Δεν ξερω για ποιο λογο ο κενο το ανεβασε.
Παντως εγω μπορω να το συνδεσω με το θεμα που εθιξε ο μαγκαιβερ οτι ο κουγιουμτζης με το καλησπερα που ουτε καν αυτο σκοτωσε τοσο κοσμο ουτε που τους ηξερε ουτε τιποτα. Μπορει και να κανω λαθος.
Printable View
Δεν ξερω για ποιο λογο ο κενο το ανεβασε.
Παντως εγω μπορω να το συνδεσω με το θεμα που εθιξε ο μαγκαιβερ οτι ο κουγιουμτζης με το καλησπερα που ουτε καν αυτο σκοτωσε τοσο κοσμο ουτε που τους ηξερε ουτε τιποτα. Μπορει και να κανω λαθος.
Τι Κουγιουμτζης...Τι Κοεμτζης!!χοχοχοχοχοχο :P
ζορισα πολυ τον εγκεφαλο μου μεχρι να βρω ακρη... παντως αυτη τη φιλη σου τη συμπαθω παρα πολυ...
εγω τη καταλαβαινω απολυτα παντως κ γω σε ολες τις διαπρωσωπικες μου σχεσεις η φιλιες ειμαι ετσι ακριβως θελω να ξερω τα παντα σε σημειο αηδιας αν δε μοιραζομαι με καπιον τα παντα δε μπορω να τον δω σα φιλο
μνιμονιο , γιατι να ενοχληθω με τα γραφομενα σου ? ειναι η γνωμη σου για μενα , και οποιαδηποτε γνωμη ειναι σεβαστη . Α , κ μια διορθωση , δεν εχω φερραρι , bmw εχω !!
ΚΕΝΟ , ενδιαφερον ο παραλληλισμος σου του θεματος μου , με τον Κοεμτζη . Αληθεια .
κατα καθολου, φυσικα!
πως ειναι δυνατον να νομιζει κανεις οτι γνωριζει εναν αγνωστο, απλα επειδη διαβαζει το τι γραφει σε ενα φορουμ, οπου μπορει να μπαινει με οποιονδηποτε σκοπο, με οσα προφιλ θελει, να λεει οτιδηποτε θελει, ειτε αληθινο ειτε ψευτικο????
θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι οι γνωριμιες.
ο καθενας βεβαια το χειριζεται οπως νομιζει, αλλα οι γνωριμιες ειναι στον αντιποδα της ανωνυμιας που ειναι απελευθερωτικη για καποιον που μπαινει εδω για να βοηθηθει και να βοηθησει κι οχι για να αποκτησει γνωστους.
καποιοι που γνωριζονται μεταξυ τους και κανουν παρεα ιν ριαλ λαιφ, πιθανον να γνωριζονται κατα εναν βαθμο.
αν ξεραν μερικοι απο αυτους, με τι λογια μιλανε γι αυτους οι "γνωστοι " τους, θα αλλαζαν γνωμη για τις γνωριμιες τους...