Θέλω το καλύτερο για το παιδί μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    να στο πω απλα να το καταλαβεισ γτ ειδα το κομαντο τωρα και χαρηκα η που θα γινει κομαντο και θα ζησει οπωσ θελει οπωσ γουσταρει με την τρελλα τ την οποια θα αποδεχτει και δε θα τον νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και καποιεσ στιγμεσ θα πεφτει αλλα θα ξερει και να σηκωνεται
    η που θα τον εχεισ με ημιμετρα στο σπιτι και θα ζησει μια χλιαρη ζωη απο την καφετερια στο σπιτι ετσι δε θα παθει τιποτα στο εγγυωμαι αυτο κανουν ολοι
    αμα γινει κομαντο εχει παρα πολλα να παθει και να μαθει τοσα που ουτε φανταζεται οτι υπαρχουνε και κυριωσ μιλαμε για αρνητικεσ εμπειριεσ
    αλλα καποια στιγμη θα τα βρει με τον εαυτο του και θα πει εκανα οτι μπορουσα μονο με τον εαυτο του θα τα βρει με κανενα αλλο ουτε με σενα αμα αρχισει τισ τρελλεσ εσυ μπορει να τον διωξεισ απο το σπιτι για να κανεισ τη ζωη σου γτ θα σε πηγαινει πισω αλλα αυτοσ θα εχει την ευθυνη τ εαυτου του θα χει κανεισ τη δουλεια σ σα μανα
    ελπιζω κατι απο ολα αυτα να σε βοηθησει και να ακουσ τον ηρακλη γτ εγω δε θα μαι εδω για παντα καποια στιγμη θα φυγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    καλυτερα να τραγουδαω μ φαινεται παρα να μιλαω

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by iraklis1 View Post
    Καλησπέρα.

Αναφέρεσαι σε πνευματική υγεία αλλά κάνεις λάθος. Θα έπρεπε να αναφέρεσαι στην καλή εγκεφαλική λειτουργία μιας και τα φάρμακα αντικαθιστούν τις φυσικές ουσίες για τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Λόγο του ότι αντικαθιστούν την φυσική λειτουργία του εγκεφάλου να είσαι σίγουρη ότι ο γιος σου, όπως όλοι όσοι πήραμε νευροληπτικά, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Η χημεία χάλασε και είναι ακραία εξαρτημένος από ουσίες για να δείχνει φυσιολογικός. Όχι για να είναι φυσιολογικός.

Το ότι τα κόβει οφείλετε στο ότι τα φάρμακα είναι πολύ τραυματικά, και μιας που τα παίρνει για σας , τον κάνει να νιώθει μη ελεύθερος , σκλάβος. Αυτοί που είναι καλά με νευροληπτικά είναι αυτοί που τους αρέσει να είναι σκλάβοι και όχι οι ελεύθεροι.
    Μια ζωή θα τα κόβει θα συμπεριφέρεται άσχημα και πάλι από την αρχή.

πάνω από 10ετία με παιδευουν οι δικοί μου. Πάνω από 5 εισαγγελικές 2 χρόνια ψυχιατρεία αλλά εγώ στα 33 μου θα τα ξανακόψω , για να είμαι ελεύθερος. Δεν είμαι σκλάβος καμίας ιατρικής όσο και να θέλει να με βοηθήσει.

Αν και με τα invega τώρα δε με πειράζει που τα παίρνω. δε με επηρεάζουν όσο τα παλιότερα. ούτε καν τα νιωθω.
    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξπερματώνω 1 σταγόνα νερό. Ο γιατρός μου πρότεινε για ένα χρόνο να κάνω μια φορά το μήνα ένεση invega. Απότι διάβασα στο νετ από μαρτιρίες δε θα έχω ορμές για έρωτα ακόμα και ένα χρόνο μετά το σταμάτημα της ένεσης γιατί η ουσία μένει για 1 χρόνο.

Πάντως έτσι σκα#α που γίναμε από το να τον κλείσεις σε ψυχιατρείο καλύτερα να του κάνεις ένεση invega. Η θεραπεία κρατάει 1 χρόνο με μόνο πρόβλημα τα σεξουαλικά αλλά μικρός είναι και θα καταφέρει να κάνει οικογένεια. Δεν είναι βασανιστήριο όπως όλα τα άλλα ίσα ίσα που φτειάχνει το κέφι.

Και μη νιώθεις άσχημα. Ίσως με περισσότερη εμπιστοσύνη και κουβέντα να το είχες προλάβει. Αλλά από τη στιγμή που τον έμπλεξες κοίτα το καλύτερο γιαυτόν γιατί μια ζωή έχει όπως όλοι μας.
    Λάικ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    φιλε iraklis το seroquel και το geodon δεν επηρεαζουν τοσο πολυ σεξουαλικα.

επισης στα σεξουαλικα επηρεαζεσαι περισσοτερο στην αρχη και μετα ξανανεβαινει και η ορμη και φτιαχνει και η αναδρομη εκσπερματιση (ετσι λεγεται).

απο οτι ειχα δει σε ενα φορουμ αγγλικο υπαρχει και ενα φαρμακο αντικαταθλιπτικο το οποιο διορθωνει την αναδρομη εσπερματιση.

retrograde ejaculation λεγεται νομιζω η παρενεργεια ψαξτο στο google.

Quote Originally Posted by iraklis1 View Post
    Καλησπέρα.

Αναφέρεσαι σε πνευματική υγεία αλλά κάνεις λάθος. Θα έπρεπε να αναφέρεσαι στην καλή εγκεφαλική λειτουργία μιας και τα φάρμακα αντικαθιστούν τις φυσικές ουσίες για τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Λόγο του ότι αντικαθιστούν την φυσική λειτουργία του εγκεφάλου να είσαι σίγουρη ότι ο γιος σου, όπως όλοι όσοι πήραμε νευροληπτικά, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Η χημεία χάλασε και είναι ακραία εξαρτημένος από ουσίες για να δείχνει φυσιολογικός. Όχι για να είναι φυσιολογικός.

Το ότι τα κόβει οφείλετε στο ότι τα φάρμακα είναι πολύ τραυματικά, και μιας που τα παίρνει για σας , τον κάνει να νιώθει μη ελεύθερος , σκλάβος. Αυτοί που είναι καλά με νευροληπτικά είναι αυτοί που τους αρέσει να είναι σκλάβοι και όχι οι ελεύθεροι. Μια ζωή θα τα κόβει θα συμπεριφέρεται άσχημα και πάλι από την αρχή.

πάνω από 10ετία με παιδευουν οι δικοί μου. Πάνω από 5 εισαγγελικές 2 χρόνια ψυχιατρεία αλλά εγώ στα 33 μου θα τα ξανακόψω , για να είμαι ελεύθερος. Δεν είμαι σκλάβος καμίας ιατρικής όσο και να θέλει να με βοηθήσει.

Αν και με τα invega τώρα δε με πειράζει που τα παίρνω. δε με επηρεάζουν όσο τα παλιότερα. ούτε καν τα νιωθω.
    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξπερματώνω 1 σταγόνα νερό. Ο γιατρός μου πρότεινε για ένα χρόνο να κάνω μια φορά το μήνα ένεση invega. Απότι διάβασα στο νετ από μαρτιρίες δε θα έχω ορμές για έρωτα ακόμα και ένα χρόνο μετά το σταμάτημα της ένεσης γιατί η ουσία μένει για 1 χρόνο.

Πάντως έτσι σκα#α που γίναμε από το να τον κλείσεις σε ψυχιατρείο καλύτερα να του κάνεις ένεση invega. Η θεραπεία κρατάει 1 χρόνο με μόνο πρόβλημα τα σεξουαλικά αλλά μικρός είναι και θα καταφέρει να κάνει οικογένεια. Δεν είναι βασανιστήριο όπως όλα τα άλλα ίσα ίσα που φτειάχνει το κέφι.

Και μη νιώθεις άσχημα. Ίσως με περισσότερη εμπιστοσύνη και κουβέντα να το είχες προλάβει. Αλλά από τη στιγμή που τον έμπλεξες κοίτα το καλύτερο γιαυτόν γιατί μια ζωή έχει όπως όλοι μας.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μεταξυ μας η κακομεταχειριση, προσβολες, κριτικη και καταπιεση προκαλουν σχιζοφρενεια.

το λενε και η γιατροι αμα υπαρχει εντονη κριτικη απο την οικογενεια, τους γονεις ή τα αδερφια, στο σχολειο ή αλλου τρελαινεσαι....

Δε φταιμε εμεις...

Και οταν παρεις φαρμακα ειναι σαν να εχεις πεθανει γιατι δε μπορει να σκεφτεις καν σωστα.

Ουτε τον εαυτο σου δε μπορεις να σκεφτεις πως ηταν πριν παρεις τα φαρμακα.

Τα φαρμακα μας κανουν ηλιθιους και ακομα περισοτερο αβουλους.

Οι αλλοι οδηγησαν τον αλλον να τρελαθει, αυτος κανει την επανασταση του και μετα τον φλομωνουν στα κατασταλτικα γιατι σκεφτονται μονο τον εαυτο τους οι γονεις και δε θελουν να σπαταλησουν χρονο και αγαπη να ασχοληθουν με το παιδι τους.

Η λυση ειναι να φυγει το παιδι απο το περιβαλλον της οικογενειας και να μαθει να καταλαγιαζει γρηγορα την οργη του.

Να την εκδηλωνει αλλα να μην την κραταει αιωνια μεσα του, αλλα με το περασμα της μερας να φευγει.

Τρελαινεται ενα παιδι οταν οι γονεις του δεν το αγαπανε και δεν ενδιαφερονται για αυτο και ουτε εχουν σοφια και ικανοτητες να το αναθρεψουν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    μεταξυ μας η κακομεταχειριση, προσβολες, κριτικη και καταπιεση προκαλουν σχιζοφρενεια.

το λενε και η γιατροι αμα υπαρχει εντονη κριτικη απο την οικογενεια, τους γονεις ή τα αδερφια, στο σχολειο ή αλλου τρελαινεσαι....

Δε φταιμε εμεις...

Και οταν παρεις φαρμακα ειναι σαν να εχεις πεθανει γιατι δε μπορει να σκεφτεις καν σωστα.

Ουτε τον εαυτο σου δε μπορεις να σκεφτεις πως ηταν πριν παρεις τα φαρμακα.

Τα φαρμακα μας κανουν ηλιθιους και ακομα περισοτερο αβουλους.

Οι αλλοι οδηγησαν τον αλλον να τρελαθει, αυτος κανει την επανασταση του και μετα τον φλομωνουν στα κατασταλτικα γιατι σκεφτονται μονο τον εαυτο τους οι γονεις και δε θελουν να σπαταλησουν χρονο και αγαπη να ασχοληθουν με το παιδι τους.

Η λυση ειναι να φυγει το παιδι απο το περιβαλλον της οικογενειας και να μαθει να καταλαγιαζει γρηγορα την οργη του.

Να την εκδηλωνει αλλα να μην την κραταει αιωνια μεσα του, αλλα με το περασμα της μερας να φευγει.

Τρελαινεται ενα παιδι οταν οι γονεις του δεν το αγαπανε και δεν ενδιαφερονται για αυτο και ουτε εχουν σοφια και ικανοτητες να το αναθρεψουν.
    δε μπορω παρα να μη συμφωνήσω απόλυτα με τη συγκεκριμενη αποψη!

Junior Member
    συμφωνώ maos. Μόνοι μας είμαστε με μυαλό από μπαταρία δε θυμόμαστε πως ήμασταν και μας φέρονται άσχημα. Αντιδρούμε για αυτό και μας δένουν με κατασταλτικές ουσίες.
    Κάθε φορά που έλεγα να φύγω μακριά από τους δικούς μου στο ψυχιατρείο κατέληγα ως δια μαγείας. Άσχημο πράμα.

Τώρα πάω στο ψυχοδιαγνωστικό του ΚΕΘΕΑ για διπλή διάγνωση (εξάρτηση μαζί με ψυχική ασθένεια) και έχει υσηχάσει το κεφάλι μου. Πρώτων γιατί συζητάω με την ομάδα ότι γουστάρω χωρίς φόβο και δεύτερον πηγένουν οι γονείς μου στην ομάδα συγκενων. Τους έχει αλλάξει πολύ ΔΕΝ ασχολούνται καθόλου μαζί μου πλέων. Άσε που έχω να πάρω φάρμακα κάνα μήνα και έχει καθαρίσει το κεφάλι μου, οι μυες μου χαλάρωσαν, αδυνάτησα, έχω αντοχές , εκσπερματόνω κανονικά και πολλά άλλα

Senior Member
    Kαταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου για το παρόν και το μέλλον του παιδιού σου.Είναι βασανιστικό να το βλέπεις να υποφέρει και να αλλάζει η προσωπικότητά του βυθιζόμενος στον φανταστικό του κόσμο.
    Δεν υπάρχει εύκολη λύση στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά η εισαγγελική θα έπρεπε να ήταν η ύστατη λύση στο πρόβλημα.Πρέπει κατα την γνώμη μου να εξαντλήσεις την πειθώ σου να επισκεφτεί έναν ψυχίατρο όσο το δυνατόν το συντομότερο.Συμβουλεύσου κάποιον ειδικό στο πως να τον χειριστείς.Είναι δύσκολο πάντως να τον πείσεις.Όσο διάστημα περνάει η βλάβη ίσως γίνεται μεγαλύτερη και ο χρόνος ανάρρωσης πιο μακρύς.Το ότι υποτροπίασε δεν είναι και τόσο καλό γιατί ξαναγυρνάει στο μηδέν και η δόση που ίσως λάβει αυτή τη φορά να είναι μεγαλύτερη για να τον πιάσει καθώς ο οργανισμός συνηθίζει στην προηγούμενη.
    Θέλει και λίγο τύχη,να βρεις έναν καλό γιατρό που θα προσαρμόζει την δόση σε συντήρησης ώστε να μειώνονται οι παρενέργειες των φαρμάκων.Ιδανικό αποτέλεσμα θεραπείας δεν υπάρχει καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει διαφορετική εξέλιξη.
    Τα σωστά φάρμακα στη σωστή δόση,η επίγνωση του προβλήματος από τον ασθενή και η προσπάθειά του να ξανακερδίσει την προηγούμενη ζωή του είναι βασικοί παράγοντες για μια καλή ανάρρωση..
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    γενικα ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα ρε παιδια οχι ψυχιατρειο.. τουλαχιστον οχι ακουσια.. σε ακουσιες νοσηλειες σε δενουν σε κακομεταχειριζονται και σου προσβαλλουν την υπαρξη
    εκανα ενεσιμο για δυο χρονια αλλα δεν εφτανε και επαιρνα και χαπια αποτελεσμα?? πολλα κιλα και σταδιακη επιδεινωση.. συμφωνω με το σκεπτικο του και γω τα εχω κοψει η εχω αλλαξει τις δοσολογιες μονη μου αλλα δεν "αρεσε" στους αλλους και νοσηλευτικα. το οτι δεν σε εμπιστευεται το βρισκω λογικο αφου θες να παιρνει τα φαρμακα που τον καθηλωνουν τον νυσταζουν του βαζουν κιλα.. καλυτερα να συζητησετε και να του πεις για ενδεχομενο εκουσιας νοσηλειας...

Banned
    Εσωτερική σήψη μαζί σου, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει να μπει το παιδί στο ψυχιατρείο!! Απλώς είναι η ύστατη λύση, δεν συνεργάζεται, και είναι στην οξεία φάση της ψύχωσης!!!!!!! Που σημαίνει ότι υποφέρει το ίδιο, ίσως και πιο πολύ από το να μπει στο ψυχιατρείο, αν μπει όμως, και τα δύο, και η ψύχωση και το ψυχιατρείο θα είναι προσωρινά!!!!! Ενώ αν δεν μπει θα υποφέρει για πάντα! Σίγουρα είναι καλύτερα με εκούσια νοσηλεία, αν όμως δεν δεχτεί; Κι εγώ έχω πολλή κακή εμπειρία από τα χάπια, δεν έχω λίμπιντο, δεν νιώθω ευχαρίστηση για τίποτα, νιώθω "άρρωστη" συνέχεια, έχω πάρει ένα σωρό κιλά, αλλά δεν τα κόβω, γιατί δεν θέλω να είμαι τελείως εκτός πραγματικότητας!

Senior Member
    @πιλ με το ψυχιατρειο δεν πιστευω οτι φευγει η ψυχωση ισως σε βοηθα περισσοτερο να το αποδεκτεις τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα

Banned
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @πιλ με το ψυχιατρειο δεν πιστευω οτι φευγει η ψυχωση ισως σε βοηθα περισσοτερο να το αποδεκτεις τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα
    Φεύγει με την άποψη ότι σου δίνουν τα κατάλληλα φάρμακα και σε παρακολουθούν και έτσι τα παίρνεις στα σίγουρα.

Senior Member
    αγαπαω εσωτερικη σηψη γτ εχει στυλ και σεξαπιλ
    https://www.youtube.com/watch?v=nkfua7a9OM8

Senior Member
    αγαπαω πιλοου γιατι ειναι ομορφη
    https://www.youtube.com/watch?v=Od46RFBw7GE

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast