αυτοκτονια ? νο θενκς - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    .Η ζωή είναι έτσι δομημένη που φέρνει ανατροπές από εκεί που δεν το περιμένουμε
    .

Aυτο Kozchr , μπορω να το επιβεβαιωσω περιτρανως απο την πειρα μου στη ζωη . Τα πανω κατω , κατω πανω , πανω κατω κ.ο.κ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    αφηστε τις αύτοκτονίες
    Και ασχοληθητε με το αλλο φυλο , θα γινετε περδικι !!

Senior Member
    Παντως πρεπει να ομολογησω οτι οποιος πασχει απο καταθλιψη , και δεν εχει σκεφτει ( περιστασιακα ) οτι θα ηταν καλυτερα να πεθαινε , θα πω ψεμματα ( συμπεριλαμβανομενου εμου ) . Ειναι μαρτυριο . Το θεμα ειναι οι αντοχες σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και ασχοληθητε με το αλλο φυλο , θα γινετε περδικι !!
    Και οταν το αλλο φυλο σας αποριψει, δε σας σωνει ουτε σεροτονινη ενδοφλεβιως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Και οταν το αλλο φυλο σας αποριψει, δε σας σωνει ουτε σεροτονινη ενδοφλεβιως.

Σεροτονινη ενδοφλεβιως , ε ? πλακα εχεις !! γι αυτο εχουμε παντα μια καβατζωμενη , μη σου πω δυο . Και τρεις καλυτερα . Απο γυναικες γεματος ο κοσμος !!!!

Αγγελε για σένα μπορεί να είναι εύκολο.Για κάποιους άλλους όμως είναι σαν πυρηνική φυσική στη καλύτερη

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Αγγελε για σένα μπορεί να είναι εύκολο.Για κάποιους άλλους όμως είναι σαν πυρηνική φυσική στη καλύτερη

Αγαπητε Kozchr , αυτο ειναι αληθεια . Πυρηνικη φυσικη , ε ? διατηρεις το χιουμορ σου παντως !!!. Μην νομιζεις ομως , κι εγω μονος ειμαι , αλλα εχω μια ανεση με τις γυναικες και ειμαι πολυ φιλικος , δεν χρειαζονται και πολλα πολλα .

άκυρο μήνυμα

Koίτα σε ότι αφορά εμένα ως προσωπικότητα, για τα διάφορα προβλήματά μου προσπαθώ να αδιαφορώ και να τα παίρνω όσο γίνεται στην πλάκα.Η άγνοια είναι ευτυχία..Να φανταστείς πάνω στο εικοσάλεπτο που είχα πάει την τελευταία (και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη) φορά σε μια ψυχολόγο ,αφού είχα πει τι με απασχολεί και προσπαθούσε να με ψυχολογήσει,με είχε πιάσει αμήχανο γέλιο σε σημείο που απορούσα που την βρίσκω τόση δύναμη να γελάω ενώ μέσα μου πονάω ψυχικά.Ωρες-ώρες έχω τέτοιο χαμόγελο που απορώ αν παίρνω τίποτε και δεν το ξέρω..
    Το μότο της ζωής του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει,πρέπει να είναι αισιοδοξία,πίστη, ελπίδα, αγάπη και κάτι καλό θα συμβεί.Και λίγη προσπάθεια χρειάζεται και διορατικότητα ώστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται (γιατί σε όλους θεωρώ ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία) να τις αξιοποιεί.Αλλωστε πιστεύω ότι το ρητό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" ισχύει απόλυτα

Senior Member
    Εμενα kozchr , μου φαινεσαι πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα , με το χιουμορ σου , πολυ καλο που δεν αιρνεις τα πραματα στα σοβαρα , ειναι να παρεις μπρος , αμα παρεις , ποιος σε πιανει !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αντε , βρειτε εναλλακτικες λυσεις . Δεν ειναι λυση αυτη .
    αν καποιος θελει να τη κανει κατα τη γνωμη μου δικαιωμα του. το γραφεις πολυ γενικα.
    αν ζητήσει βοήθεια όμως με οποιοδήποτε τροπο τοτε λογικα δε θελει ακομη να πεθανει.
    παντως κ γω δν ειμαι στη καλυτερη μου φαση. ειμαι κ δν ειμαι, προσπαθω πολυ παντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    αν καποιος θελει να τη κανει κατα τη γνωμη μου δικαιωμα του. το γραφεις πολυ γενικα.
    αν ζητήσει βοήθεια όμως με οποιοδήποτε τροπο τοτε λογικα δε θελει ακομη να πεθανει.
    παντως κ γω δν ειμαι στη καλυτερη μου φαση. ειμαι κ δν ειμαι, προσπαθω πολυ παντως.
    εχω μια σοβαρη ενσταση.
    αν καποιος θελει να την κανει, δικαιωμα του, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ.
    αν το θελει επειδη ασθενει, δικαιωμα του ειναι να γινει καλα και να σκεφτει μετα τι θελει και τι δεν θελει.
    η περιπτωση ευθανασιας, αφορα ασθενειες που δεν θεραπευονται και παραλληλα ταλαιπωρουν με φριχτη ποιοτητα ζωης τον ασθενη.

καποιος σε καταθλιψη μπορει να θελει να πεθανει, αλλα αν γινει καλα να περασει ζωη χαρισαμενη που δεν θα ζουσε αν ειχε αυτοκτονησει και ουτε ειναι σε θεση να το σκεφτει τον καιρο της μαυριλας.
    η καταθλιψη, θεραπευεται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, λοιπον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post

Aγαπητη goth , αν θελει καποιος να την κανει , δεν θαμαι εγω που θα τον εμποδισω , θα του μερικα λογακια , και απο κει και περα , ας κανει οτι θελει . Και αμα θελει πραματι να την κανει , δεν θα το κανει βουκινο , ουτε εδω μεσα , ουτε πουθενα . Σκυλο που γαυγιζει , μην τον φοβασαι . Ο κολλητος μου προ 25 ετων , την εκανε , και δεν καταλαβα ποτε το γιατι . Υπαρχουν πολλοι αυτοκτονικοι-γιαλαντζι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω μια σοβαρη ενσταση.
    αν καποιος θελει να την κανει, δικαιωμα του, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ.
    αν το θελει επειδη ασθενει, δικαιωμα του ειναι να γινει καλα και να σκεφτει μετα τι θελει και τι δεν θελει.
    η περιπτωση ευθανασιας, αφορα ασθενειες που δεν θεραπευονται και παραλληλα ταλαιπωρουν με φριχτη ποιοτητα ζωης τον ασθενη.

καποιος σε καταθλιψη μπορει να θελει να πεθανει, αλλα αν γινει καλα να περασει ζωη χαρισαμενη που δεν θα ζουσε αν ειχε αυτοκτονησει και ουτε ειναι σε θεση να το σκεφτει τον καιρο της μαυριλας.
    η καταθλιψη, θεραπευεται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, λοιπον.
    οκ νομιζω το εθεσες πολυ σωστα (ισως κ λιγο διπλωματικα :P)
    αν κ πιστευω οταν καποιος ειναι σε τετοια φαση (ακομη κι ας μη κανει αποπειρα) νομιζω δε μπορει να σκεφτει τοσο λογικα(?) , αισιοδοξα.

Senior Member
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast