τί πάει να πει θα εισαι υπεράνω? δεν θα χεις τσαλακωσει την εικονα σου μπροστά της?
Printable View
τί πάει να πει θα εισαι υπεράνω? δεν θα χεις τσαλακωσει την εικονα σου μπροστά της?
Σε ποιον αναφέρεσαι Σοφία ? Στον leo ή στον Αλεξανδρο ?
ρωταω πάνω στα οσα έγραψε ο Αλέξανδρος....
Το να μην θέλει κάποιος να τσαλακώσει την εικόνα του γενικά , δεν με βρίσκει και εμένα σύμφωνη !
Αλλα το να της εκφράσει ο Leo τον θυμό του, δεν νομίζω να τον βοηθήσει ........... ισα-ισα νομίζω οτι θα του δημιουργήσει τύψεις και θα δυσκολεψει την \'\'θεραπεία\'\' του .........
Υπεράνω σημαίνει ότι δεν θα έχεις τίποτα για να απολογηθείς. Θα έχεις παραμείνει κύριος στα μάτια της. Και κυριότερο στον εαυτό σου.
Το να της γράψει γράμματα, να τη \"ξεφτιλήσει\" σε φίλους και γνωστούς... τα βλέπει τώρα όλα υπό το πρίσμα του θυμού. Δεν λέω αν είναι δικαιολογημένος ή όχι. Αλλά είναι περαστικός κι όταν θα έχει περάσει δεν θα πρέπει να έχει κάνει κάτι που θα τον έχει κρατήσει πίσω. Αλλά από την άλλη αυτός ο θυμός πρέπει και κάπου να εκτονωθεί.
Το θέμα ειναι αν νιωθω οτι πρεπει να απολογηθω κάπου. Κ πρώτα πρώτα στον ιδιο μου τον εαυτο...
Το \"κύριος\" ειναι πολυ υποκειμενικο. Για καποιον \"κυριος\" ειναι ο ακαμπτος,αυτος που δεν σπαει,δεν παρακαλαει ποτέ...Για μενα δεν ειναι αυτος ο ορισμος...ειναι καθαρα υποκειμενικο όμως....
Γενικά την αγάπη ή τον έρωτα δεν τον \"παρακαλάμε\" ποτέ. Τον κατακτάμε.
Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Αλλά το θέμα τώρα είναι ο θυμός του leo και πως να φύγει χωρίς να το μετανοιώσει. Εκεί πάει το κύριος.
Είναι υποκειμενικό ........... και για εμένα ..........
Αλλα που θα βοηθήσει αν της εκφράσει τον θυμό του ? Με θυμό αποκλείεται να την φέρει πίσω, θα της δώσει και μια δικαίωση για την απόφαση της και ο ίδιος θα νιώθει άσχημα που είπε πράγματα που αργότερα μετάνιωσε και θα τον κράτήσει πίσω στην οποια πρόοδο του ...........
Πως το εννοείς το \"παρακαλάμε\"? Γιατί από κάτι τέτοιους εγωισμούς έχουν χωρίσει άνθρωποι που αγαπιόντουσαν κι έχουν καταστραφεί οι πιο όμορφες ιστορίες αγάπης.
Όσο για τον Leo, μάλλον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν είναι κακό να έχει κάποιες επαφές μαζί της για να πει αυτά που τον πνίγουν. Θα έπρεπε να του δώσει αυτή την ευκαιρία. Όσο για γράμματα σε φίλους και συγγενείς θα έλεγα ότι είναι παρατραβηγμένο και δεν τους αφορά κιόλας.
Αν ήθελε να παλέψει ακόμη για την κοπέλα , το να της μιλούσε για παράδειγμα, δεν το θεωρώ κακό !!! Απλά πάλι θα έπρεπε να κάνει \'\'πρόβες\'\' ωστε να πει αυτά που θέλει και να μην υπάρχει κατι το οποιο θα ήθελε να το είχε πει αλλιώς !
Με άλλα λόγια το να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας με νοημοσύνη είναι μεγάλη υπόθεση ...............
Το να μην παρακαλέσεις για κάτι αλλά να το πάρεις δεν είναι εγωισμός.
Έχεις ποτέ σκεφτεί να έρθει μετά από κάποια ραντεβού κάποιος και να σου πει \"συγνώμη κυρία μαγδαληνή, μήπως μπορείτε να μου επιτρέψετε να σας φιλήσω;\" Ή να σε πιάσει και να σε φιλήσει;
Αλλά και πάλι αυτό είναι next to the point.
Στη φάση που είναι τώρα ο leo κάθε επαφή θα είναι επιζήμια γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του. Και θα του βγει θυμός.
Κι έπειτα από αυτά που διάβασα δεν νομίζω ότι να έχει οποιαδήποτε επαφή τώρα θα είναι θετικό. Ακόμα και για να εκφράσει ήρεμα τα συναισθήματα του. Αν μπορούσε. Που δεν μπορεί. Η αδιαφορία, τουλάχιστον προς τα έξω είναι η καλύτερη προσέγγιση.
η αγαπη δεν κερδιζεται με παρακαλια, ουτε ο έρωτας....απαιτουν εκθεση ομως...τουλάχιστον για μενα. Και αυτο συνεπάγεται ρίσκο! Χωρίς αυτο δεν πας πουθενα,μα παραμονο στα στενα όρια του \"εγώ\" σου......
Τί θα πάθει αν της πει οτι θυμώνει με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε? Αν το νιωθει ας το κανει...Ολοι οι άλλοι,γονεις κ κουραφεξαλα δεν τους αφορα...
Nαι ειναι κατακτηση πετας και μια σημαια μετα και γραφεις +1 στο μπλοκακι σου
Quote:
Originally posted by alexandros3
Ή να σε πιάσει και να σε φιλήσει;
Αχ, που είναι αυτοί οι άντρες ????????
Οχι να με πιάσει ! Να με αρπάξει ! :P :D
Συμφωνώ με Sofia. Με το να μην πει αυτά που αισθάνεται δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Το πολύ πολύ όλος αυτός ο θυμός να γυρίσει μέσα του και να τον δηλητηριάσει. Το θέμα είναι με την κοπέλα που δεν του δίνει αυτή την ευκαιρία. Το να εκφραστεί θα τον βοηθήσει πολύ.Και το να συζητήσουν αρκετές φορές για να κλείσει η ιστορία τους. Ακόμη κι όταν τελειώνει μια ιστορία αγάπης, έχουν και οι δυο δικαίωμα να πάρουν το χρόνο τους για να την κλείσουν μέσα τους.