Ζωντανη συναντηση?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Ειναι λιγο λοττο το ολο θεμα..Και γω ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε συναντησεις αλλα ποτε δεν ξερεις!!

Και αλλο συναντησεις για να βρεις ατομα να βοηθησεις και να βοηθηθεις και αλλο συναντησεις που ψαχνεις και ψαχνεσαι...!!!
    γιατι εχεις καμια ενδειξη ποιος ψαχνεται (και για τι ακριβως ψαχνεται. αλλο δραμα κι αυτο..) και ποιος θελει να βοηθησει?

Senior Member
    οχι για αυτο ειμαι και επιφυλακτικος..
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι εχεις καμια ενδειξη ποιος ψαχνεται (και για τι ακριβως ψαχνεται. αλλο δραμα κι αυτο..) και ποιος θελει να βοηθησει?
    κ η ζωη η ιδια κ αυτη ενα δραμα ειναι με τα καλα της κ τα αναποδα της αν καπιον δε τον πλησιασεις δε μπορεις να τον βοηθησεις εκτος απο το να του λες αοριστες συμβουλες που το πιθανοτερο ειναι να αστοχισεις οσο δε τον ξερεις καλα

Banned
    για παραδειγμα τα εντονα συναισθηματα εχουν παντα 2 οψεις τη καλη κ τη κακη

πχ..

οταν κατι το θελεις πολυ...

οταν το εχεις εισαι πολυ ευτυχισμενος
    κ οταν δε το εχεις εισαι πολυ δυστιχισμενος..

το σημαινει αυτο?

ουδεν κακον αμιγες καλου

Senior Member
    Ρε παιδια , εγω δεν ειμαι καχυποπτος , ουτε ψαχνομαι , θα συναντουσα μελη του φορουμ που μιλαω , πχ. τον Αλεξανδρο , την engagee Ρεμεντυ , μην ξεχασω την μνιμονιο ( οπωσδηποτε !! ) , την Mariam που με απεχθανεται !! , την Λιλιουμ ( μενει εκτος Αθηνων ) , και αλλους -ες που ανταλλασω πμ , βεβαια τι να φοβηθω , ειμαι γεροδεμενος , δεν ξερω , θαπρεπε να φοβαμαι κατι ? για πειτε ρε παιδια !!! ειμαι τοσο αφελης ?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρε παιδια , εγω δεν ειμαι καχυποπτος , ουτε ψαχνομαι , θα συναντουσα μελη του φορουμ που μιλαω , πχ. τον Αλεξανδρο
    Και γω θα συναντουσα τον αλεξανδρο...

(...με συνοδεια μεταφραστη,5 αστυνομικων και κουκουλας)

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

εγω ομως δε θα σε συναντουσα μπουχαχαχα..

Banned
    πολυ ακυρο..............
    Last edited by αλεξανδρος_77; 13-10-2014 at 16:08.

Ελα αφου ξερεις οτι με αρεσει να σε τσιγκλαω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εμεις παιδια παντως εδω στην αθηνα...εχουμε ηδη συναντηθει κ γνωριστει με ατομα κ εχουμε γινει φανταστικοι φιλοι!! βοηθαμε ο ενας τον αλλον κ αυτο εγινε ομως μετα απο πολλους μηνες συνομιλιας εδω.μιλαμε στο τηλ καθε μερα..κ εγω προσωπικα νιωθω τυχερη που βρηκα αυτα τα ατομα στην ζωη μου!
    καλο ειναι να γινει οταν εχεις μιλησει αρκετα με τον αλλον κ νιωθεις καπως πιο σιγουρος ...
    Kάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγω! Θέλει χρόνο, αλλα δεν είναι ακατορθωτο. !Και να η δική σου εμπειρία μας λεει οτι οντως μπορει να πετυχει κάτι τέτοιο!!!!

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

...χαχαχαα!

