Originally Posted by
Macgyver
Ντιανα , πολυ σωστα αυτα που γραφεις . Κ εγω γνωριζω αρκετα , οχι πολλα , ζευγαρια με αρκετη διαφορα ηλικιας . Γνωριζω κοπελα που ειναι 25 χρονια με αντρα 30 χρονια μεγαλυτερο της , τον καθηγητη ψυχολογιας της , και ολες οι σχεσεις μου ηταν απο 8 ( Πηνελοπη ) εως 16 χρονια μικροτερη . Δεν θα κοιταγα καποια , 25 χρονια μικροτερη μου ( αν με κοιταγε αυτη ) μονο απο φοβο , μηπως με αφησει οταν παω 75 και αυτη ειναι 50 . Παντως πιστευω ,( ισως επειδη με συμφερει ) οτι η διαφορα ηλικιας ειναι ησσονος σημασιας , με ενα οριο ασφαλειας τα 20 χρονια . Βλεπω ομως οτι η ταση ειναι οι γυναικες πλεον κοιταζουν μικροτερους . Αυτο το θεωρω πιο επικινδυνο , διοτι φαντασου να ειχα μια γυναικα 55 χρ. κ ειμαι 52,5 . Θα την ειχα αφησει στο π και φ , για μια μικροτερη . Φυσικα μετραει το ποσο δειχνεις , ποσο ορεξη εχεις για ζωη ( υποθετοντας οτι περασε η κτθλψη ) , ποσο εχεις βαρυνει κ.ο.κ. Θυμασαι που σουχα πει , εβαλα καταχωρηση στο perfectdate , και ειχα δεκαδες προτασεις , ολες αγυμναστες ( σου προσθετει 7-8 χρ ) , οχι εμφανισημες , οι περισσοτερες τσιγαρο ( σε γερναει 8-9 χρονια), αδιαφορη διατροφη ( αλλα 4 + ) , κ οπως σου ειπα δεν απαντησα σε καμμια . Παρατηρω οτι 2 φιλοι μου παιδικοι που ειναι με μεγαλυτερες , δεν εχουν δεχτει πολλη αγαπη μικροι ( ο ενας το λεει , ο αλλος δεν το παραδεχεται , δεν ξερω τι να πω ) . Ο κολλητος μου , αυτος που δε λεει τιποτα εμφανισιακα , εχει διαφορα 21 χρονια με ττην γυναικα του ( Ουκρανη εμφανισημη ) , και ειναι παντρεμενοι 14 χρονια , 36 αυτη , 57 αυτος , βεβαια δεν του φαινεται , τον ζηλευει κιολας!!!!!!
Τωρα εσυ , ωραιο κοριτσι , 31 , με εναν 35-40 , μια χαρα εισαι . Βεβαια , αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου , και οχι μονον της γυναικας