piasthke apo oti brhke me liga logia panw sthn apelpisia t
Printable View
piasthke apo oti brhke me liga logia panw sthn apelpisia t
ma emena pyrovolw oxi ekeinon!den vrike kopela k meta efyge...efyge k vrike exei diafora
...μινα γραφε ελληνικα.
Τα γκριγκλις στο φορουμ απαγορευονται και μας στραβώνεις.
λεω με εχει φρικαρει π ηθελε να με ξεπερασει τοσο γρηγορα
επιπολαιοτητα μινα μου εκανε. παλι καλα που το σταματησε μεχρι εκει. τοσο γρηγορα δε δικαιολογιετε.
αποφασιστε ομως με μπερδευετε ας μιλησειε να ανδρας απο την δικη τ πλευρα
η γιατρος μ λεει οτι αυτο π εκανε δεν ηταν ουτε απιστια ουτε κερατο ουτε προδωσια,ηταν η αναγκη τ να πιαστει κ να τ δωσει κατι ενας αλλος ανθρωπος,οτι στερηθηκε απο μενα ελπιζοντας κ ξαναελπιζοντας
καλα σου λεει. αφου τον εδιωχνες εκεινη την περιοδο, βρηκε μια φιλη να πει το προβλημα του. ενταξει τωρα παντα υπαρχει και ενας ερωτισμος σ αυτα. αλλα αφου τωρα σε θελει και μ αυτη δεν εκανε σεξ, ενταξει.
οχι δν με καταλαβατε.μεχρι κ π χωρισαμε με αυτην μιλουσαν τηλεφωνικα.της ελεγε τι κανω εγω (τον τελευταιο καιρο πολλα)τ λεγε την αποψη της π ειναι λαθος π σωστος,οταν χωρισαμε.κ εφυγε διαλυμενος κλπ,π τον πηρα την επομενη κ παλι τ αρχισα τα δικα μου,μ λεει δεν θα αλλαξω ποτε δεν αντεχω αλλο την πιεση αυτη.ε μετα την επομενη μ πε οτι προσπαθησε με αυτην την κοπλεα να κανει ''κατι'' αλλα δεν μπορεσε κ εφοσον τον εβρισα κ πιστεψε οτι ποτε ξανα δεν θα μαστε αμζι γτ ηξερε τον χαρακτηρα μ αλλα προτιμησε να ειναι ειλικρινης.ε μετα με αυτην εκανε σχεση ''ψυχοθεραπευτικη''π λεει κ η γιατρος.και σεξ ναι εε εφοσον κανανε σχεση καποια στιγμη δν θα γινοταν?θα ξεμπλοκαριζε..
ηξερε οτι κ μονο π θα μ λεγε οτι μιλαει με καποια για εμας.θα τον εδιωχνα ηξερε τι ανθρωπος ειμαι.προτιμησε να μ το πει.εμεινε μαζι της μονο κ μονο μηπως καταφερνε να με ξεχασει
Κράτα τον μη σου φύγει, γιατί τέτοια κορόιδα δεν κυκλοφορούν πολλά.
Πρέπει να έχει πολύ χοντρό πρόβλημα κάποιος για να σε ανέχεται, αν τα πράγματα είναι έτσι πως μας τα περιγράφεις.
Γιατί εγώ πιστεύω ότι έτσι θα ήθελες να είναι. Στην πραγματικότητα ίσως είναι πολύ διαφορετικά.
Η 1η σκέψη μου ήταν: Σχέση χωρίς σεβασμό μπορεί να υπάρξει;
Η 2η σκέψη μου ήταν: Όλο αυτό θα μπορούσε να πλησιάζει τα σαδομαζό πρότυπα.
Η 3η σκέψη μου ήταν: Ακόμα και στις σαδομαζοχιστικές σχέσεις υπάρχουν όροι.
Εδώ μοιάζει να έχουν καταπατηθεί ανθρώπινα δικαιώματα.
Μίνα, καλή μου, είσαι σίγουρη ότι θέλεις μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν σέβεσαι και ξεπερνάς τα όριά του μη σεβόμενη την αξιοπρέπειά του, δεν τον καλύπτεις και όπως φαίνεται δεν σε καλύπτει και αυτός;
Το τόσο αρνητικό επαναλαμβανόμενο pattern της σχέσης σας θα τον κουράσει μια και καλή κάποια στιγμή στο μέλλον.
Στο ενδεχόμενο του να κάνετε οικογένεια, πιστεύεις ότι αυτό το κλίμα είναι υγιές για την ανατροφή των παιδιών σας;
Δεν είναι ο σκοπός μου να σε κρίνω, ναι; Καταλαβαίνω πως η συμπεριφορά σου σίγουρα πηγάζει από άσχημα βιώματα. Απλώς μπαίνω στη θέση του και νιώθω ταπείνωση.
«Never push a loyal person to the point where they no longer give a damn»
εχω ηδη αλλαξει ατα πολυ εχω διοαρθωσει πολλα κ σιγουρα επειδη εχασα πολλα κιλα αποτομα τα ορμονικα μ μεσα απο εξτασεις ειδαμε οτι εχουν αλλοιωθει δηλαδη επαιξε κ αυτο το ρολο τ θυρεοειδης κλπ.μπορει να ακουγεται ασχετο αλλα συγχρονως σχετικο..με εχει σοκαρει πες...αυτο π εκανε εκεινος τοσο συντομα..η γιατρος μ λεει οτι ηθελε με καθε τροπο το μυαλο τ να φυγει απο σενα,ηθελε να απαλλαχτει ..η καρδια ομως γυρναει πισω...
Αυτό που προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σου, δηλαδή, είναι η προσπάθειά του να ξεκινήσει κάτι άλλο μετά την απόριψή σου.
Το καταλαβαίνω αυτό και είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Φαντάζομαι το βιώνεις σαν απόρριψη, σαν να μην ήταν πιστός στην αγάπη που έλεγε ότι έχει για εσένα.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν να το κάνει αυτό μπορούν να είναι διάφοροι. Κυρίως η ανάγκη του για ψυχολογική στήριξη από την απόρριψη που υπέστη.
Ελπίζω να μπορείς να δεις ότι τον έχεις αδικήσει επανειλημμένα. Αν μπορείς να το δεις, μπες στη θέση του. Εσύ τί θα έκανες αν ένιωθες αδικημένη, μειωμένη, πληγωμένη;
Ίσως έτσι να δώσεις μια απάντηση, αν και να ξέρεις, δεν θα είναι η μοναδική μιας και ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο άμυνας/αυτοπροστασίας.
Η παρηγοριά είναι συνηθισμένος τρόπος. Η αναζήτηση στηρίγματος όταν νιώθεις ότι γύρω σου όλα γκρεμίζονται. Ένας τρόπος να νιώσεις ασφάλεια, μία κάποιου είδους επιβεβαίωση ότι δεν είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου επειδή κάποιος άνθρωπος που αγαπάς, σε απέρριψε. Όσο πιο ανασφαλής είναι κάποιος σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερη ανάγκη το έχει. Και ο καλός σου μοιάζει αρκετά ανασφαλής και κατακερματισμένος.
Ήθελε να διαγράψει ό,τι τον κρατούσε δέσμιο μαζί σου. Δυστυχώς δεν δουλεύει έτσι το πράγμα όταν αγαπάς βαθυά. Έχω βρεθεί στη θέση του κι έχω προσπαθήσει να κάνω το ίδιο, οπότε νομίζω πως μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να ένιωθε.
Μπορείς να του προσφέρεις σεβασμό και υπομονή; Νομίζω πως θα τα εκτιμήσει πολύ. :-)