Originally Posted by
pillow
Γκόθλυ το άτομο που ξέρω είχε δουλειά και τον απολύσανε και έμεινε στο δρόμο! Τον διώξανε και από το σπίτι για κάποιο λόγο, δεν θυμάμαι τώρα γιατί. Τεσπα, σε καταλαβαίνω που λες ότι προτιμάς να μένεις στο παγκάκι, αλλά εγώ διαφωνώ, είναι πιο επικίνδυνα εκεί, μπορεί κάποιος να μας βιάσει και είναι χειρότερο από το ξύλο, αυτό εννοούσα! Δεν είπα να μας σκοτώσουν οι συγγενείς, απλά οι συγγενείς δεν θα το έκαναν, γιατί υπάρχουν και τα συναισθήματα στη μέση, ενώ ένας άντρας βίαιος θα σκότωνε άνετα τη γυναίκα του, πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει για σκοτωμό συγγενών και πόσες για σκοτωμό συζύγου; Σε καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, οκ, το δέχομαι 100%, αλλά σου λέω εμείς ΔΕΝ μπορούμε να επιβιώσουμε στο εξωτερικό, θα μας φάνε λάχανο, να σου πω ένα παράδειγμα! Εκτός ότι δεν θα μπορούμε να βρούμε δουλειά εκεί γιατί θέλει ικανότητες πολλές, ακόμα και ξένη γλώσσα, πες ότι βρίσκουμε και εκτός ότι δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, άντε πες ότι την κρατάμε, το βράδυ πως θα γυρνάμε σπίτι από τη δουλειά; Στον δρόμο δεν μπορεί να συναντήσουμε κάποιον επικίνδυνο; Εκεί μετά τις 7 δεν κυκλοφορεί κανείς από ότι ξέρω, λέγαμε για την Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό είναι τρισχειρότερα, πόσες πιθανότητες έχουμε να τη βγάλουμε καθαρή; Τεσπα, βλέπω ότι δεν αλλάζει καμιά μας γνώμη, ας έχει η καθεμία τις απόψεις της και ας τις σεβαστούμε.