αν διαθετατε μια υπερδυναμη ,ποια θα θελατε - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 95
    Senior Member
    Ηowtodream ξερεις να περνας ομορφα βλεπω :-)))

Senior Member
    Ελατε εσεις αλανια μου εδω να πιουμε στο "να πεθανει ο Χαρος", και αφηστε τα τσιπουρα και τα καλαμαρακια σε μενα!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Ξερω γω να μουν κανας θεος , αλλα οχι παντοδυναμος γιατι μαλλον δεν θα χε πλακα , κατι σαν το Δια ισως που εχει ανθρωπινα παθη και ολο εμπλεκε σε ερωτικες περιπετειες:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Tι θα λεγατε να γινοσαστσαν αορατοι ? μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ανεφερε το θεμα ' πολλα χρηματα ' . Περιεργο αυτο .

beltegeuse , γιατι πιστευεις οτι εισαι ολιγον Μαγκαιβερ ? εισαι τοσο ευρηματικη κ πολυμηχανη ?
    Ευρυματικη ειμαι , αλλα δεν πιανουν καθολου τα χερια μου , για αυτο λεω ολιγον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Οι εξετασεις εδειξαν καποια πραγματακια που υποπτευομουν εδω και καιρο-ευτυχως ιασιμα-, αυξηθηκε λιγο η δοση της αντιβιωσης, αλλα κατα τ'αλλα ο πυρετος δεν ξεπερασε τα 37 σημερα, πραγμα ευχαριστο! Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, τα τσιπουρα εδω, στη γενετειρα μου, ελατε να παμε Περαία, διπλα στο νερο, Καλαμαρια, οπου θελετε. Με φρεσκο χταποδακι και χωριατικη.

Ps: γιατι οχι για μενα;;;
    Χαιρομαι ιδιαιτερως για το αποτελεσμα των εξετασεων . Φαινεσαι καλο παιδι , οχι αφελης , οπως καπου προανεφερες .
    Τωρα , τι να το κανεις το auto των 300+ χλμ ? Θα χεστεις πανω σου , αστα λοιπον αυτα για μας τους ' βαρεμενους ' .

Senior Member
    Κανεις δεν θελει να επιβαλλει την παγκοσμια ειρηνη ?
    Κανεις δεν θελει να μην υπαρχουν πεινασμενα παιδια ?

Με τον ορο υπερδυναμη , καταλαβαινω κατι υπερ των φυσικων δυνατοτητων του ανθρωπου.
    Η παγκοσμια ειρηνη και η εξαλειψη της πεινας ειναι στα χερια των ανθρωπων , απλα για εγωιστικους , καπιταλιστικους και λοιπους λογους δεν υλοποιουνται.
    Αν ρωτουσες τι θα θελαμε να κανουμε αν ειχαμε απολυτη εξουσια , μια απο τις απαντησεις μου θα ηταν αυτη.
    Last edited by betelgeuse; 02-08-2013 at 02:12.

Senior Member
    .
    Η παγκοσμια ειρηνη και η εξαλειψη της πεινας ειναι στα χερια των ανθρωπων , απλα για εγωιστικους , καπιταλιστικους και λοιπους λογους δεν υλοποιουνται.
    Αν ρωτουσες τι θα θελαμε να κανουμε αν ειχαμε απολυτη εξουσια , μια απο της απαντησης μου θα ηταν αυτη.[/QUOTE]

Μπραβο , beltegeuse , εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ . Υποκλινομαι .

Senior Member
    Χαιρομαι ιδιαιτερως για το αποτελεσμα των εξετασεων . Φαινεσαι καλο παιδι , οχι αφελης , οπως καπου προανεφερες .
    Τωρα , τι να το κανεις το auto των 300+ χλμ ? Θα χεστεις πανω σου , αστα λοιπον αυτα για μας τους ' βαρεμενους ' .
    Ποσα λιγα ξερετε για μας τις γυναικες!!!!!! :-)

Senior Member
    Ποσα λιγα ξερετε για μας τις γυναικες!!!!!! :-)
    Οντως ξερουμε λιγα για τις γυναικες . Α ληθεια . Πας μου μερικα , αν δεν βαριεσαι , διοτι ' εν οιδα , ουτε ουδεν οιδα ' . Ειμαι ολος αφτια ( ματια ) darling .

Senior Member
    Ν' ανασταινω τους νεκρους και να γιατρευω τους ψυχικα και σωματικα αρρωστους. Θα προκαλουσα υπερπληθυσμο βεβαια αλλα δε γαμιεται. Κι επισης εχω ενα διλημμα αν θα επρεπε ν' αναστησω και τους κακους αλλα αφου θα ειχα και την ιδιοτητα να γιατρευω και τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους μαλλον ετσι θα αποκαθιστουσα τη αδικια και την συμπαντικη ισορροπια. Μαλλον θα ηθελα να ειμαι Θεος τωρα που το σκεφτομαι.

Senior Member
    Οντως ξερουμε λιγα για τις γυναικες . Α ληθεια . Πας μου μερικα , αν δεν βαριεσαι , διοτι ' εν οιδα , ουτε ουδεν οιδα ' . Ειμαι ολος αφτια ( ματια ) darling .
    Μα ειναι τοσα πολλα....ενδεικτικα σου λεω ομως οτι πολλες γυναικες γνωριζουν απο αυτοκινητα, ομαδες, υδραυλικα, κτλ κτλ, παρολο που σας φαινεται παραλογο καποιες φορες. Ενδεικτικα σου λεω οτι εγω, αν και ανθρωπος των θεωρητικων επιστημων, οταν μετακομισα καποιες μερες πριν, εφτιαξα πολλα πραγματα σπιτι, μονη μου. Το εβαψα, αλλαξα ολες τις λαμπες, διορθωσα το κουδουνι, μετακινησα ντουλαπες και κυριως κουβαλησα πολλλλλλλλλα βαρη απο κουτες και οχι μονο.

Senior Member
    πες οτι βιδωσες και μονη σου ki ολα τα επιπλα του ΙΚΕΑ,δεν ειναι ντροπη :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες οτι βιδωσες και μονη σου ki ολα τα επιπλα του ΙΚΕΑ,δεν ειναι ντροπη :p
    Χαχαχαχαχα, οχι ρε συ, επιπλωμενο ηταν ηδη....επλυνα ομως ΚΑΙ το μπαλκονι, χαχαχαχαχχαχαχα

Senior Member
    Novia 35 , με καλυψε η απαντηση σ , αλλα σε μια ερευνα π ειχα διαβασει , σε Αθηναιους , 4000 ατομα , τους ρωτησαν , αν υπηρχε το χαπι της αιωνιας ζωης , θα το παιρνατε ( αληθινη ερευνα ) το 87 % απαντησε ΟΧΙ . Γιατι αυτο βρε novia ? Εγω θα τοπαιρνα , απο περιεργεια να δω τα μελλουμενα . Και πιστευεις οτι υπαρχουν γνησιοι ' κακοι ' ανθρωποι ? Πιστευω οτι οι ' κακοι ' ειναι προιοντα των ανασφαλειων τους ( που ολοι εχουμε , θνητοι γαρ )

Senior Member
    Μα ειναι τοσα πολλα....ενδεικτικα σου λεω ομως οτι πολλες γυναικες γνωριζουν απο αυτοκινητα, ομαδες, υδραυλικα, κτλ κτλ, παρολο που σας φαινεται παραλογο καποιες φορες. Ενδεικτικα σου λεω οτι εγω, αν και ανθρωπος των θεωρητικων επιστημων, οταν μετακομισα καποιες μερες πριν, εφτιαξα πολλα πραγματα σπιτι, μονη μου. Το εβαψα, αλλαξα ολες τις λαμπες, διορθωσα το κουδουνι, μετακινησα ντουλαπες και κυριως κουβαλησα πολλλλλλλλλα βαρη απο κουτες και οχι μονο.
    howtodream , μια γυναικα σαν εσενα εψαχνα . Αληθεια λεω . Ξερω οτι εισαι 24 ( διαβασα για τον μπαμπα σου ) . Τι θαλεγες να γνωριστουμε ?
    Αν κ η αποσταση ειναι απαγορευτικη .
    Last edited by Macgyver; 02-08-2013 at 03:03.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast