Originally Posted by
blackswan27
Εμένα είναι πιο περίπλοκη η ιστορία μου και δεν του είπα πως αυτό που σου είπε η κοπέλα ενώ αυτό ήθελα και αυτό ένιωθα αντίθετα ήρθαμε πιο κοντά ,φιληθήκαμε κιόλας .. σε αυτόν άρεσε πολύ και φάνηκε αλλα μετά εγώ ήμουν πολύ απότομη και α΄πόμακρη μαζί του επειδή προφανώς ήμουν μπερδεμένη και όχι έτοιμη και εν τέλη τον μπέρδεψα κι αυτόν(μου το ειπε δλδ). Αυτός μετά έδειχνε πως του άρεσα και πως ήθελε να με κάνει νε ζηλέψω επειδή αυτή μου την συμπεριφορά την πήρε ως απόρριψη και θίχτηκε ο εγωισμός του . Αν είχα φερθεί έτσι όπως φέρθηκε σε σενα η κοπέλα και δεν είχαμε προχωρήσει τόσο γρήγορα τώρα θεωρώ πως θα ήταν αλλιώς τα πράγματα . Γιατί μου άρεσε,ναι ,αρκετά ... απλά όντως ήμουν μπερδεμένη και ήθελα το χρόνο μου.. Και αυτός αν δεν το είχε δει τόσο εγωιστικά και είχε επιμείνει κι άλλο η κατάληξη θα ήταν διαφορετική . Γιαυτό σου λέω, αν εδιαφέρεσαι δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Θεωρώ ως κοπέλα 20 χρονών κι εγώ πως αν δεν της άρεσες μετά απο αυτή τη συζήτησή σας θα ένιωθε άβολα να ξαναβγεί μαζί σου.