Σχεση με τον καθηγητη μου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Να πω κ γωνία την παπαρια μου το 21 με το 33 δεν κολάρο το 31 με το 43 κολάρο σχετικά δε ξέρω αν με εμπρός
    αχαχαχαχαχαχααχ
    με γεια το νεο κινητο, -ελη!
    προσεχε τις πονηρες λειτουργιες. μην μας γραφεις κι εσυ απο την καλλιθεα τι ωραια που περνας στα ξενοδοχεια του λονδινου, σαν την κακομοιρα την αστερω:rolleyes:

Junior Member
    Παιδια, δεν ανεφερα τις φιλες μου για να δειξω οτι εφοσον αρεσει σε αυτες θα πρεπει να αρεσει και σε μενα..τις εφερα σαν παραδειγμα για να πω οτι πανω κατω οι περισσοτερες ψαχνουμε ενα τετοιο τυπο κι εγω που τον βρηκα παλι δεν ειμαι ικανοποιημενη.
    Ερωτα δε νιωθω. Περναω ωραια, γελαω, χαιρομαι που τον βλεπω αλλα ερωτας δεν υπαρχει..
    Επισης, Remedy, που ρωτας αν ειναι η πρωτη μου ολοκληρωμενη σχεση..οχι, δεν ειναι! Αποψεις και επιθυμιες εχω..κ αν με ρωτησουν πχ πως θα ηταν ο ιδανικος αντρας κτλ τη συμπεριφορα τυ θα περιεγραφα αλλα κατι δε μ'αρεσει..δεν ξερω, αυτο ειναι που πασχιζω να καταλαβω κ δεν τα καταφερνω! Ειναι ολα ωραια και καλα και τρωγομαι με τα ρουχα μου..κακο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anast800 View Post
    Παιδια, δεν ανεφερα τις φιλες μου για να δειξω οτι εφοσον αρεσει σε αυτες θα πρεπει να αρεσει και σε μενα..τις εφερα σαν παραδειγμα για να πω οτι πανω κατω οι περισσοτερες ψαχνουμε ενα τετοιο τυπο κι εγω που τον βρηκα παλι δεν ειμαι ικανοποιημενη.
    Ερωτα δε νιωθω. Περναω ωραια, γελαω, χαιρομαι που τον βλεπω αλλα ερωτας δεν υπαρχει..
    Επισης, Remedy, που ρωτας αν ειναι η πρωτη μου ολοκληρωμενη σχεση..οχι, δεν ειναι! Αποψεις και επιθυμιες εχω..κ αν με ρωτησουν πχ πως θα ηταν ο ιδανικος αντρας κτλ τη συμπεριφορα τυ θα περιεγραφα αλλα κατι δε μ'αρεσει..δεν ξερω, αυτο ειναι που πασχιζω να καταλαβω κ δεν τα καταφερνω! Ειναι ολα ωραια και καλα και τρωγομαι με τα ρουχα μου..κακο!!
    καλα, μην πασχιζεις αλλο, ειναι απλο.
    το οτι δεν εισαι ερωτευμενη σου φταιει... δεν χρειαζεται μεγαλη σοφια..
    δεν ερωτευεσαι κατα παραγγελια, επειδη ειναι οκ τα "αντικειμενικα" στοιχεια.. αν δεν, ΔΕΝ!! που να χτυπιεται ο αλλος σαν οχταπους...:rolleyes:
    μα καλα, 20 χρονων κοπελα, τι κανεις σε μια σχεση που δεν εισαι ερωτευμενη? μη χειροτερα..

Junior Member
    Δεν ξερω..λεω μηπως ερ9ει με τον καιρο ο ερωτας..
    Βασικα ο ερωτας ερχεται κατευθειαν?

