Originally Posted by
void
Νάσσο γεια και από μένα.
Το ποστ σου είναι πάρα πολύ σαφές και δεν προκύπτει σε καμμία περίπτωση ότι θέλεις η κοπέλα σου να είναι στην τσίτα όλη την ώρα.
Και είναι αλήθεια ότι στις απαιτητικές δουλιές, που είσαι όλη μέρα στο πόδι δεν αντέχεις όχι να κάνεις αποτρίχωση, ούτε να φας δεν είσαι σε θέση.
Είναι λοιπόν αιτιολογημένη η συμπεριφορά της κοπέλας σου και το γεγονός ότι δεν περιποιείται τόσο τον εαυτό της. Από την άλλη βέβαια, είναι απόλυτα δικαιολογημένο και αυτό που νιώθεις εσύ.
Ακριβώς επειδή και λόγω της συγκατοίκησής σας και επειδή με δική της ευθύνη φυσικά, δε σε αφήνει να κάνεις δουλειές, ο χρόνος της είναι ακόμα πιο περιορισμένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
Και εννοείται ότι αν είσαι γυναίκα και νιώθεις σκατά με την εμφάνισή σου, δεν θες να κάνεις σεξ. Τουλάχιστον, αν κρίνω από τον εαυτό μου, πάντα έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση όταν νιώθω όμορφη...δεν είναι τυχαίο που όταν είσαι έτοιμος να βγεις για έξοδο, και είσαι βαμμένος και καλά ντυμένος, παρφουμαρισμένος τότε σου βγαίνει η διάθεση για σεξ!
Θα σου πρότεινα να της κάνεις αυτή τη συζήτηση, εκτός σεξ εννοείται, δηλαδή δεν ήταν ωραίο που ήταν η κοπέλα στο κρεβάτι, γυμνή (προφανώς) , "εκτεθειμένη" και της τα έχωσες συγκρίνοντάς την με άλλες! αυτό ήταν άσχημο, και λογικό είναι να την πλήγωσε, να την έφερε σε δύσκολη θέση.
Μπορείς λοιπόν, αντί να μπεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι τι δεν πάει καλά, και μήπως έχει κατάθλιψη και όλα αυτά, να της κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση, ακριβώς στο ύφος που τα λες σε εμάς εδώ. Και αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει. Διότι η έλλειψη περιποίησης είναι στανταρ σε μια σχέση όπου με τον άλλον τείνετε να γίνετε αδέλφια..
Τώρα απόψεις τύπου "γι'αυτό ξενοπηδάμε, επειδή δεν κάνετε αποτρίχωση" τις ακούω βερεσέ.
Ξενοπηδάει κάποιος μέσα στη σχέση απλώς γιατί κατά βάση δε σέβεται και δεν αγαπάει ειλικρινά αυτόν που έχει απέναντί του.
Εσύ όμως, επειδή δεν φαίνεται να είσαι έτσι, κάνε απλά μια συζήτηση με την κοπέλα.
Κατά τη γνώμη μου όμως πρέπει γενικότερα να δείτε πως εξελίσσεται η σχέση...
Κοινοί στόχοι υπάρχουν?
πέρα από το γάμο, μπορείτε να βάλετε κοινούς στόχους, όπως επίσης να ξεκινήσετε μαζί διάφορα πράγματα να ανανεώσετε τη σχέση.
Όλοι αυτό κάνουμε Νάσσο. Είναι ανθρώπινο να αφήνεσαι κάπως μετά από χρόνια.
Βρείτε γενικά ισορροπίες και ο ένας και ο άλλος.