Καλά, mnimonio, αυτή η περίπτωση με την κοπέλα που μαχαίρωσε τα παιδιά δεν είναι καθόλου έτσι όπως την έβγαλαν τα κανάλια. Κι αυτό το ξέρω επειδή η νύφη μου είναι καθηγήτρια στη συγκεκριμένη σχολή. Η κοπέλα είναι βαριά περίπτωση ψύχωσης και είναι πολύ επικίνδυνη. Κανείς δεν της έκανε bulling. Εδώ και καιρό (από πέρσι) είχε παρουσιάσει δείγματα ακατανόητης συμπεριφοράς και απειλούσε τους καθηγητές της με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε διάφορους εκβιασμούς της σε σχέση με τις εξετάσεις και τους βαθμούς της ώστε να μην θυμώνει γιατί έβγαινε εκτός εαυτού και ήταν πολύ επιθετική. Οι καθηγητές της και ο Διευθυντής είχαν καλέσει επανειλημμένα τους γονείς και τους είχαν συμβουλεύσει να απευθυνθούν σε ψυχίατρο αλλά αυτοί αδιαφορούσαν. Κανείς δεν την είχε πειράξει και δεν μίλαγε με κανέναν από τη σχολή, αμίλητη πήγαινε, αμίλητη έφευγε. Απλά υπέθετε οτι την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της επειδή δεν ήθελε να επικοινωνεί με κανέναν. Όταν έγινε η επίθεση στη Σχολή η αίθουσα έμοιαζε με σφαγείο, παντού λίμνες αίματος. Στο ένα κορίτσι επιτέθηκε να την μαχαιρώσει στο στήθος και ευτυχώς έβαλε τα χέρια της μπροστά, σταυρωτά στο στήθος της και την πέτυχε στα χέρια. Μετά την επίθεση νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο για 17 μέρες και οι γιατροί είπαν ότι χρειάζεται πολύ καιρό νοσηλείας αλλά οι γονείς της επέμεναν να την πάρουν και υπέγραψαν υπ´ευθύνην τους να βγει ενώ δεν έπρεπε. Τώρα τρέμουν στη σχολή και δεν ξέρουν τί να κάνουν όταν γυρίσει πίσω. Αυτά άκουσα εγώ από τη νύφη μου. Οι δημοσιογράφοι παρουσίασαν πολύ διαστρεβλωμένη την πραγματικότητα επειδή ήταν ακόμη επίκαιρη η περίπτωση του Βαγγέλη από τη γαλακτοκομική Σχολή και "πούλαγε" πολύ το θέμα του bulling. Η Τατιάνα στην εκπομπή της ήθελε να παρουσιάσει "σώνει και ντε" μία εντυπωσιακή περίπτωση bulling για να κάνει νούμερα τηλεθέασης. Έπαιρναν και ξανάπαιρναν καθηγητές, παιδιά από το σχολείο και γείτονες της κοπέλας για να πουν την άποψή τους, την αλήθεια, και όταν τους ρωτούσαν από το τηλεφωνικό κέντρο να περιγράψουν τί θα πουν δεν τους έβγαζαν στον αέρα. Έβγαζαν μόνο ότι συμφωνούσε με αυτό που ήθελε να δείξει η εκπομπή.
Το θέμα είναι οτι η κοπέλα είναι αυτή τη στιγμή χωρίς θεραπεία και δεν ξέρει κανείς τί θα γίνει. Πριν περίπου μία εβδομάδα πήρε ο Διευθυντής τηλέφωνο τους γονείς της και τη μία έλεγαν οτι δεν είναι σπίτι και δεν ξέρουν που είναι και την άλλη οτι είναι σε μία θεία της.
Είμαι λίγο εκτός του συγκεκριμένου θέματος αλλά παρεπιπτόντως το ανέφερα για να δείτε πώς οτι βλέπουμε και ακούμε από τους δημοσιογράφους δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, αλλά μπορεί να είναι αυτό που "πουλάει".