Originally Posted by
lacan32
raul7 καλησπερα..ειμαι κ εγω 32 χρονων κ εχω περασει πολλα..εχω κ εγω το ιδιο θεμα που εχεις κ εσυ κ ολοι το ιδιο εχουν οταν εχουν κρισεις πανικου..οπως ειπε μια φιλη ποιο πανω οπου κ να πας κουβαλας πραγματα..εγω θα σου πω την αληθεια για να βοηθηθεις..εγω ειμαι απο νησι κ ερχομαι καθε χειμωνα αθηνα για να κανω ψυχοθεραπεια..τον περασμενο χειμωνα κ τον τωρινο..εκανα κ παλαιοτερα αλλα σταματησα επηδει συνεβει κατι..μενω μονος μου οταν ερχομαι αθηνα κ νοικιαζω σπιτι..προσπαθω μονος μου γιατι αυτος ειναι ο σωστος δρομος για να απαλλαγω καποια στιγμη απο αυτην την κολαση των συμπτωματων..ειμαι νευρωτικος οπως ολοι μας σε αυτο το foroum και γενικοτερα στην κοινωνια..ολοι μας ημαστε νευρωτικοι απλα αλλοι ποιο λιγο..δεν προκειτε να σε βοηθησει κατι οσο κ να προσπαθεις κ να μενεις μονος σου στο σπιτι των γονιων σου η σε καποιο αλλο μονος σου..δεν θελω να σε απογοητευσω απλα να σε βοηθησω..καλο θα ηταν αν ηθελες να προσπαθησεις ουσιαστικα θα ηταν να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια σε εναν πολυ καλο θεραπευτη..με πολυ ψαξιμο να βρεις καποιον γιατι δεν ειναι απλο..μετα σιγα σιγα με την ψυχοθεραπεια θα φυγεις κ απο του γονοις σου κ θα μηνεις μονος σου..θα ειναι δυσκολα αλλα πρεπει να το παλεψεις..καποια στιγμη οταν ερθει η ωρα θα παρεις τις απολαβες σου για την προσπαθεια αυτη..δεν υπαρχει αλκος δρομος..το να μενεις στους γονοις σου ειναι παγιδα..με την βοηθεια ενος πολυ καλου θεραπευτη θα τα καταφερεις..οτι υες στειλε μου μηνυμα προσωπικο ειτε στο facebook ειτε απο το προφιλ σου στο foroum..ευχομαι καλη δυναμη!!!!