Δεν είναι αδυναμία φίλε. Και εγώ άργησα να το καταλάβω.
Είναι δείγμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ !!!
Είναι σαν να πεινάς και να μην τρως ενώ το ψυγείο σου είναι γεμάτο.
Είναι σαν να τιμωρείς επιπλέον τον εαυτό σου και να τον εκδικείσαι επειδή θεωρείς πως είναι αδύναμος.
Αν το παιδί σου ή το ανίψι σου είχε κατάθλιψη τι θα του έλεγες;
Αυτό που είπαν και οι δικοί μου;
Θα ειρωνευόσουν και θα το θεωρούσες αδυναμία;
Θα αντιδρούσες με κυνισμό ή θα το αγκάλιαζες και θα δόξαζες τον Θεό που η λύση είναι ένα απλό χάπι στο οποίο έχεις την ΥΨΙΣΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ να έχεις πρόσβαση;
Γιατί η πρόσβαση στα φάρμακα ξέρεις δεν είναι δεδομένη για το 1/3 του πλανήτη και το 20% των Ελλήνων.
Εγώ το παίρνω ούτε με τύψεις ούτε με ευλάβια.
Απλά το παίρνω σαν καθημερινή ρουτίνα χωρίς να δίνω καν σημασία.
Μαζί με την πολυβιταμίνη μου στην οποία επίσης δε δίνω την παραμικρή σημασία.
Πολλές φορές δεν πάω καν σε ψυχίατρο και τα παίρνω έτσι από το φαρμακείο γιατί τους λέω δεν μπορώ να λέω τα ίδια και τα ίδια γιατί έτσι επιβεβαιώνω το πρόβλημα μου στον εαυτό μου...
Θεωρώ πολύ μεγαλύτερη αδυναμία έναν άνθρωπο που καπνίζει. Έναν άνθρωπο ο οποίος δε σέβεται την υγεία του και πληρώνει για να την καταστρέψει.
Τους βλέπω και τους οικτίρω ειλικρινά.
Ποτέ δεν κάπνισα αν και σε παρέες δοκίμασα πολλές φορές.
Ποτέ δεν μέθυσα (πλην του λυκείου) παρότι την μπυρίτσα, κρασακι, ρετσίνα μου την έπινα.
Το να σεβεσαι τον εαυτό σου και να έχεις την δύναμη να αντιλαμβάνεσαι τι αυτός χρειάζεται και να έχεις τη δύναμη να του το δίνεις είναι ευλογία και δύναμη.
Όταν τα είδαν οι γονείς μου τους είπα ότι είναι αντιισταμινικά.
Ιδέα δεν έχουν και ούτε θα έχουν.
Τα Zanax δε τα πρόσεξαν καν...
Τα είδε ο πατέρας μου μια μέρα δεν ήξερε τι είναι και του είπα εκεί ότι είναι κάτι για το άγχος πολύ ελαφρύ χωρίς συνταγή και ούτε ασχολήθηκε...
Όχι ότι ασχολιόταν ποτέ. Η η μάνα μου.
Μόνος πήγα σε ψυχολόγο. Μόνος σε ψυχίατρο.
Αυτό μόνο αδυναμία δεν το θεωρώ.
Αδυναμία ήταν τα χρόνια που στεκόμουν ανήμπορος μπρος στα προβλήματα μου.
Ο στρατός μου έμαθε πολλά αλλά το πιο βασικό είναι να φροντίζω τις ανάγκες μου με κάθε κόστος γιατί κανείς ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε θα το κάνει.
Στην τελική πάρε ladose weekly να το παίρνεις μια φορά την εβδομάδα :-)