σωπα καλε, που κουραζεται ο 30χρονος. μαλλον θα σε βαριεται..:p
Printable View
Kαλα όντως παιζει να με βαριέται γιατί είμαι και ψιλοασχετη απ'αυτα
Στα 30 κουράζεται..; Θα συμφωνήσω με την Remedy.Να μου έλεγες οτι ο καθηγητής έχει μειωμένη στύση σε σχέση με κανέναν 18αρη που ήσουν πριν να το καταλάβω,να μου πεις λόγω πάχους κουράζεται να το δεχτώ αλλα λόγω ηλικίας να κουράζεται...Ισα ίσα που χωρίς να κουράζεται έπρεπε λόγω εμπειρίας να πίνεις νερό στο όνομα του.Μάλλον και αυτός ξενερωμένος πρέπει να είναι,δεν είναι ανάγκη να σου φέρεται καλά επειδή είναι καψούρης.Κάποιοι άνθρωποι τα έχουν βρεί με τον εαυτό τους και δίνουν οτι καλύτερο και στους υπολοιπους.
http://i60.tinypic.com/2dua3bm.jpg
Αλέξανδρος_77 τι έπαθες αγορίνα μου;Ποιο είναι το πρόβλημα αυτήν την φορά;
Απλα μετα την 3η-4η φορά δεν του πολυκανει κουκου..οποτε μάλλον με βαριέται όπως ειπατε
ενω με τον προηγουμενο το κανατε πανω απο 6 φορες τη φορα... αλλη τρολαρα μας βρηκε...
και τα λαγουδακια πηδανε πολλες φορες, ενα δευτερολεπτο την φορα.
το σεξ το αξιολογεις με την ικανοποιηση που σου δινει (και στον αλλον ομως) και με την διαρκεια που σε ικανοποιει, οχι με τις φορες...
Παιδια δεν τρολαρω..αληθεια θα προτιμουσα να γινεται περισσοτερες φορες..δεν ειναι κατι που με ενοχλει απλα μου κανε εντυπωση..
δεν το κανουμε απανωτα, περιμενουμε αρκετη ωρα..Τελοσπαντων, δεν ειναι αυτο το προβλημα μου..απλα δε νιωθω τοσο καλα
Σας ευχαριστω ολους παντως για τις απαντησεις και το χρονο σας!!:)
Κοπελα μου δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο σεξ. Βασικα στον ιδιο το χεις πει οτι νιωθεις ετσι περιεργα? τι σου λεει ο ιδιος?
Στον ιδιο ειχα πει στις αρχες οτι νιωθω οτι με ψιλοδουλευει, οτι δεν εννοει οσα λεει κτλ κ μου ειχε φερει σαν παραδειγμα ολα οσα κανει για μενα λεγοντας οτι αν ηταν τοσο στημενος δε θα νοιαζοταν να μου δειξει το ενδιαφερον του, να με κανει να περασω κ να νιωσω ομορφα κ τετοια..
Εγω πιστευω πως απλα ειμαι ανικατοποιητη και πρεπει να ξεκολλησω λιγο και να δω οτι ολα οσα εχω ειναι υπεραρκετα και να μη τρωγομαι
Ισως και να εκανες ενα συντομο διαλειμα, να δεις πως θα νιωθεις. Βοηθαει αυτο στις σχεσεις.
Του το προτεινα και αυτο..και στεναχωρηθηκε πολυ (τουλαχιστον ετσι εδειξε) κ δε μου πηγαινε η καρδια να το συνεχισω και τα βρηκαμε την επομενη μερα..
Ναι καταλαβα. Βασικα βρισκοσαστε καθε μερα?
Βρισκομαστε καθε σαββατο σιγουρια και 1-2 φορες σπαστα μεσα στη βδομαδα