προβλημα στυσης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 21 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καίτη μου πάντως το σεξ αρχικά, δεν είναι μόνο η διείσδυση, αυτό είναι ας πούμε η ολοκλήρωση, αλλά η όλη διαδικασία που προηγείται, όλο αυτό το παιχνίδι!
    Αν αγαπάς τον άλλον τότε στέκεσαι δίπλα του, ακόμα κι αν αποτύχει σε στύση και ή βοηθάς.. ή του λες ότι θα προσπαθήσουμε ξανά και ξανά κι ότι δεν τον θες αποκλειστικά και μόνο για τις σεξουαλικές του επιδόσεις κι υπάρχει κι η λύση στην τελική του ειδικού, που πολύ βοηθάει κι αυτή!
    Μαρκέλα δεν έχουν σχέση είπε..

Senior Member
    στη συγκεκριμενη περιπτωση η σχεση αρχισε με το σεξ.δεν προυπηρχε σχεση απο πριν για να τους κρατησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    καναμε μια κουβεντα χθες με αυτην και με αλλες κοπελες.η μια απο αυτες ηταν σιγουρη οτι ειναι gay.η κοπελα δεν ξερει αν πρεπει να του δωσει κι αλλη ευκαιρια .
    Ξενερώσανε με διαφορετικό τρόπο όμως. Εκείνη απογοητευτηκε με αυτόν ενώ εκείνος με το πουλί του...
    Εφόσον ξενέρωσε η κοπέλα που δεν πηδήχτηκε γιατί το συζητάμε? Δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι από αυτά που θα πούμε..

Senior Member
    κοιτα ο τυπος ακομα την παρακαλαει να του δωσει κι αλλη ευκαιρια .δεν τον εκανε να νιωσει ασχημα αυτο του ειπε μεχρι που το επανελαβαν και παλι τιποτα
    Βρε Καιτουλα, παγοκολονα η φιλη σου, πες της να παρει ενα εργαλειο απο αυτα που διαφημιζουν και τα κανουν ολα, τι καθεται και παιδευεται με ανθρωπο :)

Senior Member
    βασικα δε φταιει η κοπελα καταβαθως δε πιστευει οτι ειναι gay.της εχουν βαλει ιδεες οι γυρω της και ειναι πολυ μπερδεμενη.εγω της ειπα να ξαναδοκιμασει αλλα εχει ξενερωσει
    Δλδ μονο για το σεξ τον θελει? Ελεος...

Senior Member
    απλα συζηταμε.εχει συμβει και σε μενα κατι παρομοιο αλλα την πρωτη φορα.ηθελα να δω αν υπαρχουν υπονοιες gay γι αυτον.εγω δεν ειμαι απολυτη, αλλα δεν αποκλειω και τιποτα πλεον

Senior Member
    κοιτα ο τυπος ακομα την παρακαλαει να του δωσει κι αλλη ευκαιρια .δεν τον εκανε να νιωσει ασχημα αυτο του ειπε μεχρι που το επανελαβαν και παλι τιποτα
    Τι κανει ο τυπος ? Την παρακαλαει ?

Καλα το κοριτσι πρεπει να ειναι πολυ βλημα... Αλλα κ το παλικαρι αν αισθανεται μειονεκτικα κ εχει φθασει σε σημειο να "παρακαλεσει" ή να νοιωσει οτι κατι "οφειλε" κ δεν το εκανε... Δεν θα τα καταφερει. Καλυτερα να βρει μια νορμαλ κοπελιτσα να περασει ωραια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καίτη μου πάντως το σεξ αρχικά, δεν είναι μόνο η διείσδυση, αυτό είναι ας πούμε η ολοκλήρωση, αλλά η όλη διαδικασία που προηγείται, όλο αυτό το παιχνίδι!
    Ακριβως, οταν πεφτεις στο κρεβατι με μια που την ξερεις λιγες ημερες... Ειναι πολυ λογικο να μην αισθανεσαι ανετα & πιθανο να μην σου κανει κου-κου, και 5 φορες να προσπαθησεις, κ ειδικα αν ειναι κ βλημα (οπως η εν λογω κοπελα) τοτε προκαλειται περισσοτερο αγχος.

Senior Member
    αν αυτη ειναι βλημα που το εχεις σιγουρο ας πουμε αυτος που παρακαλα ενα βλημα τι ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δλδ μονο για το σεξ τον θελει? Ελεος...
    ..κι εγώ αυτό έχω να πω. ΕΛΕΟΣ!! Επίσης, όπως και νάχει ακόμα και μόνο το σεξ, είναι πράξη αγάπης και η
    στυτική δυσκολία δεν είν' ατομικό του πρόβλημα, αλλά αφορά και τους δύο, δλη κι οι δύο ευθύνονται. :(

Senior Member
    Κοιτα, η κοπελα ξενερωσε λογω της ανασφαλειας της, αισθανεται οτι δεν ειναι ποθητη, και για αυτο ειμαι πολυ σιγουρος. Πες της να παει καλυτερα σε εναν ψυχολογο, κ να αφησει τον κακομοιρη στην ησυχια του μπας κ "χτυπησει" κανενα κανονικο ατομο, χωρις κομπλεξ.

(Α κ πες της οτι πολυ πιο πιθανο ειναι να τον ξενερωσε ΑΥΤΟΝ το ανυπαρκτο στηθος της ή η χοντροκωλαρα της, παρα να ειναι gay το ατομο... Ισως να μην ειναι αληθεια, σιγουρα ομως θα βγαλει αφρους η χαζη... αχαχαχαχα)

Νομιζω την συζητηση την εξανλησαμε

Senior Member
    στη συγκεκριμενη περιπτωση η σχεση αρχισε με το σεξ.δεν προυπηρχε σχεση απο πριν για να τους κρατησει.
    απλα καποιες σχεσεις δεν μπορουν να ΑΡΧΙΣΟΥΝ με το σεξ!!
    δεν λειτουργουν ολοι οι ανδρες ετσι
    ενω ειναι φυσιολογικοτατοι!
    και γενικα στην πραξη αποδυκνειεται οτι καποιοι βλεπουνε περισσοτερο σεξ στην τβ η σινεμα απ οτι κανουνε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    απλα καποιες σχεσεις δεν μπορουν να ΑΡΧΙΣΟΥΝ με το σεξ!!
    δεν λειτουργουν ολοι οι ανδρες ετσι
    ενω ειναι φυσιολογικοτατοι!

Ακριβως αυτο.

Ενας φιλος μου ξεκινησε με μπουρδελα κ του αρεσαν κιολας, εγω δυο φορες πηγα ετσι για την πλακα & κου-κου δεν μου εκανε... Μαλλον ειμαι gay κ εγω :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Ακριβως αυτο.

Ενας φιλος μου ξεκινησε με μπουρδελα κ του αρεσαν κιολας, εγω δυο φορες πηγα ετσι για την πλακα & κου-κου δεν μου εκανε... Μαλλον ειμαι gay κ εγω :P
    παλιοgayyy!!

Senior Member
    πλακα κανω μη παρεξηγηθω παλι..

Page 3 of 21 FirstFirst 1234513 ... LastLast