12 χρόνια μεγαλύτερος..σωστό ή λάθος;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ντιανα , πολυ σωστα αυτα που γραφεις . Κ εγω γνωριζω αρκετα , οχι πολλα , ζευγαρια με αρκετη διαφορα ηλικιας . Γνωριζω κοπελα που ειναι 25 χρονια με αντρα 30 χρονια μεγαλυτερο της , τον καθηγητη ψυχολογιας της , και ολες οι σχεσεις μου ηταν απο 8 ( Πηνελοπη ) εως 16 χρονια μικροτερη . Δεν θα κοιταγα καποια , 25 χρονια μικροτερη μου ( αν με κοιταγε αυτη ) μονο απο φοβο , μηπως με αφησει οταν παω 75 και αυτη ειναι 50 . Παντως πιστευω ,( ισως επειδη με συμφερει ) οτι η διαφορα ηλικιας ειναι ησσονος σημασιας , με ενα οριο ασφαλειας τα 20 χρονια . Βλεπω ομως οτι η ταση ειναι οι γυναικες πλεον κοιταζουν μικροτερους . Αυτο το θεωρω πιο επικινδυνο , διοτι φαντασου να ειχα μια γυναικα 55 χρ. κ ειμαι 52,5 . Θα την ειχα αφησει στο π και φ , για μια μικροτερη . Φυσικα μετραει το ποσο δειχνεις , ποσο ορεξη εχεις για ζωη ( υποθετοντας οτι περασε η κτθλψη ) , ποσο εχεις βαρυνει κ.ο.κ. Θυμασαι που σουχα πει , εβαλα καταχωρηση στο perfectdate , και ειχα δεκαδες προτασεις , ολες αγυμναστες ( σου προσθετει 7-8 χρ ) , οχι εμφανισημες , οι περισσοτερες τσιγαρο ( σε γερναει 8-9 χρονια), αδιαφορη διατροφη ( αλλα 4 + ) , κ οπως σου ειπα δεν απαντησα σε καμμια . Παρατηρω οτι 2 φιλοι μου παιδικοι που ειναι με μεγαλυτερες , δεν εχουν δεχτει πολλη αγαπη μικροι ( ο ενας το λεει , ο αλλος δεν το παραδεχεται , δεν ξερω τι να πω ) . Ο κολλητος μου , αυτος που δε λεει τιποτα εμφανισιακα , εχει διαφορα 21 χρονια με ττην γυναικα του ( Ουκρανη εμφανισημη ) , και ειναι παντρεμενοι 14 χρονια , 36 αυτη , 57 αυτος , βεβαια δεν του φαινεται , τον ζηλευει κιολας!!!!!!
    Τωρα εσυ , ωραιο κοριτσι , 31 , με εναν 35-40 , μια χαρα εισαι . Βεβαια , αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου , και οχι μονον της γυναικας
    αγγελε,η διαφορα ηλικιας! -εκτος από υπεβολες βεβαια- στην εποχη μας δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια, οντως , ο σύγχρονος τροπος ζωης μπορει ειτε να μας κανει αρκετα πιο νεους ειτε το αντιθετο! κι αφου ξεπερνιουντε οι προκαταλήψεις, τωτες είναι ακομα πιο ανετα τα πραματα για δυο ανθρώπους που αγαπιουντε.
    προσωπικα, πωτες δεν φανταζομουν , ουτε καν πιστευα ότι μπορει να εκανα σεξ με μια κοπελα - οπου εμενε σχετικα κονταμου- οπου την θυμαμαι πριν δεκαπέντε χρονια, κι ηταν παιδακι!! αληθεια δεν το σκεφτομουν πωτες!! κι αν μου το ελεγαν θα ελεγα ότι είναι ανωμαλοι!! όμως, τα εφερε ετσι η ζωη, κι λογο της πρωορης οριμοτητα της αλλα κι της υπεςρβολικς της σωματικς γωνιμοτητας η πως αλλιω;ς αν το πω!!!¨)¨), ετσι λοιπον πριν χρονια τα εφερε ετσι η ζωη να ερθουμε σε επαφη! μου ηταν δυσκολο νατο χονεψω , σαν θυμομουν που την πηγαινε η μαμα της σχολειο!, κι ξαφνου ,μτωρα ειμαστε.
    άλλη μια φορα, σε μια άλλη φση, παλυ πριν χρονια γνωρησα μια γυναικα, σε καποιο μαγαζι της παραλιακης, ειματαν καπως μεθυσμένοι κι οι δυο, ετσι λοιπον ,προσωρησαμε αλλα θελήσαμε κι ξανα βρεθήκαμε!! η συγκεκριμενη ηταν χωρησμενη με παιδι, ειχε ένα κοριτσακι 16 χρονων, οπου το εκανε στα σε μικρη ηλικια , ετσι λοιπον μετα από καιρο ετυχε να παμε για μπανιο κι να είναι κι η κορη της! ειχε περασει ενας χρονος σχεδόν, η κορη της ηταν πανεμορφη!! το κορμι της τραβαγε την προσωχη ολων στη παραλια!!! σαν μικρος που ημουν, εκανα μια μεγαλη βλακεια που την μετανοιωσα μετα!! προσπαθησα να κανω παρεα με την μικρη! αποτελλεσμα ηταν η βαρβαρη κι αδικαιολογιτη συμπεριφορα της μανα της! - σε σημειο που να με εκανε να μην ξανα πατησω σε εκεινο το μερος- δεν μπορω να καταλαβω με πιο δικαιωμα μπορει μια μανα να αντιδρα ετσι!!! ακομα κι αν νομιζει ότι θελει!!
    προσωπικα δεν εκανε σεξ με την κορη της!! παρολα αυτά η συμπερηφορα της μητερας της ηταν τελειως αποκρουστκη, αλλα τελικα -όπως κι της ειπα- για αυτό την ωρησε ο ανδρας της, κι γενικα δυσκολευετε με τους ανδρες, αν είναι να αντιδράει ετσι με το παρα μικρο!!. το ζητημα είναι ότι ο κοσμος τα βλεπει όπως θελει, αυτή δλδη δεν ειχε θεμα που κοιμοταν με έναν μικρο τερο της!! αν η κορη τηςς κοιμοταν με έναν μεγαλυτερο- που στην τελικη με ηξερε κιολας,αρα θα ηταν ησυχη θα ηξερε με ποιον κοιματε η κορη της- ετσι λοιπον θελω να πω ότι ο κοσμος ειδικα οι γυναικες κοιταν όπως γουσταρουν!! τα πραματα

Senior Member
    Ετσι ειναι Γιωργο , η διαφορα ηλικιας ειναι μονο στο μυαλο μας , τηρουμενων βεβαια ωρισμενων οριων . Εδω στο φορουμ που μιλαω με κοριτσια πολυ μικροτερα μου , ανακαλυπτω οτι καποια εχουν μεγαλη ωριμοτητα , και ανετα θα μπορουσα να κανω παρεα μαζι τους , αλλα οχι σχεση . Τωρα να την πεσεις στην κορη , δεν μου φαινεται παραλογο , αλλα ειτε η μητερα ηταν υπερπροστατευτικη , αφου λες οτι ησουν μικρος , ειτε σε ηθελε για τον εαυτο της ! συμβαινουν αυτα . Και εγω πιστευω οτι πλεον κουμαντο κανουν οι γυναικες , ας νομιζουμε οτι κανουμε εμεις . Ιδιως τωρα που βγαζουν τα δικα τους χρηματα , δεν σηκωνουν και πολλα πολλα , και καλα κανουν , αλλα μερικες το παρακανουν . Παντως πιστευω οτι ενα ενταξει παιδι , θα χαιρει εκτιμησεως απο τις κοπελες , ουτως η αλλεως , αρκει να μην τρεχει απο πισω τους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα να την πεσεις στην κορη , δεν μου φαινεται παραλογο , αλλα ειτε η μητερα ηταν υπερπροστατευτικη , αφου λες οτι ησουν μικρος , ειτε σε ηθελε για τον εαυτο της ! συμβαινουν αυτα .
    Η περίπτωση να κατάλαβε η μητέρα με τι άτομο έχει να κάνει (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) και έχει το θράσος να την πέφτει και στην κόρη της, δεν μας περνάει καθόλου από το μυαλό! Που είναι και η πιο πιθανή.
    Αλλά ποιο μυαλό θα μου πεις;

Και να συμπληρώσω, ότι πολύ συχνά αυτοί που την πέφτουν σε κοριτσάκια το κάνουν γιατί μόνο εκεί τους παίρνει.
    Μια γυναίκα πιο ώριμη θα τους είχε απορρίψει με τη μία.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η περίπτωση να κατάλαβε η μητέρα με τι άτομο έχει να κάνει (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) και έχει το θράσος να την πέφτει και στην κόρη της, δεν μας περνάει καθόλου από το μυαλό! Που είναι και η πιο πιθανή.
    Αλλά ποιο μυαλό θα μου πεις;

Και να συμπληρώσω, ότι πολύ συχνά αυτοί που την πέφτουν σε κοριτσάκια το κάνουν γιατί μόνο εκεί τους παίρνει.
    Μια γυναίκα πιο ώριμη θα τους είχε απορρίψει με τη μία.
    πρωτων!! δεν στεκει αυτό που λες!! αφου με μεγαλυτερημου ειχα μπλςξςι!! αρα ,μια χαρα της εκανα, απλα νομιζα ότι με ειχε ερωτευτεί σφοδρα!! αλλα τελικα -ευχομαι να τα ειε πανω στα νευρα της,- τελικα ηταν κατι πολύ ανωριμο ακμερουσ της.
    οσο για το ότι την επεσα σε πολύ μικροτερη τωτες ειμουν κι εγω μικρος!- μηλαω για πριν δεκα χρονια περιπου!!-αρα ειμουν κι εγω μικρος, μπορει όχι ανηλικος όπως αυτή, αλλααα, παντως μονο ανυλικη δεν εμοιαζε!! δεν κανω περυγραφη ! ¨)χαχα, αλλα ποσο μαλον που ηταν κι καλοκαιρι, κι στην παραλια!!
    τελος, κυριαμου, ΜΑΡΙΑΝ_Μ ,τι ενοεις?? δλδη αν καποιος σαν εμενα, την επεφτε στην κορησου, κι ταυτόχρονα κι σε εσενα !! θα μηλαγες ,θα εκφραζοσουν τοσο ασχημα όπως αυτή??? εσυ που λες ότι πρεπει να ειμαστε πολυτισμενοι, θα τόλμαγες να προσβαλλεις καποιον τοσο πολύ?? - σε ημειο που να ντρεπομαι να κυκλοφορησω στο σημειο αυτό?- δλδη δικαιολογεις ?? τελος η "κυρια" αυτή απηλισε ακομα κι ότι θα μου κανει κακο!! αν τολμησω να ξανα ενοχλησω την κορη της!! με απυλησε με παρανομους τροπους!!
    κι σας ρωτω?? εσας- ειδικα προς τις μαμαδες αναφέρομαι- θα κανατε κατι τετοιο?? θα τολμούσατε να κανετε κακο σε καποιον που απλα ηθελε να εχει ερωτικη σχεση με την κορη σας? δλδη δεν θα κανει εξ η κορη σας πωτες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    τελος, κυριαμου, ΜΑΡΙΑΝ_Μ ,τι ενοεις?? δλδη αν καποιος σαν εμενα, την επεφτε στην κορησου, κι ταυτόχρονα κι σε εσενα !! θα μηλαγες ,θα εκφραζοσουν τοσο ασχημα όπως αυτή??? εσυ που λες ότι πρεπει να ειμαστε πολυτισμενοι, θα τόλμαγες να προσβαλλεις καποιον τοσο πολύ?? - σε ημειο που να ντρεπομαι να κυκλοφορησω στο σημειο αυτό?- δλδη δικαιολογεις ?? τελος η "κυρια" αυτή απηλισε ακομα κι ότι θα μου κανει κακο!! αν τολμησω να ξανα ενοχλησω την κορη της!! με απυλησε με παρανομους τροπους!!
    Καταρχήν, κάποιος σαν εσένα δεν θα τολμούσε να με πλησιάσει στα δύο μέτρα. Όχι να μου την πέσει! Άβυσσος μας χωρίζει!
    Αν πάλι είχα κόρη, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είχες καμία ελπίδα μαζί της έτσι κι αλλιώς.
    Κατά τ' άλλα η κυρία πολύ καλά σου έκανε. Σιγά μη σου δώσουμε και παράσημο που την πέφτεις όπου βρεις!

Απ' όσο θυμάμαι, δεν έχω πει πουθενά εδώ μέσα ότι πρέπει να είμαστε πολιτισμένοι με όλους. Αλλά έχεις συνήθεια αυτή την παραπληροφόρηση.
    Προσωπικά, είμαι πολιτισμένη με τους πολιτισμένους αλλά μη βρεθεί στο δρόμο μου απολίτιστος! Τον πήρε και τον σήκωσε!

Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο η διαφορά χαρακτήρων. Υπάρχουν 40δες που φέρονται σαν 18χρονοι και το ακριβώς αντίθετο.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Καταρχήν, κάποιος σαν εσένα δεν θα τολμούσε να με πλησιάσει στα δύο μέτρα. Όχι να μου την πέσει! Άβυσσος μας χωρίζει!
    Αν πάλι είχα κόρη, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είχες καμία ελπίδα μαζί της έτσι κι αλλιώς.
    Κατά τ' άλλα η κυρία πολύ καλά σου έκανε. Σιγά μη σου δώσουμε και παράσημο που την πέφτεις όπου βρεις!

