χαχαχαχα!!! πολύ καλό!!! Χαζό σίριαλ αλλά το έβλεπα μόνο και μόνο για τη γιαγιά!!! γιατί να παρεξηγηθώ?? επειδή με έκανες και γέλασα?
Printable View
εννοειτε υγεια πρωτα απολα και μετα ενας ανθρωπος διπλα σου.ενας αληθινος ανθρωπος να υπαρχει παντα,να μοιραστεις τα παντα,τα καλα τα κακα,να προχωρησεις μαζι,να ξυπνησεις το πρωι να πεις μια καλημερα...
Και αν δεν υπαρχει αυτος ο ανθρωπος , θα εισαι δυστυχης ? εγω δεν βασιζω την ευτυχια μου σε εναν τριτο , παρα μονο στο να ταχω καλα με τον εαυτο μου , να κανω καλη παρεα μαζι του , να τον βρισκω ενδιαφεροντα . Βεβαια ακομη καλυτερα να εχεις και τον καταλληλο συντροφο , αλλα ο συντροφος να ειναι το κερασακι στην τουρτα , οχι η ιδια η τουρτα , η τουρτα εισαι εσυ .
Ευτυχια ειναι να τα χεις καλα με τον εαυτο σου, να σου φτανουν οσα εχεις και να εισαι υγιης. Για μενα πρωτα απ ολα ειναι να ακολουθεις τα ονειρα σου, να χεις καποιο ατομο διπλα σου και στη ζωη γενικα να υπαρχει μια ισορροπια, φυσικα μαρεσουν τα υλικα αγαθα (και σε ποιον δεν αρεσουν) αλλα δεν θα τα βαλω και πανω απ ολα
λιγοκρασί, λιγοθαλασσά καιταγοριμού (που λεγε κι μαρινελα) :p
πραγματικα, αυτο ειναι για εμενα η απολυτη ευτυχια και συγκεκριμενα με την αντιστροφη σειρα
(αχ :) )
Πολλα λεφτα,την μουσικη μου,ελαχιστους ανθρωπους μου,και να εχω επιτελους μαζυ μου το κοριτσι που με εχει τρελανει και ολα θα πανε καλα
Ξεκιναω να μετραω μετα τα 500000
Ενταξει , δεν εισαι παραλογος , μαλλον ολιγαρκης θαλεγα . Εγω θα ξεκιναγα απο 3 εκ . να μην εχουμε και αγχη .
Ειπα να φανω λιγο σοβαρος αλλα η κανονικη απαντηση που δινω στον κοσμο οταν με ρωτανε νουμερο τους απανταω σε κιλα