Originally Posted by
skeptikos
.............. Απλώς δε μπορώ να φλερτάρω έτσι χαλαρά αν δεν με τραβήξει κάτι συναισθηματικά. Κι άσε που δε θέλω σεξ από το 1ο-2ο ραντεβού. Μη γελάσεις, αλλά θα θεωρήσω πολύ εύκολη την άλλη (γιατί σιγά μην με ερωτεύτηκε και τόσο εύκολα που δεν άντεχε χωρίς σεξ) και θα ξενερώσω που βάσει λογικής θα έχει κάνει το ίδιο και με πόσους άλλους προηγουμένως... Σιγα μη νιώσει στην πορεία τίποτα για μένα... Εκτός αν νιώθει και με όλους... Σιγά την "κατάκτηση"... Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα...
Όσο για τα likes, ναι ισχύει αυτό που λες!!! Πολύ σωστή η παρατήρηση! Πάντως αν σου έστελναν σε printscreen και τον φάκελο inbox της κοπέλας, θα έβλεπες ότι πολλοί στέλνουν μηνύματα και συχνά ακόμα και να μην εκδηλώνεται η άλλη, συνεχίζουν και στέλνουν... Άσε που συχνά καταντάνε πολύ λιγούρια. Με νευριάζουν κάτι τέτοιοι... Όπως με νευριάζει φυσικά και που ανεβάζουν κάποιες κάτι φώτο προκλητικές και κατά τα άλλα το παίζουν κοπέλες της σχέσης ή θίγονται από κάποια σχόλια ανδρών (που οκ ξεφεύγουν, αλλά κι εσύ τι ανεβάζεις τέτοιες φώτο; τα θέλει ο κώλος σου...).
Με αφορμή αυτά, σκέφτηκα να ανοίξω νέο ειδικο θέμα, αλλά τελικά θα ρωτήσω εδώ:
Γενικά ζηλεύω πολύ με αυτό το facebook ρε παιδιά όταν μου αρέσει μια κοπέλα και μου έχει κάνει το κλικ και την θέλω. Και θέλω να ρωτήσω, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ?? Πχ αν θέλω κάποια (την οποια φυσικα την έχω γνωρίσει από κοντά και νιωθω συναισθηματικα πράγματα γι αυτην) και βλέπω πόσα λάικ και ειδικά σχόλια τύπου φλερτ στις φωτογραφίες της, αφιερώσεις στον τοίχο της κλπ, με πιάνει μια μανία να ψάχνω τα προφιλ των άλλων, να δω φωτογραφίες, αν τους έχει κάνει λάικ η κοπέλα σε φωτο τους και γενικά να αντλήσω πληροφορίες... Οκ όλοι λίγο πολυ το κάνουν σε ανάλογες περιπτωσεις, απλώς εγώ ζηλεύω πολύ!!! Και αυτό επηρεάζει και τις πράξεις μου, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εν τέλει παραιτούμαι σκεπτόμενος ότι δεν έχω τύχη...