παντα βρισκεται ! ;)
Printable View
Πείτε μου τι μπορεί να κάνω λάθος τελικά....
Γιατί δε με προσεγγίζουν εύκολα;
Είμαι πρόσχαρος άνθρωπος και κάνω καλή παρέα άλλα παραπάνω τίποτα.....:-(
Μεχρι τωρα τι εγινε με τις σχεσεις που ειχες?
b.m. η ηλικία των 20 με 30 ειναι για την γυναικα το πικ. Εχει πολλους άντρες στα πόδια της. Αυτό δεν σημαινει ότι αυτός που θα επιλέξει θα ειναι ο άντρας της ζωής της, αυτός που πραγματικά θέλει, και οτι θα υπαρχει αμοιβαιότητα. Συνήθως αυτούς που θέλουμε πολυ δεν μας θέλουν ή μας θέλουν για κατι εφήμερο και αυτους που δεν θέλουμε και τοσο μας κυνηγανε και μπορει να καταλήξουμε και σε κάποιον τέτοιο αν έχουμε φαει απορριψεις από άντρες που θέλουμε πολυ. Τί θέλω να πω: ειμαι σιγουρη ότι υπαρχουν αρκετά αγορια που σε θέλουν. Απλά εσυ δεν θέλεις τους συγκεκριμενους και θέλεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Συνήθως έτσι γινεται. Δεν μπορω να πιστεψω ότι μια γλυκια κοπέλα 24 χρονών δεν έχει πολλές κατακτήσεις. Εχει αλλά δεν ειναι αυτό που θέλει. Το να βρεις τον μεγαλο και αμοιβαιο έρωτα ειναι κατι πολυ σπανιο, συμβαινει σε λίγους και σε άλλους δεν συμβαινει ποτέ. Σου ευχομαι να εισαι από αυτές που θα της συμβει.
Δόξα τω Θεό και τις κυβερνήσεις τις μεταπολίτευσης εγώ (όπως και πολλοί συνάνθρωποι) ασχολούμαι με το ενδεχόμενο να σιτίζομαι από τους κάδους και έτσι το ότι δεν είμαι ποθητός δεν με πολυαπασχολεί
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Αν δεν εχεις φραγκα αμαξαρα κτλ ομως, και κανεις σχεση με μια ωραια κοπελα, μετα θα αρχισουν οι ανασφαλειες, πως και αυτη γουσταρει εμενα, ρε μηπως απλα με εχει επειδη δε μπορει να ειναι μονη, μαλλον με παιζει, ε εφαγε τις π....ες της και τωρα θελει να αραξει κτλ κτλ.
Καλημέρα b.m. Εγώ στην αρχή που διάβασα το πρώτο σου post αναρωτήθηκα αφού δεν βγαίνει έξω δεν ντύνεται δεν είναι ανοιχτός χαρακτήρας εχει μετρια εμφανιση πόσες ελπίδες θα έχει για να κάνει μία καινούργια ενδιαφέρον γνωριμία . Μήπως να αρχίσεις να δουλεύεις στο κομμάτι αυτό? Πηγαίνεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις γυμναστήρια σχολές?
Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για σχέση καλλωπίζονται και βγαίνουν συχνά έξω.
Μήπως κατά βάθος δεν σε ενδιαφέρει . Επίσης όταν βγαίνετε έξω χαμογελάτε και Ρίξτε και μερικές ματιές στο χώρο. Συνήθως βλέπω κοπέλες σοβαρές ανέκφραστος οι οποίες είναι δύσκολο να τις προσεγγίσεις
. Προκαλέστε και εσείς λιγάκι το φλερτ μην τα περιμένετε όλα από τους άντρες
Ότι να ναι