Aυτο Kozchr , μπορω να το επιβεβαιωσω περιτρανως απο την πειρα μου στη ζωη . Τα πανω κατω , κατω πανω , πανω κατω κ.ο.κ.
Printable View
Παντως πρεπει να ομολογησω οτι οποιος πασχει απο καταθλιψη , και δεν εχει σκεφτει ( περιστασιακα ) οτι θα ηταν καλυτερα να πεθαινε , θα πω ψεμματα ( συμπεριλαμβανομενου εμου ) . Ειναι μαρτυριο . Το θεμα ειναι οι αντοχες σου .
Αγγελε για σένα μπορεί να είναι εύκολο.Για κάποιους άλλους όμως είναι σαν πυρηνική φυσική στη καλύτερη
άκυρο μήνυμα
Koίτα σε ότι αφορά εμένα ως προσωπικότητα, για τα διάφορα προβλήματά μου προσπαθώ να αδιαφορώ και να τα παίρνω όσο γίνεται στην πλάκα.Η άγνοια είναι ευτυχία..Να φανταστείς πάνω στο εικοσάλεπτο που είχα πάει την τελευταία (και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη) φορά σε μια ψυχολόγο ,αφού είχα πει τι με απασχολεί και προσπαθούσε να με ψυχολογήσει,με είχε πιάσει αμήχανο γέλιο σε σημείο που απορούσα που την βρίσκω τόση δύναμη να γελάω ενώ μέσα μου πονάω ψυχικά.Ωρες-ώρες έχω τέτοιο χαμόγελο που απορώ αν παίρνω τίποτε και δεν το ξέρω..
Το μότο της ζωής του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει,πρέπει να είναι αισιοδοξία,πίστη, ελπίδα, αγάπη και κάτι καλό θα συμβεί.Και λίγη προσπάθεια χρειάζεται και διορατικότητα ώστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται (γιατί σε όλους θεωρώ ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία) να τις αξιοποιεί.Αλλωστε πιστεύω ότι το ρητό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" ισχύει απόλυτα
Εμενα kozchr , μου φαινεσαι πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα , με το χιουμορ σου , πολυ καλο που δεν αιρνεις τα πραματα στα σοβαρα , ειναι να παρεις μπρος , αμα παρεις , ποιος σε πιανει !!!
εχω μια σοβαρη ενσταση.
αν καποιος θελει να την κανει, δικαιωμα του, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ.
αν το θελει επειδη ασθενει, δικαιωμα του ειναι να γινει καλα και να σκεφτει μετα τι θελει και τι δεν θελει.
η περιπτωση ευθανασιας, αφορα ασθενειες που δεν θεραπευονται και παραλληλα ταλαιπωρουν με φριχτη ποιοτητα ζωης τον ασθενη.
καποιος σε καταθλιψη μπορει να θελει να πεθανει, αλλα αν γινει καλα να περασει ζωη χαρισαμενη που δεν θα ζουσε αν ειχε αυτοκτονησει και ουτε ειναι σε θεση να το σκεφτει τον καιρο της μαυριλας.
η καταθλιψη, θεραπευεται.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, λοιπον.
Aγαπητη goth , αν θελει καποιος να την κανει , δεν θαμαι εγω που θα τον εμποδισω , θα του μερικα λογακια , και απο κει και περα , ας κανει οτι θελει . Και αμα θελει πραματι να την κανει , δεν θα το κανει βουκινο , ουτε εδω μεσα , ουτε πουθενα . Σκυλο που γαυγιζει , μην τον φοβασαι . Ο κολλητος μου προ 25 ετων , την εκανε , και δεν καταλαβα ποτε το γιατι . Υπαρχουν πολλοι αυτοκτονικοι-γιαλαντζι .
--------------------------------------------------------------------------------------------------