...μπροκεν δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά δύσκολα θα σταματήσει να σε ενοχλεί αυτό το άτομο, να το θυμάσαι.
Θωρακίσου καλά και έχε υπομονή. Θα πάρει καιρο μέχρι να απεξαρτηθει απο σενα.
Printable View
Broken αν δεν κανω λαθος μενετε σε διαφορετικες πολεις , νομιζω αυτο κανει πιο ευκολα τα πραγματα. Απλα αλλαζεις τηλεφωνο και τελος , α και αν εχετε κοινους γνωστους ισως θα επρεπε να κοψεις και απο αυτους.
θεοφανια εχει να με ενοχλησει 10 μερες. και αυτο επειδη δεν απαντουσα (οσο κ αν το ηθελα πραγματικα να πω πολλα πανω σε αυτα π μ στελνε κ διαβαζα) επειδη ακουγα τις συμβουλες των δικων μ κ του γιατρου μ, οτι οσο απαντας δινεις τροφη για συνεχεια....εγω συνεχεια δεν ηθελα να δωσω οποτε δεν ειχε νοημα ουτε να κανω συζητηση με το ατομο αυτο ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση. απλα αλλη σαν εμενα δεν θα ξαναβρει στα σιγουρα! εγω δεν εχασα τπτ!
keep χαχαχαχα! εχεις ενα δικιο!!!!!!! betelgeuse, ναι μενουμε σε διαφορετικες πολεις ευτυχως.....δεν θα αλλαξω τπτ γιατι δεν ειμαι καμια κυνηγημενη!!!!!! εχω υπερηφανια και κοτσια να αντιμετωπισω οτιδηποτε και δεν φοβαμαι!εχω ζησει και χειροτερα
ρε συ ioanni εχεις ανασφαλεια και γουσταρεις πολυ καποιον κ τον απειλεις και τον βριζεις χυδαια και στο τελος παε και πηδας μια πατσαβουρα του κερατα που τυχαινει να ειναι και ψυχολογος και ηξερε τα παντα κ εκατσε???????????????????????????
ρε κοπελια, αφου σε ειχε τρελανει με τη ζηλεια του, τι τα συζητας? χεστον τον πουστη, ας παει οπου θελει και αλλη φορα οταν σε παιρνει ο καθε καφρος στη δουλεια και σου βγαζει την ψυχη με τη ζηλεια πες του σαλτα γαμησου μαλακα στη μανα σου. Αφου κραταει χρονια η κολονια αυτη. Τι καθεσαι και δινεις ευκαιριες? Αλλαζει ο ανθρωπος? Ουτε με λοβοτομη. Τωρα η τυπισα που καλαφατιζει ειναι οντως πατσαβουρα ή το λες απ τα νευρα σου?
ioanni πας καλα? οσοι επιλεγουν συντροφους παει να πει πως ειναι ιδιοι μια ζωη και δεν τσακωνονται η χωριζουν?μαλλον ζεις σε αλλη διασταση τι να πω
με το δακτυλιδι τι έγινε τελικα?:p