Ακούω γνώμες........ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 127
    Member
    Αν τα ειχε καλα με τον εαυτο της δε θα την ενοχλουσε που τη προσβαλει μια γυναικα 80 χρονων...ειδικα αν δεν υπαρχει ''προφανης λογος΄΄Αν δεν εχει με τη να ασχοληθει και ασχοληται με τετοια πραγματα,ας κατσει να δουλεψει λιγο με τον εαυτο της.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by viky View Post
    Αν τα ειχε καλα με τον εαυτο της δε θα την ενοχλουσε που τη προσβαλει μια γυναικα 80 χρονων...ειδικα αν δεν υπαρχει ''προφανης λογος΄΄Αν δεν εχει με τη να ασχοληθει και ασχοληται με τετοια πραγματα,ας κατσει να δουλεψει λιγο με τον εαυτο της.....
    Οκ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει η ίδια με τον εαυτό της, προφανώς κι αυτό..μα νομίζω πως το κάνει ήδη αναφέρει κι εδώ ότι πάει σε ψυχολόγο και ψυχίατρο (σορυ αν κάνω κάποιο λάθος Diana)...
    αλλά πιστεύω πως δικαίως αναρωτιέται και ίσως, αγανακτεί ..από μια τέτοια συμπεριφορά ...τι πάει να πει στην τελική ''μια γυναίκα 80 χρονών''...η μητέρα της είναι έστω η θετή της μητέρα...

Member
    Και να συνεχισει να πηγαινει!!!!Αυτα ειχα να πω καλη συνεχεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by viky View Post
    Και να συνεχισει να πηγαινει!!!!Αυτα ειχα να πω καλη συνεχεια...
    μαρη δεν πας στο διάολο αλλο ρώτησα όχι να μας πεις που θα πάω....βλαμενη!

Senior Member

Smile

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Οκ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει η ίδια με τον εαυτό της, προφανώς κι αυτό..μα νομίζω πως το κάνει ήδη αναφέρει κι εδώ ότι πάει σε ψυχολόγο και ψυχίατρο (σορυ αν κάνω κάποιο λάθος Diana)...
    αλλά πιστεύω πως δικαίως αναρωτιέται και ίσως, αγανακτεί ..από μια τέτοια συμπεριφορά ...τι πάει να πει στην τελική ''μια γυναίκα 80 χρονών''...η μητέρα της είναι έστω η θετή της μητέρα...
    Σε ψυχίατρο πήγα όταν χρειάστηκε-σε ψυχολόγο πήγαινα μέχρι τον προηγούμενο μήνα και έκανα ένα διαλειμμα(για καλοκαίρι) :) και μάλλον θα ξαναπάω μάλλον από Οκτώβριο,ουσιαστικά η μητέρα μας δεν είναι κακιά,λίγο αλλοπρόσαλη κάποιες φορές-αλλά ξέρεις μερικές φορές χρειάζεται να καταλάβεις από που προέρχεται η συμπεριφορά κάθε ανθρώπου για να ξέρεις και εσύ πως να συμπεριφερθείς-αν και δεν θέλω να είμαι εκδικητικιά παρ'όλα αυτά κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους...

Οπως η δεσποινίς VIcky και κάθε τέτοια δεσποινίς που μπαίνει για να βγάλει χολή ενώ εδώ είναι χώρος ψυχολογικής υποστήριξης και ουσιαστικά μπαίνουμε για να αλληλοβοηθιομαστε και όχι να βγάζουμε την χολή μας.
    Γι αυτό και εγώ την έστειλα στο διάλο για να μάθει καλύτερους τρόπους!

Καλή συνέχεια και σε σένα Vicky :)

Banned
    Diana εχεις δει κανεναν ανθρωπο στα 81 του να μην εχει οξεια τραλαλιαση?
    Καταλαβαινω την ενασχοληση σου μαζι της αυτο συμβαινει γιατι ζεις ακομη μαζι της..Αν ησασταν μακρια η καθε κουβεντα της απο ενα αυτι θα σου εμπαινε απο το αλλο θα σου εβγαινε!Τωρα τα ακους x 100!
    Παρε τα χρηματα που σου προσφερει για να ζησεις μονη σου , συμμαζεψε τις οποιες ανασφαλειες εχεις γι'αυτο το βημα και προχωρα σε θελει ολη η χωρα!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    μαρη δεν πας στο διάολο αλλο ρώτησα όχι να μας πεις που θα πάω....βλαμενη!
    https://pbs.twimg.com/media/AtvIsXDCAAAOOjI.jpg

χαχαχαχαχα

Senior Member
    ντιανα σηλω κ φυγε.. λεφτα σ δινει..καντην απο εκει.. για να μην τρελαθεισ.. 80 χρονων ειναι.. τι περιμενεισ να αλλαξει?? εδω εμεισ που ειμαστε νεοι ειμαστε κεφαλεσ δε θα ειναι αυτη?
    απλα σκεψου οτι ειναι μεγαλη γυναικα και αρχιζει να τα χανει σιγα σιγα.. δε ειναι πιτσιρικα.. καφου εχεισ κ την αδερφη σου παλι καλα.. θα συννενοησε μ αυτη.. κ ασε τη μανα σ να λεει..λεγε τησ ναι ναι. κ οτι εχει δικιο.. απο το ενα αυτι να μπαινει κ απο το αλλο να βγαινει.. εγω ετσι θα κανα..
    κ οταν πασ μονη σ θα δεισ τι ωραια που θα ειναι..οκ στην αρχη θα δυσκολευτεισ αλλα μετα ποιοσ σε πιανει!!!!

Senior Member
    Εχετε δίκιο παιδιά είναι μεγάλη η γυναίκα και σίγουρα είναι κουρασμένη από την ζωή και κάπου μπορεί και να ξεσπάει-απλά και εγώ είμαι αναλυτικός άνθρωπος γιατί προσπαθώ να φέρομαι δίκαια στους άλλους και να μη μου μένουν απορίες.
    Αμα συνενοούμουν με την αδερφή μου θα ήταν καλά....χαχαχαχαχα αλλά εντάξει όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι καλύτερα και συνέρχομαι και εγώ ψυχολογικά.....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

χαχαχαχαχαχαχαχα ΑΣΠΑ ΤΣΙΝΑ......

Banned
    Εχετε δίκιο παιδιά είναι μεγάλη η γυναίκα και σίγουρα είναι κουρασμένη από την ζωή
    ναι αλλα προσεχε μη σας κουζουλανει κ τις δυο εγω ξερω κατι παραπανω απο τους υπολυπους απο αυτα που ειδα μια ζωη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εχετε δίκιο παιδιά είναι μεγάλη η γυναίκα και σίγουρα είναι κουρασμένη από την ζωή και κάπου μπορεί και να ξεσπάει-απλά και εγώ είμαι αναλυτικός άνθρωπος γιατί προσπαθώ να φέρομαι δίκαια στους άλλους και να μη μου μένουν απορίες.
    Αμα συνενοούμουν με την αδερφή μου θα ήταν καλά....χαχαχαχαχα αλλά εντάξει όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι καλύτερα και συνέρχομαι και εγώ ψυχολογικά.....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

να ξερεισ οτι η πολυ αναλυση βλαπτει σοβαρα την υγεια.. μην αναλυεισ.. με τη αδερφη σ σιγουρα θα συννενοησε καλυτερα απο τη μανα σου.. θα συνελθεισ κ εσυ και θα σταθεισ στα ποδια σου...!! θα δεισ!! θα βρεισ και μια δουλιτσα κ θα εισαι τελειωσ ανεξαρτητη..προσ το παρον παρε τα λεφτα που σ δινει κ αντε γεια..

Senior Member
    Αλέξανδρε αφού την γλίτωσα με αυτά που πέρασα μέχρι τώρα νομίζω δεν θα το πάθω ποτέ!
    Αχχχχ παναγίτσα μου τι πέρασα,αλλά εντάξει όλα εχουν αρχίσει κάπως να φτιάχνουν....εύχομαι να πάνε κατ'ευχήν-όχι μόνο για μένα για όλο τον κόσμο ρε παιδάκια!

Banned
    thyra το σιγμα το τελικο ειναι πανω απο το σ στο πληκτρολογιο..Για δοκιμασε το! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    thyra το σιγμα το τελικο ειναι πανω απο το σ στο πληκτρολογιο..Για δοκιμασε το! :P
    χαχαχα..το ξερω.. αλλα συνηθεια ειναι μωρε..επειδη εγραφα γκρικλισ και μ χει μεινει.. ειναι η υπογραφη μου..αμα βλεπεισ ποστ χωρισ ονομα διπλα θα καταλαβαινεισ οτι ειμαι εγω..χαχα :P

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast