Originally Posted by
KENO
θα παρακαλουσα να μαθεις να κανεις quote, αν θες να απανταω γρηγορα και να συνεχιστει λειτουργικα η κουβεντα.
νομιζω πως απ'τα 25 και πανω σοβαρευουμε, δε παιζουμε απο δω κι απο κει. και η πιο δημιουργικη ηλικια υποτιθεται αυτη ειναι. αν δε κανουμε λοιπον οτι μπορουμε να αποκατασταθουμε τοσο στα επαγγελματικα οσο και στα ερωτικα, μετα κινδυνευουμε να μεινουμε στο ραφι.
οταν εισαι ολη μερα στη δουλεια, και γυρνας πτωμα κυριολεκτικα απ'τη κουραση, ποτε να προλαβεις και κυριως να εχεις και τη διαθεση να μαγειρεψεις απλα (δε λεμε για ολα τα υπολοιπα) ? μαλλον δε προκειται, και γι'αυτο καταληγουν ολοι βουβαλια να τρωνε τα Junk Food, ευκολα και γρηγορα. να γιατι η παραδοσιακη οικογενεια οπως παλια ηταν λειτουργικοτερη!
εγω να δεις πως γελαω με τα χαλια σας σημερα. γυναικες 25 - 30 χρονων θεωρουν πρωτακουστο τα οικιακα, λες και δε θα κανουν οικογενεια, να ανοιξουν δικο τους σπιτι καποτε. τα περιμενουν ολα ετοιμα βλεπεις, αυτες θελουν να φροντιζουν μονο τα νυχια τους και τα μαλλια τους, κι ολα τα υπολοιπα να τα κανει η δουλαρα. αλλες καλομαθημενες με τη μαμακα τους απο εκει.
εαν εχεις δουλεια να μου προτεινεις για να ξεβολευτω απ'την ανεργια, ερχομαι! αν εριχνες μια ματια και σε αλλα θεματα, εγω παρακαλαω να φυγω απ'το σπιτι που μενω, γιατι δε καλοπερναω καθολου και ειμαι ενα βημα πριν την αυτοκτονια.
ναι ειδικα με τετοια κριση, μονοι μας θα επιβιωσουμε. να γιατι αυτοκτονει ο κοσμακης, γιατι παρολη τη καταστροφη τριγυρω συνεχιζετε ορισμενες να ειστε αναισθητες με τετοιες αποψεις.