Originally Posted by
Ntoubroutza
Καλησπέρα tool κι απο μένα,καλησπέρα Remedy (και γενικά σε όλους.. :P ) ...!!!Ειναι γνωστό νομίζω ότι με Remedy συμφωνούμε στο 99%.Ούτε σε αυτό που έγραψες θα διαφωνήσω απλά έχω μερικές απορίες...ΑΑα,πριν συνεχίσω,εννοείται tool ότι δεν έχει ούτε χιλιοστού του χιλιοστού χώρο στη ζωή σου η συγκεκριμένη γυναίκα. Μη ρωτήσεις γιατί... ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ... Ενας άνθρωπος είναι πάντα ο ίδιος, δεν αλλάζει ποτέ. Αντε μη πω τίποτα και αρχίσω τις διαφωνίες με τις γυναίκες και τα ακούσω εγώ στο τέλος.Οπότε tool ξαναλέω, μην δώσεις την παραμικρή ελπίδα, κίνηση, ανάσα, ματιά ... κάτι τέλος πάντων που θα μπορούσε να βρει πάτημα να σε προσεγγίσει.Εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις μια και καλή την ζωή σου......Τελος με αυτό...
Remedy, έχω βαρεθεί που λες (μιας και τα εχω περάσει) να ακούω την ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους. Όλο καπου, με καποιον, καποια....σε ένα, μία, μέρος, παραλία,μπαρ.... με μυνήματα απο αλλον, φίλες, ερωτικά ...΄με δικαιολογία, πίεση, αγχος, στρες, ρουτινα etc... και ξαφνικα το θέατρο του παραλόγου. Κλαμα, γκρίνια, απολογία για να αποδειξεις ότι έχεις δίκιο. Ενω δεν έχεις. Το αποτέλεσμα? Η ίδια συνέχεια. Όπως στην περίπτωση του φίλου μας που εβαλε νερό στο κρασί του (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ) για το facebook (τα οποια σιγουρα δεν ήταν μόνο μυνηματα) και τι έγινε μετά? Μετά η κυρία χώρισε, ίσως είδε αλλού δεν είναι τόσο καλά όσο τα παραμύθια και ξαναγύρισε στο σίγουρο. Μετά? Πάλι τα ίδια... Ε διαφωνείς όταν λέω η ίδια ιστορία με διαφορετικά πρόσωπα???? Παλι είπα πολλά για κάτι δεδομένο ενώ δεν έπρεπε...
Λοιπόν, όταν παλιότερα έλεγα ότι θεωρούμε δεδομένο πλεον το κέρατο, καποιοι διαφωνούσαν (Remedy όχι εσυ..απλά σε βρήκα πάτημα στο ποστ σου).... Εκεί που θα διαφωνησω τώρα, είναι σε αυτό που λέμε όλοι και χάνουμε την ουσία και η γκόμενα την βγάζει λάδι. Λέμε ''φαντάσου να είχες οικογένεια και παιδια'' .... Ισως να το έχω πει κι εγώ κάποτε αλλά τώρα που τα βλέπω με ψυχρα μερικά πράγματα, δεν ξέρω.. Φαίνεται κι απο το ποστ μου. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω στην αρχή και τώρα βαδίζω αλλού και πραγματικά μπορω να γράφω για ώρες. Για να μη κουράσω κι άλλο θα πω, ότι δεν πρέπει να βαδίζουμε σε αυτή τη ζωή με γνώμονα το χειρότερο, αλλά το καλύτερο. Τι πάει να πει ''άμα είχες παιδιά''?? Δηλαδη φτάσαμε στο σημείο που σκεφτόμαστε κάποια πραγματα που δεν υπάρχουν απλά για να βρούμε παρηγοριά? Με το καλο τα παιδιά να έρθουν όποτε έρθουν,αλλά προς το παρόν αυτό είναι μέσα στο ζευγάρι. Μέσα σε μένα και σε εσένα. Ας μην καταστρέψουμε ολες τις ανθρωπινες σχέσεις με χαζες δικαιολογίες γιατί απλά δεν ταιριάζουμε. Είπαμε η ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους γιατι ο ενας η ο αλλος ή και οι δυο... δεν ήθελαν.... φοβήθηκαν... επαναπαύτηκαν.... στο να πούνε την αλήθεια. Μέρα με τη μέρα καταστροφή, μέρα με τη μέρα πισω-βάδισμα και .... χαμός στο ίσωμα!!!
Είναι πολύ απλά πες της κοπελιάς....χωρίς θυμό και χωρίς τίποτα....''ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ Π*ΗΔΗΧΤΕΙΣ''....ΣΤΟ ΚΑΛΟ :)
{p.S)Ειλικρινά δεν ξέρω πως ''ακουστηκε'' το ποστ μου,αλλά οπως ξαναείπα και θα ξαναπώ και θα ξαναξαναπώ.Η ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους σε μια ανακυκλωση ψευτοδικαιολογιων, απολογιών και κροκοδείλιων δακρύων...