ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54

Thread: ΑΠΙΣΤΙΑ

Φίλε, όπως λες, "οντως ισχυει το αγγλικο αποφθεγμα Once a cheater..", ειτε για ερωτικες, ειτε για επαγγελματικες ειτε για φιλικες κλπ κλπ σχεσεις, από άτομο το οποίο μάθαμε να περιβάλλουμε με εμπιστοσυνη ή τουλάχιστον αυτο θα θελαμε να ναι κανονας στις με το ατομο αυτο σχεσεις μας. Η σχεση στο εξης γινεται για εμας ψυχοφθορα ενεκα καχυποψίας, αν δεν φροντισαμε να απομακρυνθουμε απο το ατομο. Το καθε τι που θα λεει/πραττει θα τελει μεσα μας υπό αμφισβητηση ακομα κι οταν τα δεδομενα μαρτυρουν πως λεει αλήθεια, πως ειναι σωστος. Πρεπει να περασουν χρονια και να δωσει αμετρητα δειγματα γραφης και στην πορεια να μην εμφανιστει ουτε καν ψεγαδι για να ξαναβρουμε την εμπιστοσυνη μας.
    γιάννης

Junior Member
    καλησπερα σε ολους ευχαριστω ξανα για τις απαντησεις, τις τελευταιες 2 μερες εμφανιστηκε η εν λογο κυρια που ανοιξα το ποστ. Ειχαμε ενα σκυλακι μαζι, της το αφησα γιατι ηταν ιδιατερα δεμενη μαζι της (ηταν ο λογος επικοινωνιας της). Απεφυγα να απαντησω αλλα το εκανα, με επαιρνε τηλ, εστελνε σμσ μαιλ και μου ελεγε οτι πρεπει να μιλησουμε, ετσι το εκανα, μου ζητησε χρηματα για πρεπει να στειρωθει το σκυλι, και επειδη δεν την παλευει πλεον με το σκυλο ψαχνει να το δωσει και αν μπορω να την βοηθησω αν εχω καποιον γνωστο, η αν μπορω να το παρω εγω. Περιεργα τα συναισθηματα που ενιωσα, με τα πολλα θα της στειλω χρηματα,βρισκομαι εξωτερικο ακομα, και ελλαδα να ημουν μεσο τραπεζας θα το εκανα. Τωρα αν παρω εγω το σκυλι, που το λατρευω ξερω πως θα χρησιμοποηθει ως λογος επικοινωνιας,και με χαλαει η οπιαδηποτε επικοινωνια μαζι της, στεναχωριεμαι νευριαζω πολλα αρνητικα συναισθηματα. Αν βρω κανα φιλαρακι να παρει,το σκυλακι και παλι πιστευεω πως θα κανει το ιδιο..Νευρα φιλοι μου νευρα!

Junior Member
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΡΗΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ειχα αναφερει το νοεμβρη οτι ειχα καποια επικοινωνια με την κυρια λογο του σκυλιου, οσο ημουν εξωτερικο, γυρισα ελλαδα και συναντηθηκα μαζι της γιατι την ειχε κουρασει να φροντιζει το σκυλι μενει και σε διαμερισμα, δυσκολευοταν να βρει κιολας να το δωσει καπου και ετσι επικοινωνησε μαζι μου, και το πηρα εγω το σκυλι, βεβαια μετα απο λιγο καιρο, η επικοινωνια συνεχιστηκε απο την πλευρα της οσο και αν την απεφυγα τηλεφωνηματα μονο, ποτε απο κοντα, και εφτασε να μου λεει λογια αγαπης της λειπω και και...Τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην ζωη τελικα, η επαναληψη ειναι ο καλυτερος μαθησιακος τροπος, εγω γιατι τα ακουω αυτα που μου λεει και με αναστατωνουν ετσι μου εκανε την ζωη παλι μιξερ!! εκει που εστρωνα ισιωνα τσουπ και ολα μεσα στο μιξερ, δεν σκεφτομαι επανασυνδεση μετα απο οτι εγινε...αλλα γαμωτο εκανα πολλα βηματα πισω παλι...τεσπα αυτα επειδη ειχα καιρο να γραψω, ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας.

Senior Member
    Σκέψου ότι κάποιος την παράτησε και σκέφτηκε να τσεκάρει αν μπορεί να γυρίσει σ' εσένα που είσαι του χεριού της.
    Θέλω να σου πω, σκέψου την όλη φάση τελείως κυνικά και αποστασιοποιημένα, θυμήσου την άθλια συμπεριφορά της και αντί να σε πιάσει η νοσταλγία καλύτερα να θυμώσεις επιτέλους μαζί της.
    Κι αυτήν άστην να χτυπιέται και να ξεφτιλίζεται.
    Αν μετά από την άθλια συμπεριφορά της, λυγίσεις, εσύ θα ξανα-πονέσεις κι αυτή θα αποθρασυνθεί.
    Και στο τέλος θα νιώθεις και μαλάκας. Δεν αξίζει τον κόπο.

Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σκέψου ότι κάποιος την παράτησε και σκέφτηκε να τσεκάρει αν μπορεί να γυρίσει σ' εσένα που είσαι του χεριού της.
    Θέλω να σου πω, σκέψου την όλη φάση τελείως κυνικά και αποστασιοποιημένα, θυμήσου την άθλια συμπεριφορά της και αντί να σε πιάσει η νοσταλγία καλύτερα να θυμώσεις επιτέλους μαζί της.
    Αν μετά από την άθλια συμπεριφορά της, λυγίσεις, εσύ θα ξανα-πονέσεις κι αυτή θα αποθρασυνθεί.
    Respect! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    συμφωνω απολυτα.
    σκεψου επισης οτι το εχει ξανακανει με τον ιδιο ακριβως τροπο, απ οτι λες στο αρχικο σου μηνυμα. μολις δεν της καθησε η νεα γνωριμια, θυμηθηκε να σε παρακαλεσει να επανερθει.
    κατα τη γνωμη μου, η πρωην κοπελα σου φοβαται μη μεινει στο ραφι. θελει να σε εχει καβαντζα ως υποψηφιο γαμπρο και στο μεταξυ ψαχνει για κατι καλυτερο η για κατι παραλληλο.

Quote Originally Posted by tool1312 View Post
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΡΗΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ειχα αναφερει το νοεμβρη οτι ειχα καποια επικοινωνια με την κυρια λογο του σκυλιου, οσο ημουν εξωτερικο, γυρισα ελλαδα και συναντηθηκα μαζι της γιατι την ειχε κουρασει να φροντιζει το σκυλι μενει και σε διαμερισμα, δυσκολευοταν να βρει κιολας να το δωσει καπου και ετσι επικοινωνησε μαζι μου, και το πηρα εγω το σκυλι, βεβαια μετα απο λιγο καιρο, η επικοινωνια συνεχιστηκε απο την πλευρα της οσο και αν την απεφυγα τηλεφωνηματα μονο, ποτε απο κοντα, και εφτασε να μου λεει λογια αγαπης της λειπω και και...Τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην ζωη τελικα, η επαναληψη ειναι ο καλυτερος μαθησιακος τροπος, εγω γιατι τα ακουω αυτα που μου λεει και με αναστατωνουν ετσι μου εκανε την ζωη παλι μιξερ!! εκει που εστρωνα ισιωνα τσουπ και ολα μεσα στο μιξερ, δεν σκεφτομαι επανασυνδεση μετα απο οτι εγινε...αλλα γαμωτο εκανα πολλα βηματα πισω παλι...τεσπα αυτα επειδη ειχα καιρο να γραψω, ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας.
    Άρχισε να το ξανασκέφτεται φιλε η γκόμενα. Ξαναδιάβασα λιγο τα πρωτα σου μηνυματα ετσι για να φρεσκάρω το θεμα. Καλό παιδί σου λέει ο tool1312, ας τον έχω από κοντά, θα κανω τα δικα μου αλλα θα τον εχω σαν την μόνιμη δεδομενη βάση, ειμαι και σε ωριμη ηλικια κι ας τον εχω για υποψηφιο για σοβαρο σκοπο αφου θα με ανεχεται ότι κι αν κανω. Οι καλες της εντυπώσεις για σενα την τραβανε κοντα σου.
    Μονο που δεν αλλαξε, και πάλι θα σε απατα κανονικα, θα φευγει και θα ξαναρχεται οποτε γουσταρει επειδη θελει να σε εχει για τον δεδομενο βρέξει χιονίσει, σκεφτεται ότι της εισαι αυτος.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δεν τους αντεχω του απιστους, οχι γιατι εχω κατι με αυτους, αλλα γιατι ποναει αφανταστα η ρημαδα (η απιστια). Ευχομαι να μην το ξανασυναντησω στη ζωη μου, αλλα ευχομαι επισης να καταφερω να ξαναεμπιστευομαι. Αυτο το τελευταιο ειναι ακομα πιο δυσκολο. Χα.
    Ας πω και τα δικα μου να ξαλαφρωσω.
    Στην πρωτη μου σοβαρη σχεση αποδειχτηκε οτι ο λεγαμενος οσο ηταν μαζι μου, σχεδον 2 χρονια, ηθελε την πρωην του, της εστελνε μηνυματα, την ειχε συναντησει κτλ, δεν ξερω αν το ειχαν προχωρησει, αλλα ξερω οτι οταν τον χωρισα, μεσα σε 2 εβδομαδες τα ξαναφτιαξε μαζι της. Και της κεναε τη ζωη κολαση γιατι μετα που τα ειχε με αυτην παλι κυνηγαγε εμενα!!!!!! ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!! Σε αλλη σχεση ανακαλυψα διαλογους στο φβ που κανονιζε ραντεβου με κοπελες στο εξοχικο του με τον φιλο του. Σε αλλη σχεση χτυπαγε το τηλ απο Ελενη και μου ελεγε ηταν ο Αργυρης και μετα κατεβατο τα ψεματα για το ποια ηταν η Ελενη. Σε φλερτ και οχι σχεση, μου εστειλε μηνυμα που πηγαινε στην αλλη γκομενα. Ειλικρινα απορω αν εχει μεινει κανενας πιστος εδω περα, και αντραε και γυναικ, γιατι πια εχουμε γινει το ιδιο πραγμα. Ελπιζω να τον βρω και ελπιζω να αποκτησω παλι εμπιστοσυνη πριν τον βρω. αλλιως ευχομαι να γινω απο αυτες τις γαιδουρες που εχουν αντρα και δεκα γκομενους και ο αντρας τους εχει αλλες δεκα γκομενες και συναντιουνται καθε δευτερο σαββατοκυριακο για τα ματια του κοσμου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Καλησπέρα tool κι απο μένα,καλησπέρα Remedy (και γενικά σε όλους.. :P ) ...!!!Ειναι γνωστό νομίζω ότι με Remedy συμφωνούμε στο 99%.Ούτε σε αυτό που έγραψες θα διαφωνήσω απλά έχω μερικές απορίες...ΑΑα,πριν συνεχίσω,εννοείται tool ότι δεν έχει ούτε χιλιοστού του χιλιοστού χώρο στη ζωή σου η συγκεκριμένη γυναίκα. Μη ρωτήσεις γιατί... ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ... Ενας άνθρωπος είναι πάντα ο ίδιος, δεν αλλάζει ποτέ. Αντε μη πω τίποτα και αρχίσω τις διαφωνίες με τις γυναίκες και τα ακούσω εγώ στο τέλος.Οπότε tool ξαναλέω, μην δώσεις την παραμικρή ελπίδα, κίνηση, ανάσα, ματιά ... κάτι τέλος πάντων που θα μπορούσε να βρει πάτημα να σε προσεγγίσει.Εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις μια και καλή την ζωή σου......Τελος με αυτό...

Remedy, έχω βαρεθεί που λες (μιας και τα εχω περάσει) να ακούω την ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους. Όλο καπου, με καποιον, καποια....σε ένα, μία, μέρος, παραλία,μπαρ.... με μυνήματα απο αλλον, φίλες, ερωτικά ...΄με δικαιολογία, πίεση, αγχος, στρες, ρουτινα etc... και ξαφνικα το θέατρο του παραλόγου. Κλαμα, γκρίνια, απολογία για να αποδειξεις ότι έχεις δίκιο. Ενω δεν έχεις. Το αποτέλεσμα? Η ίδια συνέχεια. Όπως στην περίπτωση του φίλου μας που εβαλε νερό στο κρασί του (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ) για το facebook (τα οποια σιγουρα δεν ήταν μόνο μυνηματα) και τι έγινε μετά? Μετά η κυρία χώρισε, ίσως είδε αλλού δεν είναι τόσο καλά όσο τα παραμύθια και ξαναγύρισε στο σίγουρο. Μετά? Πάλι τα ίδια... Ε διαφωνείς όταν λέω η ίδια ιστορία με διαφορετικά πρόσωπα???? Παλι είπα πολλά για κάτι δεδομένο ενώ δεν έπρεπε...

Λοιπόν, όταν παλιότερα έλεγα ότι θεωρούμε δεδομένο πλεον το κέρατο, καποιοι διαφωνούσαν (Remedy όχι εσυ..απλά σε βρήκα πάτημα στο ποστ σου).... Εκεί που θα διαφωνησω τώρα, είναι σε αυτό που λέμε όλοι και χάνουμε την ουσία και η γκόμενα την βγάζει λάδι. Λέμε ''φαντάσου να είχες οικογένεια και παιδια'' .... Ισως να το έχω πει κι εγώ κάποτε αλλά τώρα που τα βλέπω με ψυχρα μερικά πράγματα, δεν ξέρω.. Φαίνεται κι απο το ποστ μου. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω στην αρχή και τώρα βαδίζω αλλού και πραγματικά μπορω να γράφω για ώρες. Για να μη κουράσω κι άλλο θα πω, ότι δεν πρέπει να βαδίζουμε σε αυτή τη ζωή με γνώμονα το χειρότερο, αλλά το καλύτερο. Τι πάει να πει ''άμα είχες παιδιά''?? Δηλαδη φτάσαμε στο σημείο που σκεφτόμαστε κάποια πραγματα που δεν υπάρχουν απλά για να βρούμε παρηγοριά? Με το καλο τα παιδιά να έρθουν όποτε έρθουν,αλλά προς το παρόν αυτό είναι μέσα στο ζευγάρι. Μέσα σε μένα και σε εσένα. Ας μην καταστρέψουμε ολες τις ανθρωπινες σχέσεις με χαζες δικαιολογίες γιατί απλά δεν ταιριάζουμε. Είπαμε η ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους γιατι ο ενας η ο αλλος ή και οι δυο... δεν ήθελαν.... φοβήθηκαν... επαναπαύτηκαν.... στο να πούνε την αλήθεια. Μέρα με τη μέρα καταστροφή, μέρα με τη μέρα πισω-βάδισμα και .... χαμός στο ίσωμα!!!

Είναι πολύ απλά πες της κοπελιάς....χωρίς θυμό και χωρίς τίποτα....''ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ Π*ΗΔΗΧΤΕΙΣ''....ΣΤΟ ΚΑΛΟ :)

{p.S)Ειλικρινά δεν ξέρω πως ''ακουστηκε'' το ποστ μου,αλλά οπως ξαναείπα και θα ξαναπώ και θα ξαναξαναπώ.Η ίδια ιστορία με διαφορετικούς ανθρώπους σε μια ανακυκλωση ψευτοδικαιολογιων, απολογιών και κροκοδείλιων δακρύων...
    καλησπερα ντου :)
    μολις σημερα τυχαια ειδα το μηνυμα σου γιατι ηταν κρυμμενο (ειχες κολλημενες τις λεξεις μεταξυ τους).
    συμφωνω σε γενικες γραμμες μαζι σου (σε οσα καταλαβα τουλαχιστον). σε καποιο σημειο που και ο ιδιος λες οτι πηγες καπου αλλου, νομιζω οτι μιλας για προσωπικα σου πραγματα (που δεν τα ξερω), προσπαθωντας να γενικολογησεις και καπου σε εχασα κι εγω.
    πραγματικα ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που μια απιστια ειναι μεμονωμενο και ασημαντο περιστατικο και μπορει να ξεπεραστει αναιμακτα κι απο τους δυο και να μην επηρρεασει την σχεση. τοσο λιγες και τοσο ειδικες οι συνθηκες και οι περιπτωσεις, που ειναι αμεληταιο ποσοστο αλλα οχι ανυπαρκτο.
    σε ολες τις υπολοιπες, συμφωνω οτι η ιστορια συνηθως επαναλαμβανεται και διαπιστωνει καποιος οτι δεν αξιζε μια δευτερη ευκαιρια, εξ αρχης και η μονη λυση, ειναι ο χωρισμος. νομιζω οτι η περιπτωση της πρωην του φιλου εδω, ανηκει σε αυτον τον σωρο και μαλιστα χωρις καμια αμφιβολια, φαινοταν απ την αρχη...
    εννοειται οτι οι ατυχεις συγκρισεις ευνοουν την υπαρχουσα σχεση (γνωριζει καποιον χαλια και γυρναει πισω στον δικο της τρεχοντας), αλλα τι θα γινει αν γνωρισει και καποιον αξιολογο???? μονο μπαζα θα συνανταει? το θεμα ειναι να μην ψαχνεται λοιπον η αλλη κι οχι να μην συνανταει υποψηφιους της προκοπης, γιατι αργα η γρηγορα θα συναντησει ..
    στην περιπτωση μαλιστα του φιλου, η πρωην του δεν επεσε καν σε μπαζο (αν ηταν ετσι δεν θα ειχε φυγει απ την σχεση), αλλα την εδιωξε ο αλλος οσο ηταν χωρισμενοι και γι αυτο τον αναζητησε παλι.

και βεβαια, δεν θεωρουμε δεδομενο το κερατο οσοι δεν το σερβιρουμε ντου, οσο συχνο κι αν ειναι (που ειναι).
    διεκδικουμε τις σχεσεις και τους ανθρωπους που μας αρεσουν κι αφηνουμε τις "ελευθερες σχεσεις" για οσους τους εκφραζουν η δεν καταφερνουν να βρουν εναν συντροφο.
    οποιος απιστει ενω εχει δεσμευθει με ορκους πιστης προς τον αγαπημενο του, τον εαυτο του εκθετει και ξευτιλιζει, οχι εσενα που ησουν σωστος απεναντι στην σχεση σας και σε εκεινον.
    αν σταθει αναξιος των περιστασεων, αυτος εχει το προβλημα, οχι εσυ.

το θεμα ομως της οικογενειας και των παιδιων, που σχολιασες κι εσυ κι εγω, δεν ειναι απλα ενα θεμα χειροτερου- καλυτερου.
    ειναι πολυ συγκεκριμενη περισταση (και συχνη) που κανει την σχεση, υποθεση οχι μονο του ζευγαριου, αλλα μια πολυ πιο συνθετη κατασταση που επηρρεαζει τα πλεον σημαντικα πλασματα της ζωης σου (τα παιδια σου).
    μεχρι την δημιουργια οικογενειας, η σχεση υπαρχει γιατι το ζευγαρι ΘΕΛΕΙ να ειναι μαζι περισσοτερο απο οτι με αλλους, κι αυτο ειναι βεβαιο και αυταποδεικτο.
    μεχρι τοτε, οποτεδηποτε κατι στραβωσει ειτε σοβαρο ειτε αστειο, οποιος απ τους δυο θελει, "παιρνει το καπελακι του και φευγει", χωρις καμια εκκρεμοτητα και χωρις να εχει να λογοδοτησει σε κανεναν.
    μεχρι τοτε ζουμε ξεκαθαρα τον ερωτα μας ντου και μπορουμε να μην κανουμε καμια εκπτωση οταν ειμαστε με καποιον.
    οταν ολο αυτο το σκηνικο εκτυλισσεται μετα τα παιδια, αφενος δεν μπορεις να φυγεις "αυριο" χωρις καμια επιπτωση στα παιδια σου, αφετερου αν ο συντροφος σου κανει κατι τοσο ακραιο που ξεφτιλιστει στα ματια σου και τον απορριψεις τοσο, ισως δεν θα ηθελες να ειναι εκεινος ο γονιος των παιδιων σου, αλλα ουτε και να τον ξαναδεις μπροστα σου, πραγμα αδυνατον.
    βλεπεις, δεν ειναι απλα μια χειροτερη κατασταση, ειναι μια πολυ διαφορετικη κατασταση...

με τις συμβουλες σου προς τον φιλο, συμφωνω απολυτα, οπως θα ειδες και στα αλλα σχολια μου.
    Last edited by Remedy; 21-01-2014 at 16:09.

Banned
    ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που μια απιστια ειναι μεμονωμενο και ασημαντο περιστατικο
    ναι αληθεια ειναι οσοι το κανουν το κανουν κατα συστημα συνεχεια απλα καπιες φορες τους παιρνεις χαμπαρι κ αλλες οχι κ ξερουν κ πολυ καλα να κρυβονται

Junior Member
    καλοι μου ανθρωποι!!! οπως ελεγε και ο μεγαλος Θανασης μας, σας ευχαριστω για ακομα μια φορα.
    Remedy σε ευχαριστω για την απαντηση σου η απιστια θα συμφωνησω ειναι πολυ δυσκολο να ξεπεραστει, δεν υπαρχουν δικαιολογιες για μενα, οταν αγαπας τελος εισαι εκει ουτε ψαχνεις δεν φευγεις, μενεις και περπατας την ζωη με τον ανθρωπο σου, τεσπα, η "επιστροφη" της κυριας, μου κλονησε την καθημερινοτητα αλλα με λιγο ποτο και συμβουλες απο την υπεροχη παρεα σας το συννεφο εφυγε, και η ζωη συνεχιζεται...Ατιμο πραγμα το μυαλο!φιλια σε ολους και ευχαριστω πολυ

Banned
    δυστιχως σε μακροχρονιες σχεσεις ο κινδυνος απιστιας αυξανετε κ υπαρχουν κ καπιοι ανθρωποι που ειναι επηρεπεις σε αυτο.. για να συνεχισεις μια σχεση οσο περνανε τα χρονια αν θελεις να τη συνεχισεις κανεις παραχωρισεις αλλιως απλα τη σταματας.

οστοσο πρεπει να ξερεις ενα πραγμα

οπιος θελει κατι βρισκει λογους οπιος δε θελει βρισκει αιτιες

αρα οταν καπιος λεει δικαιολογιες με αυτο το τροπο απλα υποκρυπτει τις πραγματικες του προθεσεις

Member
    Σιγα ρε παιδια... ανατολικο ζητημα το κανατε... Απλα ξενοπηδηχτηκε μια φορα η κοπελα και κατι τρεχει στα γυφτικα.. Λες και μια ολοκληρη ζωη ποτε κανενας δεν θα κοιταξει κανεναν αλλον... Πφφφ.. Εχετε πεσει και ολοι πανω του με τα ηρωικα σχολια "μπραβο" "και καλα εκανες" "και της αξιξε" και ενα σωρο τετοια... Ο Αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλεττω κυριοι και κυριες.

Το τι δουλεια ειχες να ψαχνεις κινητα για μηνυματα και fb ειναι αλλη υποθεση χειροτερη απο το κερατο μαλλον...

Junior Member
    καλησπέρα......
    είναι η πρώτη φορά που κανω εγγραφή σε forum αλλά η ανάγκη μου να μιλήσω με οδήγησε εδώ...
    είμαι σε μια σχέση 4μιση χρόνια. εκείνος είναι σωστός απέναντι στη σχέση μας ( απ όσο αισθάνομαι και πιστεύω) αλλά εγώ όμως όχι.....είναι αρκετές οι φορές που τον έχω απατήσει ενώ ξέρω ότι δεν αξίζει κάτι τέτοιο. δεν έχω αισθανθεί κάτι δυνατό για κάποιον άλλον εκτός απο εκείνον.παρόλα αυτά όμως το χω κάνει αρκετές φορες...μ αγαπάει πολύ και το νιώθω....είμαι 24 και εκείνος 27...είμαστε σε φάση που φτιάχνει το σπίτι του στο οποίο κάνουμε σχέδια για το μέλλον...ένα σπίτι που το είχε στο πλάνο του ούτως ή άλλως αλλά ένα παραπανω για εμάς...θέλω να ονειρεύομαι το μέλλον μου μαζί του αλλά φοβάμαι τον εαυτό μου γιατί δεν είμαι σωστή απέναντί του.η στάση μου αυτή με κάνει να αμφιβάλλω για τον αν τον θέλω πραγματικά ή είναι μια συνήθεια ή ακόμα χειρότερα ο χαρακτήρας μου κατάτασεται στους άπιστους...ειλικρινά τον αγαπω,τον νοιάζομαι και όσο χρόνο και αν περνάμε μαζί δεν μου είναι αρκετός..όμως γιατί είμαι έτσι;;γιατί το κάνω αυτό;

Banned

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast