Originally Posted by
kokkinoskoufitsa
οταν σου το πει,να πεις αυτο που πραγματικα νιωθεις. εγω πχ θα της ευχομουν να ζησουν και αυτοι και το παιδακι τους,και θα της ελεγα ξεκαθαρα οτι μου κακοφανηκε και με στεναχωρησε το οτι μου εκρυψε κατι τοσο σημαντικο γι'αυτην,και κατι στο οποιο θα ηθελα να ειμαι διπλα της.
Αλλα απο κει και περα,δε θα εδινα σημασια. Ξερω πως νιωθεις,και το εχω νιωσει. Αλλα εχω συνηθισει πλεον. Καποτε μο ελεγαν οτι δεν υπαρχει φιλια και επεμενα οτι λενε μ@λ@κιες...Αλλα οταν εβλεπα οτι η μια φιλη μου δε μου ξαναμιλησε επειδη ειχα καλυτερους βαθμους στο σχολειο,η αλλη επειδη ειχε κομπλεξ κατωτεροτητας και ηθελε οι φιλες της να ειναι πιο ασχημες απ'αυτη,η αλλη επειδη περνουσα μια φαση και δεν ειχα ορεξη να τη συνοδευω σε ξεφρενα παρτι και μπεκρες καθε βραδυ,η αλλη επειδη νομιζε οτι ολες οι γυναικες θελουν να της φανε τον γκομενο, συνειδητοποιησα καποια πραγματα και πλεον ειμαι πολυ επιλεκτικη στις φιλιες μου. Ξερω ποτε κατι αξιζει,και οταν βλεπω οτι δεν αξιζει,το αφηνω ννα φυγει... Το διαστημα για το οποιο μιλας,και στο οποιο η σχεση σας δεν ειναι καν φιλικη,ειναι 4 χρονια. οχι 5 μερες,1 μηνα η 8 μηνες. 4 χρονια!!! αυτο δεν ειναι μια φαση !!! αν ειναι δυνατον να ειμαστε φιλοι με καποιους,οταν εχουν σχεση να χανονται για μια δεκαετια,κ οταν μενουν χωρις το σκυλακι τους,να αποφασιζουν οτι θελουν πολυ να παμε για καφε και να πουμε τα νεα μας!!!! εγω δεν το δεχομαι. γιατι μια τετοια ''φιλια'' δε νομιζω οτι μου προσφερει κατι.. σε τετοιο επιπεδο φιλιας,ουτε εσυ προσφερεις κατι σ'εκεινη,ουτε εκεινη σ'εσενα!!!