Σωστηηηηη!
Printable View
σχετικα με αυτα που λενε μεγαλη γυναικα κ μεγαλη γυναικα η δικη μου τωρα παει 90 κ μου ελεγε η μανα μου τωρα μεγαλωσε κ της ελεγα θυμασαι το θειο μου που μια ζωη σου ελεγε ξερεις τι σημαινει ...... μανα? κ εκανε την ανηξερη εγω οταν ελεγα πριν χρονια οτι δεν αντεχετε με τιποτα ολοι με εβγαζαν υπερβολικο κ ομως τωρα επιβεβαιωθηκα πληρως αφου θυμαμαι μια μερα που αρχισε να χ...ζει ανα 1 ωρα κ την εβαζε η μανα μου στο μπανιο συνεχεια κ στο τελος αρχισε να ουρλιαζει κ της ελεγε δε σε αντεχω αλλο οι υπολυποι δε ξερουν κ τοσο περι τινος προκειται για αυτο τα λενε αυτα
μαλλον σαρεσει να σου χαιδευουν μονο τα αυτακια...32 xχρονων μπενει σενα φορουμ να ρωτησει πως ναλλαξει τη μαμα 80 χρονων και οταν δε της λενε αυτο που θελει να ακουσει στελνει στο διαολο κοσμο!ΕΠΙΠΕΔΟ!!!ξυδακι!!!
εγω δε συνηθιζω να χαιδευω αυτακια αλλα ετσι οπως τοποθετισαι ειναι σα να υπονοεις οτι η μανα της δικαιως τη ταλαιπωρει.
εγω ειμαι καλο παιδι εκτος αν καπιος με κανει κακο παιδι με το ζορι
το θεμα δε ειναι η ηλικια κ ποσο χρονων εισαι.. τα προβληματα δε κοιτουν ηλικια..χτυπανε αβερτα.. οκ.. μπορει να ναι 80 χρονων αλλα οταν σ πρηζει τα τετοια ολη μερα τι να κανεισ?τρελαινεσαι. μανα τησ ειναι..δε μπορει να τη πεταξει.. εσυ θα τη πεταγεσ δηλαδη? η θα εκανεσ οτι δε ακουγεσ? δε νομιζω..
αμα ειναι ετσι να σου στειλουμε ταχυδρομικως κ τη δικη μας για να αρχισει το χ.....μο ανα μια ωρα κ να τη παλευεις ετσι 24 ωρες στη τουαλετα για να δω τι θα κανεις ευκαιρια να προβηβαστεις κ σε παστρατζη... εγω απορω ο θειος μου πως την αντεχει καθε μερα 2 μερες μας τη πασαρει κ η μανα μου δε την αντεχει.Quote:
δε μπορει να τη πεταξει..
εγω στη θεση του θα ειχα προσλαβει ενα αραπη να τη ξε...........ζει 24 ωρες κ θα του ελεγα παρε τα λεφτα κ μη με ενοχλεις καθολου εγω δε ξερω τιποτα.
μα αυτη μια ζωη ηταν ανυποφορη τιποτα δε την παλευε κ μονο στη μανα μου υποκρινοταν τη καλη κ στους θειους μου συμπεριφεροταν απαισια δηλαδη η μανα μου ηταν η εκλεκτη της οικογενιας κ εγω κ οι θειοι μου ηταν οι μπασταρδοι ουτε να τη βλεπω δε θελω με πιανει αλλεργεια...
Ασχετο αλλά μ'εχουν τσιμπήσει τουλάχιστον 5 κουνούπια....πάω να βάλω παστίλια....