γιατι εχεις καμια ενδειξη ποιος ψαχνεται (και για τι ακριβως ψαχνεται. αλλο δραμα κι αυτο..) και ποιος θελει να βοηθησει?
Printable View
οχι για αυτο ειμαι και επιφυλακτικος..
για παραδειγμα τα εντονα συναισθηματα εχουν παντα 2 οψεις τη καλη κ τη κακη
πχ..
οταν κατι το θελεις πολυ...
οταν το εχεις εισαι πολυ ευτυχισμενος
κ οταν δε το εχεις εισαι πολυ δυστιχισμενος..
το σημαινει αυτο?
ουδεν κακον αμιγες καλου
Ρε παιδια , εγω δεν ειμαι καχυποπτος , ουτε ψαχνομαι , θα συναντουσα μελη του φορουμ που μιλαω , πχ. τον Αλεξανδρο , την engagee Ρεμεντυ , μην ξεχασω την μνιμονιο ( οπωσδηποτε !! ) , την Mariam που με απεχθανεται !! , την Λιλιουμ ( μενει εκτος Αθηνων ) , και αλλους -ες που ανταλλασω πμ , βεβαια τι να φοβηθω , ειμαι γεροδεμενος , δεν ξερω , θαπρεπε να φοβαμαι κατι ? για πειτε ρε παιδια !!! ειμαι τοσο αφελης ?
πολυ ακυρο..............Quote:
(...με συνοδεια μεταφραστη,5 αστυνομικων και κουκουλας)
Ελα αφου ξερεις οτι με αρεσει να σε τσιγκλαω!
...χαχαχαα!
γίνονται διάφορες συναντήσεις πολύ συχνά με μέλη του φόρουμ αλλά και του μαζί.
Δεν πάω πια λόγω τρελής δουλειάς και καθημερινότητας και φυσικά όχι χωρίς να ξέρω τουλάχιστον τα στοιχεία των μελών που συμμετέχουν.
Πέρασαν προ πολλού οι ρομαντικές εποχές.
αν μιλας με καποιον κανα 6μηνο ή καποιους κ δεις οτι προκειται περι σοβαρου ατομου, που στεκουν αυτα που λεει..κ δειλα δειλα μαθαινεις πιο πολλα για κεινον κ το περιβαλλον του καταλαβαινεις περι τινος προκειται.
εμεις ετσι καναμε αρχικα με εκεινα τα μελη κ πραγματικα μας εχει βγει σε καλο.
ολα μια χαρα..ειμαστε σαν μελη μιας ομαδας που κανουν ομαδικη ψυχοθεραπεια.
οποτε αν σου αρεσει κ το θελεις..δεν χρειαζεται να ρωτησεις.θα ρθει απο μονο του με καποιον που αποκτησεις σιγα σιγα οικειοτητα εδω μεσα.
εμεις δε ντο σχεδιασαμε κ δεν ηταν αυτοσκοπος..μετα απο την πολλη επικοινωνια..ειπαμε να τα λεμε πιο συχνα μεσω fb κλπ..κ ετσι σιγα σιγα ηρθε μονο του αυτο.
ααααααααα
πρρρρριν ακομα γραφτεις στο φορουμ, σκεφτοσουν να κανεις προταση να συναντηθεις με ατομα απο εδω. got it ;)
οχι, κανενα προβλημα δεν δημιουργει το οτι εισαι νεο μελος .οι συναντησεις που σου ειπα οτι ακτεληξαν σε βατερλα (ο πληθυντικος του βατερλω), ηταν με μελη πολλων ετων, και μερικα "υπερανω πασης υποψιας" (θεωρητικα παντα)..
γι αυτο σου λεω, οσον αφορα αγνωστους στο ιντερνετ, δεν υπαρχουν εχεγγυα για το τι θα συναντησεις,ακομα κι αν μιλας πολλους μηνες...
το νεο μελος στο ειπα γιατι κι αλλα νεα μελη εκαναν αυτη την προταση. μου φανηκε οτι ενοιωσες οτι λες κατι πρωτακουστο με τα σχολια σου οτι θα μας φανεις τρελη...
ε ναι κατεληξαν σε βατερλω αφου γνωριστικα με πολα ατομα στο γκρουπ που πηγαμε ολοι μαζι στην ολλανδια γελασαμε καναμε πλακα κ μετα πηγαμε ομαδικως στο μνημειο του βατερλωQuote:
οι συναντησεις που σου ειπα οτι ακτεληξαν σε βατερλα
ενας πρασινος λοφος ειναι που πανω εχει ενα αγαλμα. αν θυμαμαι καλα εκει νομιζω μας ειχε πει οτι ειχε χασει τη μαχη ο απαφτος εκει.