Originally Posted by
ΡΑΝΗ
Και το σκηνικο συνεχιζεται......σημερα πηγα σε αλλο καρδιολογο,εκανα βεβαια τεστ κοπωσεως που δεν ειχα κανει τοσα χρονια,το εβγαλα φυσιολογικα.Γενικα,μου βρηκε μια χαρα την καρδια μου,για τις εκτακτες μου ειπε να μην με απασχολουν καθολου(οπως ολοι οι προηγουμενοι!!),το μονο που υπηρχε ηταν μια ταχυκαρδια αλλα οχι ανησυχιτικη,δηλαδη ανεβασα & 100 παλμους αλλα εχθες το βραδυ ειχα κανει εισπνοη για ενα κρυωμα που εχω(παιρνω & δυο αντιβιωσεις),που αυτες οι εισπνοες ανεβαζουν παλμους,και φυσικα αγχωθηκα γιατι ενας υποχονδριος ετσι & βρεθει σε ιατρειο η νοσοκομειο,τιναζει την μπανκα στον αερα απο παλμους!!Μου ειπε ΑΝ θελω να παιρνω 1/4 λομπιβον την ημερα(μικρη δοση)για καμια εβδομαδα & να ελενχω τους παλμους......γενικα τωρα τελευταια,με το παραμικρο που θα με ταραξει η αγχωσει,ανεβαζω παλμους και το κακο ειναι οτι με ενοχλουν,και οπως ειπε ο γιατρος,αν δεν με ενοχλουσαν θα επεφταν και πιο γρηγορα.....τωρα που ειμαι σπιτι εχω 80 με 85.Υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ,που να εχει μονιμα ανεβασμενους παλμους??Τελος,να σας πω αυτο που μου εμεινε περισσοτερο απ ολα απ τον γιατρο,μου ειπε"η καρδια σου ειναι μια χαρα,και ταχυπαλμια που εχεις,μπορει να κουρασει την καρδια(αν συνεχισει βεβαια)αλλα αυτο θα γινει μετα απο χρονια,οποτε εσυ ετσι οπως το πας και ψαχνεσαι συνεχεια στο τελος θα τρελαθεις...."οποτε καταλαβαινετε......δεν το βαζω κατω,θα συνεχισω να προσπαθω να βρω την δυναμη της ψυχης μου για να μπορω ΝΑ ΜΗΝ δινω σημασια στην καθε κινηση της καρδιας μου.....