κατα ποσο γνωριζομαστε μεταξυ μας ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 140
    Senior Member
    Δεν ξερω για ποιο λογο ο κενο το ανεβασε.
    Παντως εγω μπορω να το συνδεσω με το θεμα που εθιξε ο μαγκαιβερ οτι ο κουγιουμτζης με το καλησπερα που ουτε καν αυτο σκοτωσε τοσο κοσμο ουτε που τους ηξερε ουτε τιποτα. Μπορει και να κανω λαθος.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Τι Κουγιουμτζης...Τι Κοεμτζης!!χοχοχοχοχοχο :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τι Κουγιουμτζης...Τι Κοεμτζης!!χοχοχοχοχοχο :P
    Ναι πηγα να το διορθωσω αλλα κολλησε η σελιδα απο το κινητο!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Γι'αυτο δεν σου εκανα παραθεση..Μην κολλας ομως ο ενας εγραφε τραγουδια και ο αλλος σκοτωσε για ενα τραγουδι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γι'αυτο δεν σου εκανα παραθεση..Μην κολλας ομως ο ενας εγραφε τραγουδια και ο αλλος σκοτωσε για ενα τραγουδι..
    Ναι μωρε λεπτομερειες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θετω αυτο το ερωτημα , ειναι γεγονος οτι εχουμε χαρακτηρισει μεσα μας μελη , διοτι λεμε οτι μας αρεσει το ταδε μελος , δεν μας αρεσει το δεινα μελος , το ταδε μελος ειναι ετσι , απαξιουμε αλλα μελη , επαιρουμε αλλα , διαπληκτιζομαστε , συμφιλιωνωμαστε , λογοφερνουμε , παρεξηγουμε τις προθεσεις καποιου η τον ιδιο , ο καποιος-α ειναι αυτος που διατεινεται οτι ειναι ? μηπως παρουσιαζει εναν αλλον εαυτο απο τον πραματικο ? μηπως τα παραλεει ? ειναι καλοπροαιρετος η καλος ψευτης-ηθοποιος ? αλλος ειναι ευθυς κ λεει αυτα που σκεπτεται , αλλος ειναι διπλωματης . Ομως ο ταδε ειπε αυτο , η εκανε το αλλο . Εγω πιστευω οτι γνωριζομαστε το πολυ πολυ ενα 10%-20% . Αν γνωριζομασταν θα εκπλησσομεθα απο το ποσο εχουμε πεσει στην εκτιμηση μας για τα αλλα μελη , οχι αναγκαστικα προς το καλυτερο , αυτο βεβαια δεν θα γινει ποτε , οποτε προς τι οι διαπληκτισμοι κ οι χαρακτηρισμοι ? γνωριζομαστε ?
    Ενδιαφερον το θεμα σου ομως θεωρω οτι η ανωνυμια που υπαρχει εδωπερα μας βοηθαει να μιλησουμε για τα προβληματα μας για τα οποια δεν τολμουμε αρκετες φορες να πουμε στους οικειους μας δεν ειναι αναγκαιο να γνωριστουμε οσο να υπαρχει αλληλοβοηθεια

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    κ μετα ελεγες κ για μενα...

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Ενδιαφερον το θεμα σου ομως θεωρω οτι η ανωνυμια που υπαρχει εδωπερα μας βοηθαει να μιλησουμε για τα προβληματα μας για τα οποια δεν τολμουμε αρκετες φορες να πουμε στους οικειους μας δεν ειναι αναγκαιο να γνωριστουμε οσο να υπαρχει αλληλοβοηθεια
    το θεμα ειναι ομως οτι αν κατι ειναι προσοποποιημενο αποδιδει κ καλυτερα ελπιζω να θυμασαι τι σου ειχα πει να εισαι παρα πολυ ηλικρινης κ θα τα ξαναβρειτε... θυμισου το...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το θεμα ειναι ομως οτι αν κατι ειναι προσοποποιημενο αποδιδει κ καλυτερα ελπιζω να θυμασαι τι σου ειχα πει να εισαι παρα πολυ ηλικρινης κ θα τα ξαναβρειτε... θυμισου το...
    Ναι αυτο αφορα την φιλη μου που ηδη την γνωριζω καλα

Banned
    ζορισα πολυ τον εγκεφαλο μου μεχρι να βρω ακρη... παντως αυτη τη φιλη σου τη συμπαθω παρα πολυ...

Banned
    εγω τη καταλαβαινω απολυτα παντως κ γω σε ολες τις διαπρωσωπικες μου σχεσεις η φιλιες ειμαι ετσι ακριβως θελω να ξερω τα παντα σε σημειο αηδιας αν δε μοιραζομαι με καπιον τα παντα δε μπορω να τον δω σα φιλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω τη καταλαβαινω απολυτα παντως κ γω σε ολες τις διαπρωσωπικες μου σχεσεις η φιλιες ειμαι ετσι ακριβως θελω να ξερω τα παντα σε σημειο αηδιας αν δε μοιραζομαι με καπιον τα παντα δε μπορω να τον δω σα φιλο

Συμφωνω Αλεξανδρε , και καταληγω οτι και το 10% που πιστευα οτι γνωριζωμαστε , ηταν λαθος . Δεν γνωριζωμαστε καθολου μεταξυ μας . 0 %.

Senior Member
    μνιμονιο , γιατι να ενοχληθω με τα γραφομενα σου ? ειναι η γνωμη σου για μενα , και οποιαδηποτε γνωμη ειναι σεβαστη . Α , κ μια διορθωση , δεν εχω φερραρι , bmw εχω !!

Senior Member
    ΚΕΝΟ , ενδιαφερον ο παραλληλισμος σου του θεματος μου , με τον Κοεμτζη . Αληθεια .

Senior Member
    κατα καθολου, φυσικα!
    πως ειναι δυνατον να νομιζει κανεις οτι γνωριζει εναν αγνωστο, απλα επειδη διαβαζει το τι γραφει σε ενα φορουμ, οπου μπορει να μπαινει με οποιονδηποτε σκοπο, με οσα προφιλ θελει, να λεει οτιδηποτε θελει, ειτε αληθινο ειτε ψευτικο????

θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι οι γνωριμιες.
    ο καθενας βεβαια το χειριζεται οπως νομιζει, αλλα οι γνωριμιες ειναι στον αντιποδα της ανωνυμιας που ειναι απελευθερωτικη για καποιον που μπαινει εδω για να βοηθηθει και να βοηθησει κι οχι για να αποκτησει γνωστους.

καποιοι που γνωριζονται μεταξυ τους και κανουν παρεα ιν ριαλ λαιφ, πιθανον να γνωριζονται κατα εναν βαθμο.
    αν ξεραν μερικοι απο αυτους, με τι λογια μιλανε γι αυτους οι "γνωστοι " τους, θα αλλαζαν γνωμη για τις γνωριμιες τους...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast