άντε καλά χρήστο
Printable View
επειδή σου τρέφω κάποια αδυναμία σωπαίνω χαχαχαχα
ε καλα η αλη8εια ειναι οτι αστειο δεν ηταν αλλα το κανα γαργαρα. οχι μικρη ημουν αδυνατη, απλα μετα με τα προβληματα και τις πιεσεις το εριξα στο φαγητο
δεν χρειαζετε να γελανε και οι δυο σε ενα αστειο για να ειναι αστειο....ο καθενας βρισκει αστειο οτι θελει....καταλαβατε ηλιθιοι η θελετε και μεταφραση
ε για χαλαρωσε, δεν φτανει που προσβαλεις, βριζεις κιολλας. καλα καλα δεν μπηκες στο φορουμ πουλας και μαγκια κλανια. αλλου αυτα
Οτι κι αν πω και οτι κι αν ειπα, και οπως και αν θεωρηθηκε, it is what it is.
λοιπον αν θες να χασεις θελει κοπο και τροπο....το κολυμπι ειναι μια καλη επιλογη καθως συνδιαζει αεροβια και μυικη ενδυναμωση σε ολο το σωμα...διατροφη επισης σημαντικη για να δεις τα καλυτερα αποτελεσματα...μην μειωσεις τις θερμιδες αποτομα γιατι θα χασεις μυικο ιστο...δυο με τρεις μηνες υποθεση ειναι για να δεις τελεια αποτελεσματα
Από ότι κατάλαβα εγώ betelgeuse, λέει με λίγα λόγια ότι το μυαλό τρέφεται με ματαιοδοξία ενώ θα πρεπε να τρέφει το σώμα, ενώ το σώμα θέλει να τρέφεται με τροφή. Δηλαδή μιλάει για ματαιοδοξία γι'αυτούς που θέλουν να αδυνατίσουν ενώ θα πρεπε να τρώνε. Γιατί όμως λίλιουμ; Να είμαστε με παραπάνω κιλά;
Ηλιάννα πάει και σε σένα αυτό, νομίζω δεν κατάλαβες καλά τι θέλει να πει.........δες πιο πάνω.
Nα ξεχασουμε το "προβλημα" των περιττων κιλων και να θυμηθουμε οτι η σωστη διατροφη μας κανει υγιεις, με ισορροπημενο βαρος, και ευχαριστη ψυχολογια, και οχι μονο αυτο, αλλα μας βοηθα και να τη διατηρουμε αυτη την κατασταση, αρα αυτο ειναι που πρεπει να επιζητουμε.
Ειναι δυο διαφορετικες καταστασεις να κανω πραγματα για τον εγωισμο μου, και να κανω πραγματα για τον εαυτο μου. Το πρωτο μας οδηγει στη δυστυχια και το βασανισμο. Το δευτερο στην υγεια και την ισορροπια.
Μα βρε λίλιουμ άμα έχει κάποιος πολλά κιλά πάνω από το κανονικό του τι κάνει; Μένει με τα πολλά κιλά;
Να τρεφεται σωστα για την υγεια του, και τα κιλα θα παρουν το δρομο τους μοναχα τους.
Δηλαδή λες ότι άμα κάποιος τρώει υγειινά αλλά 2000 θερμίδες την ημέρα θα αδυνατίσει;