Απ' όσο θυμάμαι, δεν έχω πει πουθενά εδώ μέσα ότι πρέπει να είμαστε πολιτισμένοι με όλους. Αλλά έχεις συνήθεια αυτή την παραπληροφόρηση.
    Προσωπικά, είμαι πολιτισμένη με τους πολιτισμένους αλλά μη βρεθεί στο δρόμο μου απολίτιστος! Τον πήρε και τον σήκωσε!
    χαχαχα¨), εχεις πολύ πλακα¨) , ευτηχως που υπαρχουν τετοια απαντήματα κι μας φτιαχνουν λιγάκι την μουντη ψυχολογια!!¨), αντιδράς τουλάχιστον σαν ανηλικο.
    οσα αναφεραπαρα πανω, στο μηνυμαμου ειχαν συμβει στο παρελθον, πριν χρονια!! , τωτες που ειμουν δεκα η 7 χρονια μικροτερος!! δεν αναφρομαι τωρα, στα 33 !!¨), ενοιτε πως δεν θα την επεφτα τωρα σε καποια τοσο μικρη!! ποσο μαλον όταν ειχα προσαψει ερωτικες σχεσεις -μαλον πιο πολύ σεξουλαικες ηταν αφου συναισθημα δεν επαιχε από πλευρα της!! ελεγε ότι δεν υπαρχει κατι παραπανω από το σεξ που θα μπορουσε να την κανει να ασχοληθεί μαζιμου, κι γενικα αλλα τετοια "ομορφα" λογια- ηταν πολύ ευγενικη, σαν εσενα ένα πραμα μαρια!!¨), παντος μην τρομαζεις επεφτα ουτε τωρα,ουτε πρι20 χρονια!! , μαλον το αντιθετο θα γινοταν, βλέπεις εχω πετυχει αρκετες "κυριες" σαν εσενα που αναφερουν ότι εχουν καποιο επιπεδο στις σχεσεις τους με το άλλο φυλο, αλλα το αποτελλεσμα τις διαψευδη κατά πολύ!! εχουν δει τα ματακιαμου,,,,,,, "κυριες" από σαλονια, από φαμίλιες με βαρια ιστορια που μπλεκουν με ότι νανε ανδρες!!για αυτό αστο, πες τα σε κανεναν άλλο που δεν γνωριχει τι παιζει, γραψτα εδώ που μπορει να ε πιστεψουν!!
    παντος ότι κι να λες οσο μισος κι αγενεια να βγαζεις προς εμενα, γελαω!! γελαω γτ. γνωριζω αυτην την αντιδραση!! είναι τοσο ιδια με άλλες "κυριλε" παλυ κουβέντες που στην πραξη ,,,,,,
    ότι κι να πεις δεν θα μπω στο παιχνιδακι να σου απαντησω, να σε προσβαλω όπως εσυ, δλδη οσο για την κορη σου! ευχομαι να εχει απολυτη υγεια σωματικη κι ψυχικη!! ευχομαι να μην επιρεαστει από τις δικες σου δυδασκαλιες!! ευχομαι να μπορέσεις να της προσφερεις μορφωση κι την ελευθερια να πλασει τις δικες στις αρχες, τις δικες τις αξιες!! κι ευτηχως τα νεα παιδια εχουν την πολητελεια λογο του μεγαλου ογκου δεδομενων κι γνοσεων που ευκολα είναι προσβασημες! ετσι λοιπον θα γλυτοσουν την αποκληστικη δικια σου ηθικη διαπεδαγωγιση!!

Junior Member
    Κοριτσακι μου γλυκο θα σου μιλησω απο εμπειρια. Οταν εχεις σχεση με εναν μεγαλυτερο σου σιγουρα δεν ειναι ευκολο. Θελει προσπαθεια και δυναμη να φτασετε και οι δυο να θελετε κοινα πραγματα. Αλλα πιστεψε με μολις γινει αυτο θα ειστε και οι δυο πολυ ευτυχισμενη. Ο ερως χρονια δεν κοιτα. Μην αφησεις τον ανθρωπο σου να χαθει επειδη καποιοι θα τυχει να σχολιασουν αρνητικα. Ζηστο με ολο σου το ειναι και το παθος. Ο ερωτας ειναι πανεμορφος!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123