενοχές που πήγες με κάποιον άλλον ; η με τον τρόπο που σε απειλή στον φόβο ότι αν θα πραγματοποίηση την απειλή του πάλι εσύ θα φταις ; νιώθεις ταπείνωση από της τιμωρίες ; νιώθεις αδύναμη να βάλεις τα όρια σου ; η φοβάσαι μήπως και τον χάσεις ; Αν αντιληφθείς την αιτία θα είναι αρκετά ποιο εύκολα τα πράγματα !!

Junior Member
    νιωθω φοβησμενη παρα πολυ λογο της απειλης,δεν ειμαι ετοιμη να κανω αυτο που θελει,νιωθω και μεγαλη ταπεινωση επεισης

Senior Member
    νιωθω φοβησμενη παρα πολυ λογο της απειλης,δεν ειμαι ετοιμη να κανω αυτο που θελει,νιωθω και μεγαλη ταπεινωση επεισης
    Έχε αν θες υπόψιν σου το εξής : ότι συμβαίνει στον καθένα μας οι αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε οι ίδιοι ( το ίδιο και αυτός για τον εαυτό του ). Αν με την απειλή θέλει να πετύχει κάτι , αυτό σημαίνει ότι δεν διαθέτει κάτι καλύτερο ως ικανότητα , τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικά σου !

Senior Member
    Καλή μου κοπέλα,
    αν όλα αυτά που περιγράφεις όντως συμβαίνουν...
    και αν συνέβαιναν π.χ στην κολλητή σου, τι θα της πρότεινες να κάνει;
    Να κάθεται να δέχεται απειλές, να κάθεται να την χειρίζεται, λες και είναι μαριονέτα;
    Να κάτσει να κάνει σεξ με το στανιό; Μήπως να κάθεται στο ένα πόδι και να πίνει νερό μόνο όταν της το επιτρέψει; και γαμώ τις αγάπες! Για όνομα δηλαδή!

Junior Member
    σας ςυχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας!ολες μου φανηκαν χρησιμες αλλα περα απο τις συμβουλες με ενθαρινε το γεγονος οτι καποιος διαβασε το προβλημα μου και ενδιαφερθηκε.δεν ενιωσα μονη μου και αβοηθιτη.πραγματικα ευχαριστω παρα πολυ,να στε καλα!και συγνωμη για την αργοπορημενη μου απαντηση.
    επισασα και του μιλησα χθες,αν και δεν φαινοταν καλα,καναμε κουβεντα,φανηκε να ηρθε στα λογικα γιατι σημερα και χθες ηταν πολυ γλυκος οπως παλια!τον ξαναβρηκα και ηρεμισε πολυ οπως και εγω!
    και παλι σας ευχαριστω!

Banned
    χώρισε τον....αυτός έχει ψυχολογικά προβλήματα.....δεν αξίζει να είσαι με ένα τέτοιο άτομο.

Senior Member
    ακομα τον αγαπαω και ξερω οτι θα το κανει!!
    Αυτός που αγαπάς δεν ειναι άνθρωπος , όσα σου κάνει τα κάνει για να σε κουράσει ψυχολογικά και να σε κάνει μετα ότι θέλει .
    Δυστυχώς τον αγαπάς ή έτσι τουλάχιστον νιώθεις , λυπάμαι που κοπέλες σαν εσένα με τοσο έντονα συναισθήματα δεν έχετε την τύχη που σαν αξίζει .
    Απλα άφησε τον τώρα που ειναι νωρίς .

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast