Ωω, έλις, ευχαριστώωω!!
Printable View
Εαν εχει ψυχωση κατα τη γνωμη μου τοτε πρεπει οπωσδηποτε να παρει την φαρμακευτικη του αγωγη , οχι λογω στερησης των δικαιωματων του αλλα γιατι δεν ειναι σε θεση καταλαβει τι του γινεται και μπορει να βλαψει τον εαυτο του κυριως.
Οσον αφορα τα φαρμακα οντως δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου τυχει και μαλιστα οταν τα κοβεις ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα μιας και απο την μια πλευρα ειναι η ασθενεια και απο την αλλη τα εχει συνηθισει ο οργανισμος (πιστευω οτι ισχυει αυτο).
Μαλλον εαν δεν τα παρει μονος του τα φαρμακα δλδ δεν εκλογικευτει αρκετα ωστε να καταλαβει οτι το μονοπατι αυτο δεν οδηγει πουθενα , να χρειαζεται να παει στο ψυχιατρειο.
Αλλα αυτο ειναι κατι που πρεπει να συζητησεις με ενα ειδικο ή και παραπανω ειδικους. Πολλοι κανουν το λαθος να κρινουν απο τον εαυτο τους και απο τα πιστευω τους και τα βιωματα τους σε αυτο το φορουμ. Οι ειδικοι περα απο τα χρονια που εχουν σπουδασει το αντικειμενο , εχουν δει εκατονταδες ισως παρομοιες περιπτωσεις και τις βελτιστες στρατηγικες που πρεπει να ακολουθηθουν. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο το να ρωτας ασθενεις που μπορει να εχουν μεν την πειρα της ασθενειας , αλλα προκειται για τον εαυτο τους που νοσει και φυσικα τιθεται και το θεμα του "βλεπω τον εαυτο μου" που ειναι διαστρεβλωμενη εικονα ακομα και στους υγιεις.
Εαν θελει να κοψει τα φαρμακα τοτε μπορειτε να του προτεινεται να συνεχισει να τα λαμβανει και να προσπαθησει να τα κοψει με την παρακολουθηση ιατρων , οπως και ειναι και η σωστη διαδικασια ... γιατι δεν μπορεις πολλες φορες να καταλαβεις οτι εχεις χασει το μονοπατι απο μονος σου. Και σιγουρα εαν δεν τα καταφερει να τα κοψει , το οποιο ειναι δυσκολο θα πετυχει μια καλυτερη ρυθμιση τους. Οχι οτι εχω πολυ εμπιστοσυνη στους γιατρους , οχι γιατι χρηματιζονται και τους βολευει η ασθενεια ( που μπορει να "παιζει" και αυτο εαν πεσεις σε παλιανθρωπο) , αλλα κυριως γιατι εχουν μεγαλη ευθυνη και φοβουνται και οι ιδιοι για την καταληξη του ασθενη , οποτε βλεπουν συντηρητικα ορισμενα θεματα ( δωσε φαρμακα με το τσουβαλι για καλο και κακο).
Δεν ειμαι ειδικος φυσικα και λεω την γνωμη μου ως λεει η υπογραφη , ελπιζω να πανε ολα καλα.
μισω μπροουκεν ντολ γιατι τι γνωρισα
https://www.youtube.com/watch?v=T-QL-gCrySM
αγαπαω κατερινακι γτ
https://www.youtube.com/watch?v=ysNbHUjsDi8