Ηowtodream ξερεις να περνας ομορφα βλεπω :-)))
Printable View
Ηowtodream ξερεις να περνας ομορφα βλεπω :-)))
Ελατε εσεις αλανια μου εδω να πιουμε στο "να πεθανει ο Χαρος", και αφηστε τα τσιπουρα και τα καλαμαρακια σε μενα!!
Ξερω γω να μουν κανας θεος , αλλα οχι παντοδυναμος γιατι μαλλον δεν θα χε πλακα , κατι σαν το Δια ισως που εχει ανθρωπινα παθη και ολο εμπλεκε σε ερωτικες περιπετειες:P
Με τον ορο υπερδυναμη , καταλαβαινω κατι υπερ των φυσικων δυνατοτητων του ανθρωπου.
Η παγκοσμια ειρηνη και η εξαλειψη της πεινας ειναι στα χερια των ανθρωπων , απλα για εγωιστικους , καπιταλιστικους και λοιπους λογους δεν υλοποιουνται.
Αν ρωτουσες τι θα θελαμε να κανουμε αν ειχαμε απολυτη εξουσια , μια απο τις απαντησεις μου θα ηταν αυτη.
.
Η παγκοσμια ειρηνη και η εξαλειψη της πεινας ειναι στα χερια των ανθρωπων , απλα για εγωιστικους , καπιταλιστικους και λοιπους λογους δεν υλοποιουνται.
Αν ρωτουσες τι θα θελαμε να κανουμε αν ειχαμε απολυτη εξουσια , μια απο της απαντησης μου θα ηταν αυτη.[/QUOTE]
Μπραβο , beltegeuse , εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ . Υποκλινομαι .
Ν' ανασταινω τους νεκρους και να γιατρευω τους ψυχικα και σωματικα αρρωστους. Θα προκαλουσα υπερπληθυσμο βεβαια αλλα δε γαμιεται. Κι επισης εχω ενα διλημμα αν θα επρεπε ν' αναστησω και τους κακους αλλα αφου θα ειχα και την ιδιοτητα να γιατρευω και τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους μαλλον ετσι θα αποκαθιστουσα τη αδικια και την συμπαντικη ισορροπια. Μαλλον θα ηθελα να ειμαι Θεος τωρα που το σκεφτομαι.
Μα ειναι τοσα πολλα....ενδεικτικα σου λεω ομως οτι πολλες γυναικες γνωριζουν απο αυτοκινητα, ομαδες, υδραυλικα, κτλ κτλ, παρολο που σας φαινεται παραλογο καποιες φορες. Ενδεικτικα σου λεω οτι εγω, αν και ανθρωπος των θεωρητικων επιστημων, οταν μετακομισα καποιες μερες πριν, εφτιαξα πολλα πραγματα σπιτι, μονη μου. Το εβαψα, αλλαξα ολες τις λαμπες, διορθωσα το κουδουνι, μετακινησα ντουλαπες και κυριως κουβαλησα πολλλλλλλλλα βαρη απο κουτες και οχι μονο.
πες οτι βιδωσες και μονη σου ki ολα τα επιπλα του ΙΚΕΑ,δεν ειναι ντροπη :p
Novia 35 , με καλυψε η απαντηση σ , αλλα σε μια ερευνα π ειχα διαβασει , σε Αθηναιους , 4000 ατομα , τους ρωτησαν , αν υπηρχε το χαπι της αιωνιας ζωης , θα το παιρνατε ( αληθινη ερευνα ) το 87 % απαντησε ΟΧΙ . Γιατι αυτο βρε novia ? Εγω θα τοπαιρνα , απο περιεργεια να δω τα μελλουμενα . Και πιστευεις οτι υπαρχουν γνησιοι ' κακοι ' ανθρωποι ? Πιστευω οτι οι ' κακοι ' ειναι προιοντα των ανασφαλειων τους ( που ολοι εχουμε , θνητοι γαρ )