γίνονται διάφορες συναντήσεις πολύ συχνά με μέλη του φόρουμ αλλά και του μαζί.
    Δεν πάω πια λόγω τρελής δουλειάς και καθημερινότητας και φυσικά όχι χωρίς να ξέρω τουλάχιστον τα στοιχεία των μελών που συμμετέχουν.
    Πέρασαν προ πολλού οι ρομαντικές εποχές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα, καλε, ποσο πολυ καιρο το σκεφτοσουν? εδω εισαι με το ζορι εναν μηνα και 20 μηνυματα....
    Το σκεφτόμουν πολύ καιρό ΠΡΙΝ γραφτώ στο φορουμ. Ε και δεν νομίζω οτι το γεγονός ότι είμαι πρόσφατο μελος δημιουργει προβλημα. Αλλωστε είπα πώς πριν την συνάντηση θα υπαρξει μια ηλεκτρονική επικοινωνια για να γνωριστούμε καλύτερα αυτοι που θέλουμε.!

Senior Member
    αν μιλας με καποιον κανα 6μηνο ή καποιους κ δεις οτι προκειται περι σοβαρου ατομου, που στεκουν αυτα που λεει..κ δειλα δειλα μαθαινεις πιο πολλα για κεινον κ το περιβαλλον του καταλαβαινεις περι τινος προκειται.
    εμεις ετσι καναμε αρχικα με εκεινα τα μελη κ πραγματικα μας εχει βγει σε καλο.
    ολα μια χαρα..ειμαστε σαν μελη μιας ομαδας που κανουν ομαδικη ψυχοθεραπεια.
    οποτε αν σου αρεσει κ το θελεις..δεν χρειαζεται να ρωτησεις.θα ρθει απο μονο του με καποιον που αποκτησεις σιγα σιγα οικειοτητα εδω μεσα.
    εμεις δε ντο σχεδιασαμε κ δεν ηταν αυτοσκοπος..μετα απο την πολλη επικοινωνια..ειπαμε να τα λεμε πιο συχνα μεσω fb κλπ..κ ετσι σιγα σιγα ηρθε μονο του αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    Το σκεφτόμουν πολύ καιρό ΠΡΙΝ γραφτώ στο φορουμ. Ε και δεν νομίζω οτι το γεγονός ότι είμαι πρόσφατο μελος δημιουργει προβλημα. Αλλωστε είπα πώς πριν την συνάντηση θα υπαρξει μια ηλεκτρονική επικοινωνια για να γνωριστούμε καλύτερα αυτοι που θέλουμε.!
    ααααααααα
    πρρρρριν ακομα γραφτεις στο φορουμ, σκεφτοσουν να κανεις προταση να συναντηθεις με ατομα απο εδω. got it ;)

οχι, κανενα προβλημα δεν δημιουργει το οτι εισαι νεο μελος .οι συναντησεις που σου ειπα οτι ακτεληξαν σε βατερλα (ο πληθυντικος του βατερλω), ηταν με μελη πολλων ετων, και μερικα "υπερανω πασης υποψιας" (θεωρητικα παντα)..
    γι αυτο σου λεω, οσον αφορα αγνωστους στο ιντερνετ, δεν υπαρχουν εχεγγυα για το τι θα συναντησεις,ακομα κι αν μιλας πολλους μηνες...
    το νεο μελος στο ειπα γιατι κι αλλα νεα μελη εκαναν αυτη την προταση. μου φανηκε οτι ενοιωσες οτι λες κατι πρωτακουστο με τα σχολια σου οτι θα μας φανεις τρελη...

Banned
    οι συναντησεις που σου ειπα οτι ακτεληξαν σε βατερλα
    ε ναι κατεληξαν σε βατερλω αφου γνωριστικα με πολα ατομα στο γκρουπ που πηγαμε ολοι μαζι στην ολλανδια γελασαμε καναμε πλακα κ μετα πηγαμε ομαδικως στο μνημειο του βατερλω

ενας πρασινος λοφος ειναι που πανω εχει ενα αγαλμα. αν θυμαμαι καλα εκει νομιζω μας ειχε πει οτι ειχε χασει τη μαχη ο απαφτος εκει.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast