Δεν μπορώ να διεκδικήσω μια κοπέλα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Οπότε σου χαλάει στην πορεία; Αν δεν δεις ανταποκριση;
    Όχι ακριβώς... Αν δεν δω ανταπόκριση, πολύ απλά θα το αποδεχτώ. Μου χει τύχει αρκετές φορές, έχω συνηθίσει.
    Το περίεργο είναι ότι θα με χαλάσει ακόμα κι αν βλέπω ανταπόκριση όμως δεν είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που δέχεται την ανταπόκριση της... Δηλαδή αν δω ότι την φλερτάρουν κι άλλοι και είναι απέναντι τους εξίσου ευγενική, δείχνοντας σημάδια ότι ίσως να θέλει κάτι παραπάνω, ε εκεί χαλιέμαι... Και αν την έχω καψουρευτεί ζηλεύω πολύ. Και το χειρότερο, θεωρώ πως δεν είμαι άξιος να καταφέρω να την κερδίσω και έχω δεδομένο πως θα την "κατακτήσει" κάποιος άλλος. Δεν έχω πίστη σε μένα με άλλα λόγια... Και βγάζω τα παραπάνω κόμπλεξ που ανέφερα... Και δυστυχώς καιρό τώρα προσπαθώ να αλλάξω και δεν τα καταφέρνω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    εχεις χαμηλη αυτοεκτιμιση και δινεις μεγαλη βαρυτητα στο τι γνωμη θα σχηματισουν οι κοπελες για σενα σε νοιαζει πολυ η γνωμη τους αν λυσεις αυτο θα εισαι οκ τα παντα ξεκινανε απο εκει
    Χαμηλή αυτοεκτίμηση ναι... Όμως δε νομίζω πως δίνω μεγάλη βαρύτητα στο τι γνώμη θα σχηματίσουν οι κοπέλες. Συχνά λέω στον εαυτό μου "αυτός ειμαι και σ' όποια αρέσω". Και το εννοώ. Άλλωστε αν η άλλη δίνει βαρύτητα ΜΟΝΟ στην εμφάνιση, που οκ δεν είμαι κάτι σπουδαίο, σίγουρα και η ίδια δεν είναι κάτι σπουδαίο που αξίζει της προσοχής μου...
    Όμως χαμηλή αυτοεκτίμηση έχω. Ενώ πιστεύω από τη μια ότι μπορώ να κερδίσω ΑΝΕΤΑ την συμπάθεια και εκτίμηση μιας κοπέλας, είμαι πεπεισμένος πως τα καταφέρνω μόνο φιλικά και όχι ερωτικά. Εκεί χαλιέμαι...
    Και έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση όσον αφορά τους υπόλοιπους... Νομίζω μάλλον πως είμαι ο χειρότερος όλων και ότι ειδικά αν κάποια έχει πολλά φλερτ, είναι σχεδόν απίθανο να δώσει σημασία στο δικό μου. Πιστεύω πως όλα αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι δεν μου συνέβη ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτά που περιγράφω, ώστε να νιώσω πως μετράω κι εγώ λιγάκι όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι. Έτσι έχω συνεχώς νοοτροπία "looser", ηττημένου, ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να κάνω, δε θα τα καταφέρω...
    Όμως ο λόγος που γράφω στο forum αυτό είναι για την απόρριψη, αλλά για το ότι δε μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι μπορεί να κερδίσει μια κοπέλα, ακόμα κι αν την διεκδικούν αρκετοί άντρες - ομορφότεροι και μη... Μάλλον νιώθω κατώτερος όλων και δεν πιστεύω καθόλου σε μένα.

Junior Member
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
    Για να μην με αδικώ, μου έχουν τύχει 2 φλερτ στη ζωή μου από κοπέλες πολύ όμορφες. Η μία δε ξέρω τι ήθελε, γιατί λίγο πολύ ανοιγόταν σ' όλους έτσι, οπότε δεν ήμουν και ο μοναδικός που της έκανα το κλικ (αν της έκανα)... Η άλλη μου την είχε πέσει σε μια στάση, από μόνη της και στην ψύχρα! Και γνωριστήκαμε για καμιά ώρα μιας και είχαμε κοινό ταξίδι ως ένα σημείο. Αλλά χάθηκε μετά, δεν την ξαναείδα μιας και ούτε τηλ ούτε ηλεκτρονικά συνέχισε την επικοινωνία. Και δε κατάλαβα το λόγο, όμως μάλλον ήταν αλλού, γιατί κάτι μου είχε πετάξει για έναν πρώην της που τον σκεφτόταν. Όμως θέλω να σταθώ στο ότι της είχα κάνει πολλή εντύπωση (όπως έλεγε τουλάχιστον) και ότι της άρεσα πολύ γι αυτό και μου μίλησε στο άκυρο. ---> Το πιστεύετε;; Εγώ ΟΧΙ. Δε μπορώ να πιστέψω πως μια τόσο όμορφη κοπέλα που θα μπορούσε να είχε σχεδόν τον οποιονδήποτε, γύρισε να κοιτάξει εμένα... Οκ μπορεί να της άρεσα κάπως, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω επιβεβαίωση ήθελε και να περάσει λίγο την ώρα της στη διαδρομή. Αλλιώς δε θα χανόταν μετά. Όμως στέκομαι στο ότι "δεν πιστεύω πως της έκανα το κλικ και πιστεύω δεν κάνω σε καμιά το κλικ, ειδικά σε ωραίες κοπέλες. Με αποτέλεσμα κι όταν συμβαίνει, καταβάθος να μην το πιστεύω και να ξέρω πως είναι ψεύτικο... Άμα ήμουν τόσο ερωτεύσιμος τώρα θα είχα κι εγώ μια σχέση με μια κοπέλα... Ποτέ δεν είχα σχέση και ούτε πρόκειται να συμβεί, δεν το πιστεύω, δεν πιστεύω σε μένα, μάλλον μου αξίζει η μοναξιά και μόνο... :(

Banned
    Επειδή είπες κάτι για όταν κάποια τη διεκδικούν πολλοί, άκου μια συμβουλή που μου έδωσε ένας φίλος. Η γυναίκα είναι σαν το πάρκινγκ. Όποιος προλάβει. Μην το βλέπεις σαν "οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμένα". Μπορεί αντικειμενικά (?) να είναι . Αν όμως προλάβεις, τότε εσύ είσαι ο υποκειμενικά (?) καλύτερος. Και δυστυχώς όταν μια γυναίκα δεν σε ερωτευτεί για την είκόνα σου (το κλασσικό και αγαπημένο παράδειγμα του μπάρμαν που περιλούζω με γαστρικά υγρά συχνά πυκνά) ή γιατί είσαι πραγματικά ωραίος, τότε ο μόνος τρόπος να σου ανοίξει την καρδιά είναι να σου ανοίξει τα πόδια (πλήρης κυνισμός, πέστε να με φάτε). Αυτό λοιπόν είναι ο στόχος και εκεί, κατ εμέ, πρέπει να αναζητήσεις τη λύση, δυστυχώς. Τότε θα μπορέσει να εκτιμήσει και το χιούμορ σου και τον χαρακτήρα σου και όλα τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία που πλαισιώνουν τη ΓΑΜ*ΜΕΝΗ την εμφάνιση. Και όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος, αν οι γυναίκες εκτιμούσαν το χιούμορ, στα στριπτιτζάδικα θα χόρευε ο Γούντυ Άλλεν.

Υπάρχει και άλλη λύση βέβαια, να αναζητήσεις αυτές που έχουν πληγωθεί τόσο πολύ από τον εκάστοτε μπάρμαν (καταλαβαίνετε ότι δεν αναφέρομαι στον μπάρμαν ως επάγγελμα, αλλά ως ιδιότητα, έτσι; ) που πλέον κάνουν υποχωρήσεις (ω ναι, μια υποχώρηση είμαστε κατά βάθος. Τα χαμηλωμένα στάνταρ κάποιας που έχει πληγωθεί επαρκώς) ή τις άλλες που είναι ώρα τους να παντρευτούν. Εκεί να δεις απήχηση που θα έχεις φίλε. Λοιπόν, επικεντρώσου στην 1η παράγραφο. Τα άλλα ήταν προσωπικό ξέσπασμα ένεκα της ημέρας.

Εμενα μου θυμιζει καπως την ιστορια του νεαρου λυκου αυτο το θεμα

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BA%CE%BF%CF%82

Επειδή είπες κάτι για όταν κάποια τη διεκδικούν πολλοί, άκου μια συμβουλή που μου έδωσε ένας φίλος. Η γυναίκα είναι σαν το πάρκινγκ. Όποιος προλάβει. Μην το βλέπεις σαν "οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμένα". Μπορεί αντικειμενικά (?) να είναι . Αν όμως προλάβεις, τότε εσύ είσαι ο υποκειμενικά (?) καλύτερος. Και δυστυχώς όταν μια γυναίκα δεν σε ερωτευτεί για την είκόνα σου (το κλασσικό και αγαπημένο παράδειγμα του μπάρμαν που περιλούζω με γαστρικά υγρά συχνά πυκνά) ή γιατί είσαι πραγματικά ωραίος, τότε ο μόνος τρόπος να σου ανοίξει την καρδιά είναι να σου ανοίξει τα πόδια (πλήρης κυνισμός, πέστε να με φάτε). Αυτό λοιπόν είναι ο στόχος και εκεί, κατ εμέ, πρέπει να αναζητήσεις τη λύση, δυστυχώς. Τότε θα μπορέσει να εκτιμήσει και το χιούμορ σου και τον χαρακτήρα σου και όλα τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία που πλαισιώνουν τη ΓΑΜ*ΜΕΝΗ την εμφάνιση. Και όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος, αν οι γυναίκες εκτιμούσαν το χιούμορ, στα στριπτιτζάδικα θα χόρευε ο Γούντυ Άλλεν.
    Να ειμαστε ρεαλιστες,στα 24 του,χωρις να χει σχεση ποτε,δεν θα χει τυχη με γυναικες τετοιου ειδους,ακομα και αν παει μονο με σκοπο να πηδηξει (που δεν αξιζουν και για τιποτα παραπανω οι συγκεκριμενες)

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εμενα μου θυμιζει καπως την ιστορια του νεαρου λυκου αυτο το θεμα
    Μόλις το διάβασα. Και εμένα... Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο άτομο. Αλλιώς, εμμονή!

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Να ειμαστε ρεαλιστες,στα 24 του,χωρις να χει σχεση ποτε,δεν θα χει τυχη με γυναικες τετοιου ειδους,ακομα και αν παει μονο με σκοπο να πηδηξει (που δεν αξιζουν και για τιποτα παραπανω οι συγκεκριμενες)
    Θα διαφωνήσω. Ίσως να μην έχει τύχη με όλες, αλλά σίγουρα θα έχει με κάποιες.

Θα διαφωνήσω. Ίσως να μην έχει τύχη με όλες, αλλά σίγουρα θα έχει με κάποιες.
    Θελει πολυυυ θεατρο (που θα ξενερωσει η αλλη στο μπαμ αν το καταλαβει).Στην τελικη δεν αξιζει να μπει σε ολο αυτον τον κοπο για ενα διποδο μουνι.Και να τον εκτιμησει ποια στο κατω κατω,η miss ωραιος κωλος?Σιγα την προσωπικοτητα.
    Καλυτερα να βρει μια κοντα στα νερα του,αυτο ειχα πει και στον γουλφ.

Junior Member
    Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά...

@the only peace I can find δηλαδή εννοείς ότι καλύτερα να την πέφτω με πρωταρχικό σκοπό το σεξ; Δε μου βγαίνει αυτό, σχέση ψάχνω... Κι ας μην με ερωτευτεί καμιά. Αν περιμένω να με ερωτευτεί διά του κρεβατιού, σώθηκα... Οσον αφορα το "παρκινγκ" δε ξέρω κατα πόσο ισχύει, απλώς αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι σχεδόν όλοι και όλες βιάζονται να κάνουν σχέσεις. Πριν χωρίσουν καλά καλά, αμέσως έχουν βρει άλλο ταίρι. Ουσιαστικά για το σεξ και όπου πάει... Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό εμένα όμως.

@Αλαφροίσκιωτος: αυτό νομίζω κι εγώ, ότι είναι προτιμότερο να βρω κάποια στα "νερά" μου. Αλλά δυστυχώς ανταπόκριση ερωτικά δεν λαμβάνω εύκολα, οπότε δε ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ κάτι... Πολύπλοκη η αγάπη βρε παιδιά... Τάχα λένε οι κοπέλες δεν νοιάζονται τόσο για την εμφάνιση... Και γιατί εμένα μόνο με συμπαθούνε πάντα, αλλά δε με βλέπουν ερωτικά;

ΥΓ. 1η φορά γράφω σε αυτό το φόρουμ. Καταρχήν το μέλος που αναφέρετε απ' ότι είδα γράφει άλλα... Όπως πχ "Ειμαι μονος μου κανα 4μηνο τωρα .". Εγώ ποτέ δεν είχα ουσιαστική σχέση. Χαίρομαι από τη μια που βλέπω πάντως πως δεν είμαι ο μόνος με παραπλήσιους προβληματισμούς, όμως φυσικά είναι άσχημο να υπάρχουμε τόσοι εδώ μέσα μόνοι και μες στη στεναχώρια μας...

Senior Member
    Θα μιλήσω με την οπτική μιας γυναίκας περί γούστων. Φυσικά και μετράει η εμφάνιση (αν δε σου αρέσει κάποιος/α δεν τον/ην πλησιάζεις ούτε δίνεις την ευκαιρία να δεις μήπως προκύψει κάτι παραπάνω) αλλά τα γούστα είναι υποκειμενικά στον καθένα (μιλάει η miss περίεργα γούστα που όλοι με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και ύφος συμπόνοιας για τα γούστα μου στην εμφάνιση των αντρών :Ρ). Από κει και πέρα, ακόμα και να μου αρέσει κάποιος εμφανισιακά, αυτό δεν πάει να πει αυτόματα ότι θα μου βγάλει κάτι ερωτικό για να προχωρήσω. Χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα γι' αυτό. Και έχει να κάνει με το χιούμορ (όπου χιούμορ δεν εννοώ να μου αραδιάζει ανέκδοτα και virals που κυκλοφορούν σε facebook και twitter, αλλά να με κάνει να γελάω με κάτι που θα πει, το ύφος που θα το πει, να αποκτούμε "inside jokes" και φυσικά να ανταποκρίνεται κι αυτός στο δικό μου χιούμορ), να έχουμε χημεία μεταξύ μας και να επικοινωνούμε αβίαστα, όχι να του λέω κάτι και να με κοιτάει σαν χάνος ή να χρειάζεται να το αναλύσω 15000 φορές, η ευφράδεια λόγου, καθώς και να μου αποπνέει εμπιστοσύνη, "ζεστασιά" και οικειότητα. Και φυσικά να με διεκδικήσει. Διαφορετικά θα το εκλάβω ως ότι δεν ενδιαφέρεται για μένα ιδιαίτερα, παρά ήμουν μια από τις πολλές που βρέθηκε στο διάβα του εκείνη τη μέρα και είπε να απλώσει τα πλοκάμια του, μήπως και π@δήξει ή μήπως και βγει από τη μοναξιά του.

Θα συμφωνήσω το ότι το να βγάζεις παραίτηση και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου είναι εχμ.. απωθητικό. Για το λόγο που ανέφερα παραπάνω.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια γυναικεία οπτική, αλλά είναι δική μου οπτική. Σίγουρα θα τη συμμερίζονται κάποιες κοπέλες, άλλες μπορεί να θέλουν άλλα πράγματα. Να "ακούς" και να ψάχνεις τι θέλει η κοπέλα που έχεις απέναντί σου και σε ενδιαφέρει και να βλέπεις αν σου ταιριάζει κι εσένα και συμβαδίζουν τα θέλω σας.

Banned
    η εμφανιση μπορει να μετραει αλλα μετα δε παει παραπερα ομως το πραγμα.
    πχ ειχα ενα φιλο που ολο μου ελεγε ολοι μου λενε οτι ειμαι καλο παιδι κ ομορφος κ τον εβλεπα συνεχεια με χιλια φωτομοντελα διπλα του ενω αυτος δε γυριζε να κοιταξει ουτε μια αφου ηταν στο κοσμο του συνεχεια κ στο τελος αφησε μια μακρυα γενιαδα κ ηταν ετοιμος για το πατριαρχειο ιεροσολυμων.
    μετα απο αυτο πεοστηκα απολυτα για το ποσο λαθος εκανα οταν νομιζα οτι η εμφανιση ειναι η λυση σε ολα τα αδιεξοδα.
    αν θες να κερδισεις καπια θα τη κερδισεις με το μυαλο σου κ οχι με την εμφανιση σου χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εισαι εμφανισιακα σα το φρανκεσταιν απλα δε θα πονταρεις σε αυτο αλλιως το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι κ παει μονο για σεξ κ οσο κρατησει.

Quote Originally Posted by skeptikos View Post
    @Αλαφροίσκιωτος: αυτό νομίζω κι εγώ, ότι είναι προτιμότερο να βρω κάποια στα "νερά" μου. Αλλά δυστυχώς ανταπόκριση ερωτικά δεν λαμβάνω εύκολα, οπότε δε ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ κάτι... Πολύπλοκη η αγάπη βρε παιδιά... Τάχα λένε οι κοπέλες δεν νοιάζονται τόσο για την εμφάνιση... Και γιατί εμένα μόνο με συμπαθούνε πάντα, αλλά δε με βλέπουν ερωτικά;
    Μετραει η εμφανιση αλλα και θελουν να ανταποκρινεσαι (σα χαρακτηρας) και σε μια εικονα alpha male οπως την εχουν στο μυαλο τους συνηθως.

Banned
    Τον στόχο τον ξέρεις εσύ. Το πως θα φτάσεις εκεί είναι άλλη ιστορία και δεν προδικάζει τον τελικό στόχο. Εγώ όπου προέβαλα το συναίσθημα δεν είδα προκοπή. Αντιθέτως, όταν δεν άφησα την (πρώτη κιόλας) ευκαιρία, για να μη σου πω την επεδίωξα κιόλας, χαμένος δεν βγήκα. Ούτε εμένα με γεμίζει το σεξ για σεξ. Με αηδιάζει για την ακρίβεια, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Όμως δούλεψε, για εμένα τουλάχιστον. Αν προχωρήσετε σεξουαλικά θα έχεις και την ευκαιρία σου για παραπάνω. Κόστος αποχώρησης λέγεται και συνήθως έχει εφαρμογή.

Banned
    Κάτι ακόμα, μιας και αναφερόσουν σε likes. Μου έστειλαν σε print screen στο facebook τη φωτογραφία μιας κοινής γνωστής. 300+ likes. Ε, ούτε για 30 δεν είναι! Από τους 300 πόσοι είναι άντρες, και πόσοι το εννοούν και πόσοι της τραβάνε την προσοχή και πόσοι το τολμάνε. Ο τολμών νικά (ή χάνει :p )

Junior Member
    Γειά σας και πάλι και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Είχα μια ίωση αυτές τις μέρες γι αυτο και δεν είχα το κουράγιο να κατσω σε pc. Θα απαντήσω σε αυτά που στείλατε με τη σειρά:

@Mriya -> νομίζω το πιασες ακριβως το νόημα! Αυτό πρέπει να συμβαίνει... Πιστεύω ότι αρέσω σε κάποιες κοπέλες ενδεχομένως και πολύ όμως δε βγάζω το ερωτικό στοιχείο. Ή και αν το βγάλω σε κάποιες, πχ με χιούμορ, ζεστασια κλπ όπως πολύ σωστά λες, παραιτούμαι εύκολα και δεν διεκδικώ όταν νιώθω πως δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί υπάρχουν πολλοί "διεκδικητές" που φλερτάρουν. Πάντως με προβλημάτισες με το "Διαφορετικά θα το εκλάβω ως ότι δεν ενδιαφέρεται για μένα ιδιαίτερα, παρά ήμουν μια από τις πολλές που βρέθηκε στο διάβα του εκείνη τη μέρα και είπε να απλώσει τα πλοκάμια του, μήπως και π@δήξει ή μήπως και βγει από τη μοναξιά του". Ελπίζω να μην πίστεψαν κάτι τέτοιο όσες κοπέλες ήθελα και παραιτήθηκα στην πορεία...

@αλεξανδρος_77 & Αλαφροίσκιωτος -> έχετε δίκιο... Από μόνη της η εμφάνιση δε μπορεί να στεριώσει σχέση σοβαρή. Μόνο για πολύ μικρό διάστημα ενδεχομένως.

@the only peace I can find -> το ξέρω ότι αυτό που λες συχνά δουλεύει... Και φίλοι μου το λένε και το βλέπω. Απλώς δε μπορώ να φλερτάρω έτσι χαλαρά αν δεν με τραβήξει κάτι συναισθηματικά. Κι άσε που δε θέλω σεξ από το 1ο-2ο ραντεβού. Μη γελάσεις, αλλά θα θεωρήσω πολύ εύκολη την άλλη (γιατί σιγά μην με ερωτεύτηκε και τόσο εύκολα που δεν άντεχε χωρίς σεξ) και θα ξενερώσω που βάσει λογικής θα έχει κάνει το ίδιο και με πόσους άλλους προηγουμένως... Σιγα μη νιώσει στην πορεία τίποτα για μένα... Εκτός αν νιώθει και με όλους... Σιγά την "κατάκτηση"... Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα...
    Όσο για τα likes, ναι ισχύει αυτό που λες!!! Πολύ σωστή η παρατήρηση! Πάντως αν σου έστελναν σε printscreen και τον φάκελο inbox της κοπέλας, θα έβλεπες ότι πολλοί στέλνουν μηνύματα και συχνά ακόμα και να μην εκδηλώνεται η άλλη, συνεχίζουν και στέλνουν... Άσε που συχνά καταντάνε πολύ λιγούρια. Με νευριάζουν κάτι τέτοιοι... Όπως με νευριάζει φυσικά και που ανεβάζουν κάποιες κάτι φώτο προκλητικές και κατά τα άλλα το παίζουν κοπέλες της σχέσης ή θίγονται από κάποια σχόλια ανδρών (που οκ ξεφεύγουν, αλλά κι εσύ τι ανεβάζεις τέτοιες φώτο; τα θέλει ο κώλος σου...).

Με αφορμή αυτά, σκέφτηκα να ανοίξω νέο ειδικο θέμα, αλλά τελικά θα ρωτήσω εδώ:
    Γενικά ζηλεύω πολύ με αυτό το facebook ρε παιδιά όταν μου αρέσει μια κοπέλα και μου έχει κάνει το κλικ και την θέλω. Και θέλω να ρωτήσω, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ?? Πχ αν θέλω κάποια (την οποια φυσικα την έχω γνωρίσει από κοντά και νιωθω συναισθηματικα πράγματα γι αυτην) και βλέπω πόσα λάικ και ειδικά σχόλια τύπου φλερτ στις φωτογραφίες της, αφιερώσεις στον τοίχο της κλπ, με πιάνει μια μανία να ψάχνω τα προφιλ των άλλων, να δω φωτογραφίες, αν τους έχει κάνει λάικ η κοπέλα σε φωτο τους και γενικά να αντλήσω πληροφορίες... Οκ όλοι λίγο πολυ το κάνουν σε ανάλογες περιπτωσεις, απλώς εγώ ζηλεύω πολύ!!! Και αυτό επηρεάζει και τις πράξεις μου, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εν τέλει παραιτούμαι σκεπτόμενος ότι δεν έχω τύχη...

Quote Originally Posted by skeptikos View Post
    Κι άσε που δε θέλω σεξ από το 1ο-2ο ραντεβού. Μη γελάσεις, αλλά θα θεωρήσω πολύ εύκολη την άλλη (γιατί σιγά μην με ερωτεύτηκε και τόσο εύκολα που δεν άντεχε χωρίς σεξ)
    Μα το σεξ δε γινεται απο ερωτα.Και ο ερωτας γενικα δεν ειναι κατι τοσο βαθυ,και σε διαστημα ημερων αναπτυσσεται.
    Τωρα,αν μιλας για αγαπη,με τη λογικη σου,θα πρεπε να βγαινεις με μια πολλους μηνες μεχρι να της κατσεις.
    Γενικα μην το σκεφτεσαι τοσο ρομαντικα και με τοσους κανονες,απλως ζησε.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast