Originally Posted by
KENO
ακριβως επειδη δε θελω να τους στηριξω, αρνουμε να συμμετασχω στην ολη πολιτικη παραμυθα με τη ψηφο μου! μεστη κοινωνια ζω, χωρις να το θελω ομως, αλλιως δε θα ημουν αντικοινωνικος και δε θα ειχα κανενα προβλημα. και παρολο που ζω εδω χωρις να το θελω, αναγκαζομαι να τρωω στα μουτρα καθημερινη καταπιεση, γραφειοκρατια για να ειμαι νομιμος, και να τρεχω κι ολας να τους ψηφιζω οποτε το θυμηθουν οτι υπαρχει κι ο λαος. αφου οτι κι αν ψηφισεις ομως, ξερεις οτι ειναι σαπιο και ματαια θα το επιλεξεις, οποτε ποιος ο λογος να τρεξεις ? εσυ εισαι μικρουλα και ισως σε ενθουσιαζει η δυναμη της ψηφου, ρωτα ομως και τους μεγαλυτερους που ειναι και πιο κουρασμενοι και βλεπουν τη κοροϊδια πισω απ'τη καθε δηλωση του καθενα μαλακα. προσωπικα εχει φτασει σε τοσο μεγαλο επιπεδο η σιχαμαρα, που μου ερχεται εμετος στο στομα με καθε μια λεξη τους! και ειναι ελλεϊνο να ασχολουνται ολα τα καναλια και τα sites μαζι τους, λες και επειδη ειπαν αλλη μια μαλακια κατι θα αλλαξει. οχι δε προκειται να μπω σ'αυτο το παραμυθακι τους, θελω απλα την ησυχια μου και μακαρι να μπορουσα να εξαφανιστω απο εδω μια και καλη.