Μαρκέλα δεν έχουν σχέση είπε..
Printable View
στη συγκεκριμενη περιπτωση η σχεση αρχισε με το σεξ.δεν προυπηρχε σχεση απο πριν για να τους κρατησει.
απλα συζηταμε.εχει συμβει και σε μενα κατι παρομοιο αλλα την πρωτη φορα.ηθελα να δω αν υπαρχουν υπονοιες gay γι αυτον.εγω δεν ειμαι απολυτη, αλλα δεν αποκλειω και τιποτα πλεον
Τι κανει ο τυπος ? Την παρακαλαει ?
Καλα το κοριτσι πρεπει να ειναι πολυ βλημα... Αλλα κ το παλικαρι αν αισθανεται μειονεκτικα κ εχει φθασει σε σημειο να "παρακαλεσει" ή να νοιωσει οτι κατι "οφειλε" κ δεν το εκανε... Δεν θα τα καταφερει. Καλυτερα να βρει μια νορμαλ κοπελιτσα να περασει ωραια.
αν αυτη ειναι βλημα που το εχεις σιγουρο ας πουμε αυτος που παρακαλα ενα βλημα τι ειναι?
Κοιτα, η κοπελα ξενερωσε λογω της ανασφαλειας της, αισθανεται οτι δεν ειναι ποθητη, και για αυτο ειμαι πολυ σιγουρος. Πες της να παει καλυτερα σε εναν ψυχολογο, κ να αφησει τον κακομοιρη στην ησυχια του μπας κ "χτυπησει" κανενα κανονικο ατομο, χωρις κομπλεξ.
(Α κ πες της οτι πολυ πιο πιθανο ειναι να τον ξενερωσε ΑΥΤΟΝ το ανυπαρκτο στηθος της ή η χοντροκωλαρα της, παρα να ειναι gay το ατομο... Ισως να μην ειναι αληθεια, σιγουρα ομως θα βγαλει αφρους η χαζη... αχαχαχαχα)
Νομιζω την συζητηση την εξανλησαμε
πλακα κανω μη παρεξηγηθω παλι..