Senior Member
    Δεν ξερω..λεω μηπως ερ9ει με τον καιρο ο ερωτας..
    Βασικα ο ερωτας ερχεται κατευθειαν?
    αν οχι κατευθειαν μολις τον δεις τον αλλον, σιγουρα κατευθειαν μολις αποκτησεις τριβη/οικειοτητα και επαφες. εσυ μιλας για σχεση. γι αυτο δεν εχω καμια αμφιβολια. (η δεν ερχεται).

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    Δεν φέρεσαι καλά...όλοι οι άντρες είναι γουρούνια.
    ειδοποιησε μας τουλαχιστον να παρουμε τα μετρα μας πριν απαντησεις.. αν εσυ τραβας καπιο δικο σου ζορι με αυτα που λες εμας δε μας αφορα. πρεπει να το λυσεις με τον εαυτο σου.

Senior Member
    Αυτά είναι τα πρέπει της κοινωνίας τα θέλω σου θα τα καταλάβεις στα τριάντα σου όπου και αρχίζει η πραγματική ενήλικη ζωή Ρέμ μετέφρασε σε παρακαλώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θεματοθετρια μαλλον εφυγε αυτο το μυστηριο που υπηρχε πριν τα φτιαξετε, που γινοταν στα κρυφα κλπ και προσεδιδε ενα παθος παραπανω. Και σε κοβω για ανασφαλη, μαλλον φοβασαι οτι ειναι μεγαλυτερος, ισως να σκεφτεσαι μηπως το κανει και με αλλες φοιτητριες γι αυτο σου φαινονται ολα υποπτα και καπως. Ποσο συχνα βρισκοσαστε? Πατε βολτες? σπιτι του πας?

Junior Member
    Ειμαι πολυ ανασφαλης και συνεχως σκεφτομαι οτι μπορει να παιζει κ με αλλες..οχι μονο με φοιτητριες αλλα κ εκτος σχολης...παρ'ολο που δε μου εχει δωσει δικαιωμα ουτε εχω δει κατι περιεργο...βρισκομαστε περιπου 3 φορες τη βδομαδα..Παω σπιτι του συχνα..παμε και για φαγητο και σινεμα κτλ..δεν ειμαστε κλεισμενοι μεσα..
    Ειμαστε λιγο προσεκτικοι βεβαια αλλα κι αν μας δουν δε θα τρελαθουμε κιολας..μονο στη σχολη ειμαστε εντελως τυπικοι

Senior Member
    Ενταξει καλα το πας απλα πιστευω οτι αυτο το ''παρανομο'' που υπηρχε πριν εδινε αλλη ωθηση στη φαντασια και τωρα που εγινε πραγματικοτητα ισως χανει ενα μερος απ το παθος του. Θα τον εχεις παλι στο μελλον σε καποιο μαθημα?

Junior Member
    Κερασακι, ναι..απο βδομαδα ξεκιναει το επομενο 6μηνο και θα τον εχω σιγουρα σε ενα μαθημα αλλα παιζει να μας παρει και σε δευτερο

Senior Member
    Kοιταξε απ οτι βλεπω επεσε κι αυτος με τα μουτρα πανω σου κ ισως να τον εχεις για δεδομενο. Τον τρελανες μου φαινεται τον ανθρωπο!:p

Μηπως σου αρεσουν τα πιπινια τελικα και οχι οι μεγαλυτεροι?
    Θες να τρυγησεις τους χυμους ενος καβλωμενου 13χρονου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτά είναι τα πρέπει της κοινωνίας τα θέλω σου θα τα καταλάβεις στα τριάντα σου όπου και αρχίζει η πραγματική ενήλικη ζωή Ρέμ μετέφρασε σε παρακαλώ
    μια χαρα τα λες -ελή. τι να μεταφρασω?

Junior Member
    Εντάξει, η αλήθεια είναι στο θέμα του σεξ κουράζεται σχετικα πιο εύκολα απο τον προηγούμενο που είχα, λόγω ηλικιας φαντάζομαι, και στην αρχή κάπως μου φάνηκε αλλά τώρα το ξεπερασα..
    Όχι κ με 13χρονο ρε συ αλαφροισκιωτε :p

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast