Συμφωνώ απόλυτα με θύρα7
Printable View
χωρις φαρμακα..
Η υπερτατα ακουστικη ηδονη ειναι οταν πεφτουν στα φρενα.....!! ενας υποκωφος ηχος τι να σου πω.....οσο στερειται μελωδιας, τοσο πιο μεθυστικος ειναι. Βεβαια ηταν την χρονια1999-2000 τοτε που ειχε το ατυχημα ο Σουμαχερ με τη Φερραρι. Ολοι οι Αγγλοι οντας mclarenικοι πανηγυριζαν οταν ο γερανος κουβαλουσε τη διαλυμενη Φερραρι.
Ιδανικη Ζωη :
1.Υγεια στους ανθρωπους μου και σε εμενα. Στο νου και στο σωμα
2.Γελιο, πολυ γελιο
3.Μουσικη παντου.
4.Ενα σπιτι με πελωριες μπαλκονοπορτες πανω στη θαλασσα.
5. Να μπορουσα να δω live τους Pink Floyd των 70s, τους Queen με Mercury, την Janis Joplin
6.Tαξιδια συνεχεια
7.Μια σύντροφο που θα την λατρευω και θα με λατρευει, χωρις σκιες, με αληθεια, ειλικρινεια, επικοινωνια, κοινα θελω
Αυτή που είναι τώρα, ίσως με τα εισοδήματα που είχα μέχρι το 2011...
εγω προσπαθω να χαλαω οσα λεφτα χρειαζομαι κ να μου βγανουν ισα ισα αφου σε αυτη τη χωρα αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι το χαρακτηριστικο ολων ειναι οτι χαλανε ακαταπαυστα λεφτα κ θελουν μια τραπεζα για να ψωνιζουν 24 ωρες πραγματα κ αλλη μια για να πληρωνουν γιατρους μαστορες υδραυλικους κλπκλπ την ωρα που θα μπορουσαν να τα κανουν ολα μονοι τους κ ευκαιρια να μαθουν κ κατι για να νιωσουν κ λιγο χρισημοι πχ πολοι νομιζουν οτι μια συσκευη οσο πιο ακριβη ειναι τοσο το καλυτερο κ αγοραζουν στην συνεχεια συσκευες που εχουν πανω 500 διακοσμητικα κ μεταλικες επιφανειες που ιδικα αυτες που αλαζουν κ χρωματα ειναι πανακριβες κ ετσι αγωραζουν συσκευες διακοσμητικες που φανταζονται απλα οτι επιδη ειναι πλαισιωμενες με διακοσμησεις οτι κ γι αυτο ειναι κ καλες
βασικα δεν εχουν ιδεα ποσα λεφτα θα ειχαν αν χαλαγαν ακριβως οσα χρειαζοντουσαν
η ιδανικη ζωη για μενα θα ταν να ταξιδευω 24 ωρες το 4 ωρο κ να γνωριζω κοσμο εκει που παω αν κ οι μονοι που συμπαθω απο το εξωτερικο ειναι οι ιταλοι οι υπολοιποι δε μου λενε κατι στη καλυτερη περιπτωση...
ένας κόσμος χωρίς ανθρώπους;;;;;